Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Assassin's Creed 3. Jestem (byłem?) fanem tej serii, bez zastanowienia zamówiłem preorder w oczekiwaniu na zakończenie wątku Desmonda, a to co dostałem... Gra ssie nie tylko jeśli chodzi o fabułę, leży jeszcze rozgrywka (kompletnie bezużyteczna ekonomia i pieniądze) i optymalizacja (grałem na PC). Szczerze nie polecam.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Duke Nukem Forever, każdy chyba wie czemu.
Reputacja:
0
To, że w kartridżach gra nie pokrywała się z tym co było na naklejce, było raczej częste. Dzieciaki kupowały grę, otwierały kartridż i podmieniały układ z grą, by potem wrócić na bazarek i powiedzieć że gra nie działa.
Liczba postów: 4
Wiele słyszałem takich przypadków podobnie jak duke nukem forever miał się pojawić w latach 90 a się pojawił wiele lat już w 21 wieku. Po tym jak obiecali swym fanom o nowych grach większość tych gier albo było zmarnowane albo ich wogóle nie ma I pojawiają cię wiele lat po recenzjach daty premier się zmieniają a czasem po premierze gry nie wyglądają tak jak nam pokazują w krótkich gameplayach. Przez twórców stajemy się okłamani albo jeszcze gorzej i czekamy, czasem jak widzimy gry zmarnowane to mamy uczucie jakbyśmy dostali pusty prezent i tak jest prawie często i prawie rzadko takie sytuacje twórcom się zdażają może pewnie czasem twórcy nie mają czasu.
Reputacja:
0
Gothic 3 był dobrą grą RPG, ale to już nie był ten Gothic. Po za nawiązaniem do fabuły z pierwszej i drugiej części wszystko się zmieniło w większości na gorsze. Zrezygnowali z podzielenia gry na rozdziały. Bezimienny w trójce był taki... nie wiem jakiego słowa użyć, ale to nie był ten sam potrafiący rzucić ripostą bezi.
O czwartej części nawet nie mówię, bo nie miała nic wspólnego z klimatem Gothica.
Reputacja:
0
Mafia 2 ,fabuła się nie klei i to nie jest już to samo co było w części pierwszej. w Mafi 2 przeszedłem parę misji ,a potem zakończyłem swoją "przygodę" ,by nie obrzydzić sobie tej gry jeszcze bardziej.