- Karwelasie, druhu, nie czyń pochopnych wniosków. Skoro to nie supaplex jestem pewien, że to PisklePL. Wiem, że obiecał ogromną ilość złota każdemu, by przekupić nas byśmy na niego nie głosowali. Ale nie da rady wypłacić tej kwoty dzisiaj i jutro. Zauważcie, że gdy Stivi wydał złoto, Piskle wstrzymał się od głosu, jakby nie obawiał się drugiego mordercy. W buzi Chmurowatego znaleziono chusteczkę szlachty. Może to nie Stivi go zabił? Tylko Piskle skorzystał z okazji, że i tak jest na przegranej pozycji i to zrobił. Wtedy poszlaka, że morderca jest ze szlachty całkowicie go oczyszczała. Dlatego też myślałem, że supaplex jest mordercą, Manga ma zaś 100% alibi, ponieważ zabił Stiviego. Matiemu ręce połamał Stivi, więc wątpię by współpracowali. Zaś Karwelas... Nie sądzę, byś to był Ty, nie ma na to najmniejszych poszlak.
Na dodatek ostatnio nie widać go było w mieście tak, jakby nie chciał, żeby rzucał się w oczy. I to złoto. Zostało nas 5. Morderca i 4 niewinnych. Wiem, że przez to, że nie stracimy dzisiaj mordercy zginie w nocy niewinna osoba, mogę to być również ja, ale dzięki temu jutro będziemy mieli na to szansę. Jeśli skażemy dzisiaj niewinną osobę i Piskle zabije dzisiaj w nocy następną ofiarę to czy będziemy mieli na to szansę? Czy 3 osoby wystarczą do przeprowadzenia następnego głosowania?
Na dodatek ostatnio nie widać go było w mieście tak, jakby nie chciał, żeby rzucał się w oczy. I to złoto. Zostało nas 5. Morderca i 4 niewinnych. Wiem, że przez to, że nie stracimy dzisiaj mordercy zginie w nocy niewinna osoba, mogę to być również ja, ale dzięki temu jutro będziemy mieli na to szansę. Jeśli skażemy dzisiaj niewinną osobę i Piskle zabije dzisiaj w nocy następną ofiarę to czy będziemy mieli na to szansę? Czy 3 osoby wystarczą do przeprowadzenia następnego głosowania?