Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
300 to magiczna liczba. Tylu spartan walczyło podobno pod Termopilami... i w ten sposób skończyły mi się pomysły na wstęp. arhn.eu świętuje jedyną w swoim rodzaju okazję (nie, tym razem nie użyję sformułowania "kamień milowy"): trzystu materiałów wideo! Nawet to jednak nie jest tak do końca prawdą. Wasze życie to kłamstwo. Nasz Youtube'owy kanał kryje kilka niewidocznych filmów, które nie liczą się do całkowitej wartości. Jest też arhn2eu, nasz kanał poboczny, na którym również udało nam się zebrać już ponad 20 filmów. No i nasz sekretny, trzeci kanał na którym od jakiegoś czasu wrzucamy media dla naszej bazy danych. W skrócie: impreza odwołana. Pracujemy ciężej niż nam się wydawało. Ekipa, wracać do biurek.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: #300!
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
24-01-2013, 14:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2013, 14:34 przez Dark Archon.)
Gratuluję takiego postępu i życzę wam takiego samego w przyszłości Miło się was czyta jak i ogląda !
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja wpadłem na arhn.eu bardzo przypadkowo był to czas kiedy na kanał został dodany pierwszy odcinek ''w pigułce'' o ''Hirołsach''. Szukałem jakiś ciekawych filmików o tej serii i tak o to trafiłem na materiał Archona z przyjemnością i zaciekawieniem go obejrzałem i odrazu kliknąłem subskrycję ;D zajrzałem żeby zobaczyć inne materiały na kanale i tak oto się wszystko zaczęło i jestem z wami od tamtej pory po dziś dzień, dzięki za cały wasz wkład w pracę i życzę wiele dobrego na przyszłość. Pozdro ekipa Arhn.eu!
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 5
Reputacja:
114
Gratulacje! 300 odcinków to naprawdę imponujący wynik. Jestem z wami dopiero od ponad 6 miesięcy, ale z niecierpliwością wyczekuję każdego filmiku.
Pierwszy filmik, który widziałem do pierwszy odcinek system error, od tamtej pory przez kilka dni nadrabiałem stracone 1,5 roku. Obejrzałem wszystkie unboxingi, recenzja, cudowne pigułki, a także filmiki z arhn2eu. Wasze nietypowe podejście do tematu gier i całego growego świata, a także profesjonalizm to to co bardzo sobie cenię. Jednak chyba najbardziej przypadło mi do serca to, że dajecie się poznać i nie izolujecie się od ludzi, ale także zachowujecie zdrowy dla siebie dystans. Choć ciężko mi się przełamać to aktywnego uczestnictwa w życiu forum i shoutboxa to 2 razy bardzo mi pomogliście(Dorczezo przy kupnie PS3, Archon i Grem przy czytniku). Na sam koniec mogę powiedzieć, że potraficie zarazić człowieka pasją do kolekcjonerek, figurek, a także do zbierania starszych gier i konsol. Po prostu emanujecie tą pasją .
Życzę następnych 300 odcinków!
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 42
Reputacja:
49
Na tę okazje przyda się tort [Obrazek: IMG_6719.JPG]
W serwisie zarejestrowany jestem od niedawna, lecz od dłuższego czasu subskrybuje konto na YT. Epickie filmy i teksty, ale przede wszystkim kontakt "twórców" z użytkownikami, co nie na wszystkich serwisach można spotkać.
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195
Trafiłem tu bo mnie Archon gnoił na gg za moją audycję o grach na konsole
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
Ja szczerze mówiąc nie pamiętam jak trafiłem. Pamiętam tylko że byłem zachwycony przeglądając wrzucone filmy,i oglądając je potem. Nadal jestem. Jak dla mnie jesteście jednym z najlepszych,polskojęzycznych kanałów na YT. Życzę Wam kilkukrotnie większej liczby subskrybentów,i wiele wiele zapału. Bo jeśli Wy będziecie mieć zapał do robienia filmów,my będziemy mieć radość z ich oglądania
Liczba postów: 41
Reputacja:
6
Wam wybiło 300 filmów, a Rojowi urodziła się córa trzymajcie się gorąco i życzę kolejnych setek materiałów na najwyższym poziomie )
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja:
419
Łezka w oku... "Przeżyjmy to jeszcze raz" bardzo fajny artykuł, miło tak powspominać z okazji już 300 filmu ! Ale ten czas zapierdziela, życzę wytrwałości w tym wszystkim i należnej, jeszcze większej oglądalności.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja:
39
Mi wczoraj stuknął roczek jak jestem na forum
Skąd wiedziałem o arhn.eu itd? Cóż, nie będę ukrywał- znałem Archona wcześniej i zawsze byłem ciekaw co nowego stworzy... I zazwyczaj projekty mi się podobały
Życzę kolejnych 300 filmów i dzięki!
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To było po premierze DNF i chciałem zobaczyć jak "na żywo" wygląda kolekcjonerka tej gry ( z resztą, to jest jeden z moich ulubionych materiałów od was ) Później pojawiły sie jeszcze "anboksingi" z Fun Station czy kolekcjonerki Batman AC (uwielbiam fragment z komentarzem o artbooku-pudełku) i tak mi się już tu zostało
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Obyście w końcu jakieś Dinary na tym zarobili
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Archon bez brody wygląda jak Bilbo.
Liczba postów: 22
Reputacja:
1
Ja was oglądam od rozpakowania 3DS'a, ale konto na ARHN.EU ma od dnia w którym wprowadziliście obecny layout strony ;D
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
24-01-2013, 18:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2013, 19:07 przez Dark Archon.)
