Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100
Warto mieć na uwadze iż obrazki widniejące w recenzji pochodzą z trybu fotograficznego gry, gdzie na grafikę nakładane są dodatkowe filtry. Nie można jednak odmówić GT6 świetnej pracy światła i pięknie odwzorowanych pojazdów.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
A jak ze sztuczną inteligencją? Pamiętam że w GT5 jej praktycznie nie było,a przeciwnicy jechali ślepo wyznaczaną ścieżką. Jak z tym jest w 6?
Reputacja:
100
Bez większych zmian, przeciwnicy dalej spokojnie jeżdżą po optymalnym torze jazdy, istnieje jednakże możliwość ustalenia poziomu ich agresywności na torze, co wpływa na intensywność prób wyprzedzania na dohamowaniach czy kontaktu w zakrętach.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
gra wydaje się być ciekawa, zachęca do kupna konsoli
Reputacja:
100
Zdecydowanie warto kupić PS3 czy X360 nie tylko ze względu na jeden tytuł - sprzęty te oferują bogatą bibliotekę gier, w której każdy znajdzie coś dla siebie. GT6 to na pewno świetna samochodówka i dla osób lubujących się w tym gatunku powinna być to pozycja obowiązkowa.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
No i niestety...ten tak naprawdę brak AI mnie zniechęcił,tak jak do GT5. Zastanawiam się nad kupnem konsoli starej już generacji i teraz jestem pewny-biorę X360. Tam jest świetna Forza,fajna Forza Horizon i kilka gierek multiplatformowych,które mnie interesują.
Reputacja:
100
Wszystko zależy od toru, doboru odpowiedniego zakrętu, miejsca usytuowania pojazdu, prędkości z jaką poruszają się inni zwodnicy i kilkunastu innych aspektów. Po dłuższym obcowaniu z tytułem AI potrafi pozytywnie zaskoczyć - często zdarza się iż szybsze pojazdy trzymają się nas na zderzaku czy atakują na dohamowaniach.
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja:
16
Mógłbyś to jakoś uzasadnić? Chętnie poznam twoje zdanie jako fan serii.