Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Wszystko zależy od pracy. Kiedyś za czasów gdy pracowałem w sklepie monopolowym gdzie pierwszy klient potrafił wejść do sklepu po 7 h od otwarcia dołem rady ograć wszystko co chciałem. Dziś właśnie Nintendowskie gry stanową mój nr.1 grania w pracy. I wszelakie RPG turowe rodem z GBA - scenek animowanych nie ma, a nawet jak się coś dzieje to tekst trzeba przewijać samemu.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 4
Reputacja:
-1
Ja grałem w Ace Attorneya,Laytona, Pokemony, Kirbiego, Plants vs Zombies, 999 i wiele innych, glownie na DSie. Piękne czasy.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
Ja na telefonie mam Tanki/Battle city z możliwością pauzy, polecam do pracy idealne.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Do grania w pracy idealne są jeszcze wyścigi i bijatyki. W tych gatunkach akurat wygrywa Sony (wspomnę tutaj tylko serię Tekken i Wipout). Co do Nintendo - sam nie grałem, ale seria Animal Crossing jest, podobno, dobra do przerywanego grania.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hmm... Co do pałzowania mam poradę. Wyłączenie PSP spowoduje zatrzymanie gry, po włączeniu konsoli można grać dalej.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
W pracy grałem w front mission 3 i kupę innych gier na psp parę lat temu były jeszcze plemiona na starym kopie z winem 98 używaliśmy go do sprawdzania stanu na magazynie ale jakoś udało mi się uruchomić przeglądarkę.