Trafilem tu calkowicie przypadkiem, a przywiodl mnie do was material z System Error. Uzeklo mnie tez pare starszych produkcji.
Zycze wam powodzenia w dalszej dzialalnosci oraz coraz wiecej filmow i widzow!
Powodzenia.
Reputacja:
0
Ja zupełnie przez przypadek, gdy było głośno o replice Portal Guna i zobaczyłem unboxing Grema. Spojrzałem do filmów podobnych i pomyślałem "Hmmm... Ten arhneu coś tam innego też robi, ciekawe co..." i na Ps3 przy pomocy serwisu ps3tube.com pobrałem System Error #4[nie potrafiłem rozkminić o czym to może być, więc musiałem obejrzeć], a dzisiaj mam już wszystkie "Pigułki", "Błędy Systemu" i parę unboxingów na Ps3 i z radością oglądam każdy materiał jaki wypuszczacie. Kiedyś oglądałem Hypera, dziś oglądam Arhn.eu!
Liczba postów: 10
Reputacja:
1
Miło się czyta taki tekst w waszym wykonaniu.
Żal tylko, że tak mało osób wie, jak wielką pracę wkładacie w cały ten serwis czy kanał na tubie.
Oby tak dalej!
ja trafilem na arhn.eu ponieważ wyjutubowałem sobie "unboxing 3ds"
pozdrawiam
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja:
39
No ja tu roczek będę za podajże 2 miesiące. Znalazłem was po unboxingu 3ds'a. Na stronę główną dosyć często zaglądałem (jeszcze ta starsza), ale nie zakładałem konta. Później mówię, że można przynajmniej z wami popisać. No i tak jestem do dzisiaj
Liczba postów: 15
Reputacja:
3
Ja trafiłem przez mojego wuja to on pokazał mi 2 odc. system error a potem po pół roku sam was przez materiał grema z unboxsingu deus ex human revolution.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Ja, jako znany zapalony gracz w RockBanda 3 (<3), dostałem od Johnny'ego link do waszego livestreama z tej właśnie gry. Potem znalazłem wasz kanał na Jutubie, zakochałem sie w materiale z OpenTTD, a teraz pilnuję gimbusów na twitchu i zajmuję zaszczytne 11 miejsce na liście najzagorzalszych oratorów.
Ciekawostaka: Pierwszy mój kontakt z forum(pośredni, ale zawsze) miał miejsce 15.01 (URODZINY ARCHĄDA.!!)
Cytat:» Johnny+ - 15-01-14:05 -- Ma ktoś namiary na tani adapter midi do Rock Band 3 (na Xbox 360)?
Tak, to mi Johnny wówczas pomagał.
Ech, dużo się od tamtego czasu zdarzyło: wszelkie powstawanie nowych funkcji forum i trzy layouty tego największego i zarazem najfajniejszego śmietnika internetu . Kupiłem też koszulkę z arhnowym logo; dostałem najbardziej niesprawiedliwego warna wszech czasów (moja ostatnia pamiątka po fioletowym dzejsie). Później dzięki forum odkryłem takie sławy jak Gurgie, czy Kiełba... Ichabod. No i oczywiście: GRAMYTATYWNIE, świetna zabawa, jeszcze więcej gimbazy do banowania, i rozmowa na skajpie z ekipą o siódmej nad ranem. TA ŚWIETNIE UWIECZNIONA NA MATERIALE FILMOWYM
Co jeszcze zapamiętam na długo? wszystkie trolle i historyczne nocne dyskusje z nimi. Trzymajmy się danych od sony
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Szczerze gratuluję stworzonych 300 materiałów - kawał dobrej roboty.
Na arhn.eu trafiłem z forum o Mortal Kombat, gdzie Adept podawał poszczególne linki do Pigułek o tejże serii. Jako, że to wszystko mi się spodobało, zacząłem biegle przeglądać materiały i założyłem tutaj konto.
Liczba postów: 50
Reputacja:
2
Archon, mnie przywiał wykop.pl i któryś odcinek w pigułce (zdaje się, że mortal), tak poszedł sub na yt, rzadko forum i portal odwiedzam, bo zwyczajnie czasu nie mam, ale kiedyś się poprawię
dobrze, że się pojawiliście, bo od czasu jak nie mam dostępu do Hypera (i czasu na oglądanie tv) kompletnie straciłem kontakt z wiadomościami dot. gier
good job! keep working!
PC + Vita, PS3 w fazie zakupu (odłożone na jesień), 3DS i DS Lite w planach
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Zaczęło się od szukania info, gdy chciałem kupić 3DS i zobaczyłem film jak DA leży w łóżku z Zeldą ( to chyba był początek, gdy zacząłem oglądać biegle, nie pamiętam dobrze, ten odcinek zapał mi w pamięci ). Wcześniej coś widziałem, nagranego przez DA, ale myślałem, że to słomiany zapał jakiegoś kolesia, który chce zaistnieć w internecie.
Po obejrzeniu filmiku o którym napisałem wyżej, polubiłem głos DA ( który jest dość oryginalny ) i tak jakoś dodałem subskrypcje, teraz oglądam każdy odcinek. Nieprawdopodobne, a jednak <lol>.
Reputacja:
0
Gratuluję dużego poświęcenia w te 300 materiałów! Sam już nie pamiętam, jak ja znalazłem ten kanał :P
|