Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Powie mi ktoś może w jaki sposób mogę połączyć pociski Fidget z wiatrem Dusta? Bo musiało mi to umknąć, a funkcja raczej przydatna :P
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
No to już idę kupować nowego Bundla!
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
"Nie, stop, cofam!" Autentycznie zarechotałem. A gra rzeczywiście niesamowitej jakości, zupełnie się tego po niej nie spodziewałem, ostatnia walka z bossem to piękno w czystej postaci. A na wyższych poziomach trudności mordęga.
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 20
Reputacja:
104
Dodam od siebie, że wraz z dalszą rozgrywką Fidget dostaje dodatkowe ataki, Dust zyskuje nowe ruchy, a do tego pojawiają się questy poboczne i z mapy świata można wybierać, gdzie chcemy się udać. Zwiedzimy też inne lokacje, np. podziemia. Poza tym pojawiają się w grze także misje czasowe oraz oparte o dość proste zagadki logiczne. A jedynym minusem gry są przeciwnicy, którzy resetują się natychmiast po wyjściu z planszy - po pewnym czasie zaczyna to trochę nudzić.
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 9
Reputacja:
3
Osobiscie jako dodatek do swietnej serii podgladow dodalbym platformy na jakich jest mozliwosc grania w dana recenzowana gre
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Gra wygląda fenomenalnie. Gameplayowo również mnie zachęca do zakupu. Muszę jakoś ogarnąć jak ją zakupić w tym nowym Humble Indie Bundle.
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 17
Reputacja:
9
Z racji niedawnego ukazania się materiału o IndieBoxie obejrzałem z ciekawości i ten materiał (jakoś wcześniej się nie natknąłem). Mam jedno pytanie - czy mógłby ktoś nakierować, w którym momencie/momentach Dusta pojawia się "easter egg" z nawiązaniem do Zeld z konsoli Phillips CDi? Dusta ukończyłem parę ładnych miesięcy temu, ale chyba je przeoczyłem (może nie było tak "bijące po oczach" jak te "zapożyczenia" z Castlevanii, nie wiem).
Swoją drogą - trochę szkoda, że te drobne humorystyczne wstawki z "dawniejszych" materiałów na arhn.eu (jak tego o Funstation 3 czy właśnie z podglądu Dusta) się "ulotniły". Ja osobiście je lubiłem (czasami wychodziły słabiej, ale ogólnie były spoko).