Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Massiv, żadna z odpowiedzi nie uzyskała większości, ale na ich podstawie można było zauważyć bardzo wyraźne trendy.
Po pierwsze: widzowie arhn.eu odwiedzają nasz serwis głównie dla treści wideo. Zdecydowana większość nie chce tekstów lub uważa, że powinny pojawiać się rzadziej na rzecz materiałów filmowych.
Po drugie: nikt nie czyta newsów, ale wiele osób interesuje się nowinkami. W dodatku chętnie dzieli się nimi na shoutboksie.
Po trzecie: Istnieje grupa użytkowników, która chciałby jeszcze większej ilości treści informacyjnej, ale nam brakuje rąk do pracy, bo dostarczyć jej w odpowiedni sposób.
Wypadkowa tych faktów spowodowała, że zaproponujemy użytkownikom szereg zmian, które powinny zapewnić odpowiedni kompromis w tej kwestii.
news.arhn.eu to tylko pierwszy krok.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Będzie jakiś widoczny odnośnik do tych newsów na stronie głównej? Czy może ja jestem ślepy i tego nie zauważyłem?
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Jestem za umieszczeniem przycisku na stronie głównej którzy przeniesie na tę podstronę.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Hm, a jakiego rodzaju treści można umieszczać na news.arhn.eu? Czysto newsowe? Czysto growe? Bo np. widzę filmik maestro Gurgiego, któy niusem o grach raczej nie jest. Czy to może być miejsce, w którym umieszczać będzie można własne wideo?
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A co z Mirko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)