11-04-2013, 00:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013, 00:38 przez Dark Archon.)
To mój TYSIĘCZNY post, więc zdecydowałem, że zrobię w jego ramach coś niecodziennego.
Zdarza się, że dostajemy bardzo miłe albo bardzo niemiłe maile. Robi nam to oczywiście niezwykle ciepło w serduchu (a jeszcze cieplej, gdy wylewa się na nas gorące pomyje <3 ). Będę tu wrzucał fragmenty albo nawet całe maile, które w jakiś sposób zwróciły moją uwagę. Dlaczego z listu do redakcji miałbym się cieszyć ja sam? Dlaczego z namiętnego flejmu nie powinniśmy pośmiać się wszyscy?
Zaczne od czegoś, co poprawiło mi humor :) Takie wiadomości dostarczają mi gigantyczną dawkę pozytywnej energii. Bardzo fajnie wiedzieć, że nasze starania są doceniane i znajdują się ludzie, którzy znajdują w naszej pracy kroplę inspiracji.
To my dziękujemy!
Zdarza się, że dostajemy bardzo miłe albo bardzo niemiłe maile. Robi nam to oczywiście niezwykle ciepło w serduchu (a jeszcze cieplej, gdy wylewa się na nas gorące pomyje <3 ). Będę tu wrzucał fragmenty albo nawet całe maile, które w jakiś sposób zwróciły moją uwagę. Dlaczego z listu do redakcji miałbym się cieszyć ja sam? Dlaczego z namiętnego flejmu nie powinniśmy pośmiać się wszyscy?
Zaczne od czegoś, co poprawiło mi humor :) Takie wiadomości dostarczają mi gigantyczną dawkę pozytywnej energii. Bardzo fajnie wiedzieć, że nasze starania są doceniane i znajdują się ludzie, którzy znajdują w naszej pracy kroplę inspiracji.
Cytat:Witaj!
Piszę, gdyż chciałem Tobie podziękować. Na Twój (Wasz) kanał trafiłem przypadkiem na YT - był to filmik o serii Mortal Kombat. Obejrzałem jedną część, a potem poleciały kolejne - filmiki o waszych gaming roomach mnie rozwaliły na kawałki. Coś we mnie pękło i wróciłem to dawnego stanu, gdzie gry (nawet samo ich posiadanie) ogromnie mnie rajcowało.
Kiedyś, namiętnie zbierałem gry i konsole, miałem PSX, N64 Game Boy Color, Saturna, DC, PS2 oraz Xboxa. Do tego multum gier i akcesoriów. Niestety, tak się porobiło, że "zdradziłem" moje hobby. Zniknął gdzieś mój zapał i wyprzedałem moją ukochaną kolekcję. Jakiś czas minął i kupiłem PS3 i PSP, nie był to jednak ten stan co kiedyś, grałem sporadycznie, więcej chyba oglądałem na tych konsolach filmów. Wszystko jednak odmieniło się w zeszły piątek kiedy trafiłem na Twój kanał. Do dzisiejszego dnia kupiłem na powrót PS2 i PSX ( w planach kolejne sprzęty) orz zacząłem odbudowywać moją kolekcję gier, co chwila coś licytuję na różnych aukcjach i wypatruję z wywieszonym jęzorem listonosza.
To jest to! Wróciła mi radość i banan na twarzy. Obudził się mój wewnętrzny maniak gier i zaczyna ostro działać.
Bardzo chciałbym za to Tobie podziękować. Gdybyś chciał kiedyś o tym gdzieś wspomnieć to nie ma problemu!
Jeszcze raz ogromne dzięki!
Szymon "badej"
To my dziękujemy!