Ocena wątku:
Paysafecard
|
30-09-2011, 18:28,
|
|||
|
|||
RE: Paysafecard
CZesc sory ze odkopuje temat ale nie chcialam zaczynac nowego: czy znacie poza vobisem jakies sprawdzone punkty, gdzie mozna kupic psc??
|
|||
20-11-2011, 22:58,
|
|||
|
|||
Hejka, sorki, że o to proszę, lecz czy nie ma ktoś dać/pożyczyć 0.39C ? Bardzo was błagam gdyż 23 listopada mój kolega obchodzi urodziny i brakuje mi właśnie 0.39C aby mu zafundować Terraria. Mam nadzieję, że ktoś się mną zainteresuje i mnie wspomoże :) Gdy zakupie coś na platformie STEAM i zostanie mi trochę "kaski" postaram się oddać pieniądze. Mój nick na STEAM to "CauchoPL", mam nadzieję, że uda się mi zdobyć te 0.39C do 23 listopada ! Z góry dzięki.
|
|||
24-11-2011, 03:07,
|
|||
|
|||
Nie pomogę
![]() PayPal + konto w mBanku = to jest to! [Obrazek: userbar01.png]
Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
24-11-2011, 18:49,
|
|||
|
|||
Dobra.. Nie ważne bo urodziny kolegi już minęły. Lecz jest mały problem. Mianowicie kupiłem dzisiaj kartę psc 50zł, i doładowało mi tylko 5E. To 5 E przeznaczyłem na kupno terrari, i powinienem mieć jeszcze jakieś 10E. 50zł=15E (Przynajmniej tak powinno). Jestem wściekły gdyż powinno doładować właśnie 15E. Czy to błąd, czy 50zł to tylko 5E ? Z góry dzięki
|
|||
28-12-2011, 18:00,
|
|||
|
|||
Witam,
brakuje mi dosłownie 0.03 euro do zakupu Terrarii na steamie. Jeżeli ktoś ma jakieś resztki byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. ![]() |
|||
08-01-2013, 18:18,
|
|||
|
|||
Nie wiem czy ktoś jeszcze odpisze ale ja także mam problem z brakiem kilku groszy do aktualnej ceny. Potrzebuje 0,32 EUR do pełnej kwoty jak ktoś jest w stanie przekazać mi swój stary kod to bym był bardzo wdzięczny.
PS. Chciałem kupić skórkę do lola ale oczywiście coś zawsze musi stać na drodze ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
![]() |
||||
Ładowanie... |