Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7
Materiał lepszy od #SystemError! Oby było więcej Zapomnianych Opowieści!
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 42
Reputacja:
49
Bardzo przyjemnie, oglądało mi się ten materiał. Miło posłuchać, o takich ciekawostkach, w materiale wideo. Z chęcią obejrzałbym kolejne takie materiały.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Więcej więcej !!! Takie powinno być arhn.eu wchodze tu właśnie po takie ciekawostki. Gratulacje materiał pierwsza klasa
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Świetny materiał, liczę na więcej zapomnianych opowieści.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Według mnie ta gra to taki mit legenda a w latach 80,90 i w dzisiejszych czasach. Po tym jak legenda zaginionej gry którą nie ujawnili twórcy po jakimś czasie wraca z wielkim zdziwieniem czasem przypadkowo gra zaginiona wtrafia do przypadkowego nowego właściciela który nie wie co to jest i zaczyna pokazywać światu na stronce internetowej legenda zaginionej gry przestaje być zaginiona i każdy robi sobie jaja z tego przesyłając nieprawdziwe teksty zdjęcia z phoroshopu że zniszczył ale to jeszcze nie koniec bo ta legenda będzie czasem krążyła i krążyła i nie wiadomo czy to prawdziwe ale my wiemy i wierzymy że ona jest prawdziwa i trudno nam się z tym pogodzić że to tylko taki mit legenda a wiemy że w legendach jest troche prawdy ale ja wierze że jest bo by tego przecież nie pokazywali i nie dawali filmów z gameplayem ale nie wiem czemu nie chcieli jej ujawnić bo mogą być różne powody co do dziś nie wiemy i nie będziemy wiedzieć jakie.