Ocena wątku:
Ważne! Tworzenie artykułów na Wiki.
|
29-06-2011, 00:37,
|
|||
|
|||
Re: Ważne! Tworzenie artykułów na Wiki.
Ja ci przygotowałem szablon po mojemu, mam nadzieję, że go skumasz:
{| border="2" cellpadding="5" style="border-collapse: collapse; border: 1px solid #7fbe11; background-color: rgb(220, 239, 190); text-align: center; width: 650px; " ! scope="col" style="width: 60px; {{barcolor}};"| ! scope="col" style="width: 100px; {{barcolor}};"|Nazwa Przemiotu ! scope="col" style="{{barcolor}};"|Kupno ! scope="col" style="{{barcolor}};"|Sprzedaż |- |[[File:obrazek przedmiotu.coś]] |Nazwa przedmiotu | [[Kasa - Kupno]] | [[Kasa - Sprzedaż]] W tej pierwszej części nic nie zmieniaj, dopiero od "|- |[[... Jeżeli chcesz zmienic kolor, pokombinuj w RGB - " rgb(220, 239, 190);" Ale tak w ogóle to po co ci szablon na wartośc danego przedmiotu? Myślę, że to nie potrzebne, wystarczy dopisac: "Można kupic za ... u ... . Można sprzedac za .." |
|||
29-06-2011, 00:54,
|
|||
|
|||
Oh, dziękuję :P
Przyda się, uwierz mi ![]() http://wiki.terrariahq.pl/wiki/Merchant O, po to mi było potrzebne, później zrobię podobnie przy innych botach ![]() PS: Sorry, Karguel, że edytuje Twój artykuł, ale tak jest wg. mnie czytelniej :P |
|||
29-06-2011, 10:35,
|
|||
|
|||
Nom, teraz widzę, świetna robota! Jak ja również będę miał czas, parę NPC'ków zrobię ;>
|
|||
12-07-2011, 13:12,
|
|||
|
|||
Mam pytanie. Jak usunąć stronę? Np. Night’s Edge , kiedy jest już Night's Edge i jedna jest niepotrzebna?
|
|||
12-07-2011, 19:17,
|
|||
|
|||
Robisz przekierowanie, tzn. kiedy masz ten artykuł nie potrzebny robisz :
#Patrz [[<nazwa artykułu>]] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »