25-01-2013, 13:17
To właśnie dzięki Funstation jestem dziś z wami Gratulacje tych 300 materiałów i mam nadzieje że z każdym kolejnym zyskacie kolejnych widzów!
#300!
|
25-01-2013, 13:17
To właśnie dzięki Funstation jestem dziś z wami Gratulacje tych 300 materiałów i mam nadzieje że z każdym kolejnym zyskacie kolejnych widzów!
25-01-2013, 20:26
Szczerze? Na kanał trafiłem przypadkowo, wówczas najnowszym filmem była o ile pamiętam recenzja Uplinka. Pamiętam, że byłem pod wrażeniem jakości materiałów, a szczególnie mnie urzekł materiał o Funstation 3. Zasubskrybowałem was wówczas po raz pierwszy. Pech chciał, że niedługo potem robiłem czystkę subskrypcji i patrząc na wasz kanał i ilość wrzuconych wówczas materiałów suba cofnąłem, pomrukując że, cytuję: "Nic z tego nie wyrośnie..." Więcej grzechów nie pamiętam...
Drugi raz na kanał trafiłem poprzez film o replice portal guna. Nazwa wydawała mi się znajoma, przejrzałem więc filmy, a kiedy doszedłem do wyżej wymienionego materiału o Funstation dotarło do mnie, jak bardzo się myliłem. Sub od razu. Do tej pory biję się w pierś, dobrze, że mogę w każdej chwili wrócić do dowolnego materiału i zobaczyć jak dużo mnie ominęło... Cała Rodzinna Atmosfera... Ale znów jestem z wami i cieszę się, że kontynuujecie tworzenie filmów, których wykonanie można stawiać jako standard YouTube w kwestii narracji, montażu i przykuwania uwagi widza. Now the kombat kontinues...
26-01-2013, 11:00
Arhn.eu zanalazłem jak mieli coś około 500 subskrypcji. Jednak dopiero od niedawna mam konto na ich stronie. Najbardziej mi się podobają recenzję, trochę swojej opini i trochę obiektywizmu. Unboxingi też są niczego sobie, ale mogłoby być ich trochę więcej :P
26-01-2013, 20:37
Ichabod, ale do sprawdzenia waszego kanału zainspirował mnie trailer Gramytatywnie, od razu poleciał sub i nie żałuje, wiele filmów już za mną, a jeszcze więcej przede mną, tylko teraz pytanie gdzie jest czas potrzebny na nadrobienie wszystkiego
26-01-2013, 21:12
Gratuluje 300 filmików. Trafiłem na wasz kanał po obejrzeniu pigułki z Herosów, spodobało mi się i zacząłem nadrabiać zaległe materiały. Odwiedziłem waszą stronę i założyłem konto.
26-01-2013, 22:00
Ja trafiłem do Was dość standardowo - po prostu przeczesywałem Wykop w poszukiwaniu czegoś innego niż narzekanie jacy Polacy są biedni i trafiłem na System Error. A potem już niemal calutki kanał na jutjubie - a przynajmniej tak myślałem, bo w tym wpisie znalazłem jeszcze kilka nieznanych mi video. Tylko tak dalej!
27-01-2013, 15:47
U mnie wszystko się zaczęło od unboxing'u kolekcjonerki Might and Magic: Heroes VI. A jak zobaczyłem ten profesjonalizm to zachciało mi się więcej, i tak oto jestem z Wami już całkiem sporo czasu. A, i jeszcze gratuluję 300 filmików
01-02-2013, 22:45
Pamiętam jak pierwszy raz wszedłem na kanał
02-02-2013, 15:47
Ja znalazłem wasz kanał podczas wędrówki po youtubie
03-02-2013, 19:19
Seria dzięki której na was trafiłem to System Error. Od tej pory oglądam każdy wasz filmik. Gratuluje i życze kolejnych 300 filmów.
14-02-2013, 19:49
Powodzenia w dalszej działalności i kolejnych 300 filmów
14-02-2013, 21:47
Jak większość komentujących przede mną trafiłem tutaj po przypadkowym natknięciu się na MK w pigułce i tak sie zaczeło.
24-04-2013, 00:43
Ja trafiłem na ARHN.EU jak kupowałem 3DSa i szukałem wideorecenzji na YT. Tak mnie rozbawił Archon pokazywaniem języka do 3DSa, że już od tamtej pory staram się swoją biblioteczkę materiałów z ARHN.EU sukcesywnie uzupełaniać
28-04-2013, 00:30
Na Honmaru była historia Mortal Kombat po angielsku, nagle pokazano polską alternatywę nazwaną "Mortal Kombat... w pigułce" zgadnijcie kogo... No i tak jakoś was oglądam od jakiegoś czasu
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|