To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Giełda ›
[S] Przypinki i Kubki z Gruniami (tak, te z Pyrkonu) System Try
Wątek zamknięty 
[S] Przypinki i Kubki z Gruniami (tak, te z Pyrkonu) System Try
Ostry96
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 7
Reputacja: 11
Poziom ostrzeżeń: 0%
02-05-2017, 18:00
Cześć.
Trochę się cykałem zakładać ten temat, ale cóż. Skoro obiecałem no to wypadałoby zrobić.
Więc po kolei.
Na Pyrkonie 2017 jako taki specjał dla społeczności arhn.eu były dostępne Specjalne Przypinki z Gruniami. Przy okazji był też dostępny kubek Grunio's Attack!
Mógłbym domówić więcej przypinek i kubków i indywidualnie umówić się z Wami na wysyłkę, bądź odbiór osobisty w Krakowie~.
Cena za przypinkę: 2zł - taka jak na Pyrkonie.
Cena za kubek: 20zł - taka jak na Pyrkonie.
Wysyłka - do 12zł za pośrednictwem Poczty Polskiej. Indywidualnie dla każdego zrobię wycenę. A jak chcecie to tu macie od razu cennik PP. W razie wysyłki za granicę - to cena za wysyłkę będzie niestety inna.

Płatność - przelew na konto.

Przypinki prezentują się tak, jak na poniższym zdjęciu (tak, pozw...podkradłem Neko zdjęcie~):
[Obrazek: 34812400_18157566_686110924929095_7806941166076804071_n.jpg]
Odpowiednio są nazwane D1, D2, G1, G2 - by ułatwić komunikację.

A kubek tak:
[Obrazek: 34812665_WP_20170428_001.jpg]

Także ten. Będę wdzięczny, za pisanie w tym temacie w treści po prostu interesującą Was ilość, np. "D1, D2, Kubek". Potem na PW się z Wami skontaktuję.

Z uwagi na fakt, że każdy chce zaoszczędzić, jeżeli jesteście z jednego miasta i się znacie to weźcie pod jeden adres sobie wyślijcie "towary" :L.
Fajnie by było zrobić jedno wielkie zamówienie, więc umówmy się, że zamówienia przyjmuję do najbliższej niedzieli (7 maja).

Przy okazji - jakby ktoś był zainteresowany większym zamówieniem, bo na przykład jest zainteresowany inną rzeczą z naszej ślicznej strony System Try (wiem Sate, przerobi się), to niech napisze na PW. Na pewno się dogadamy :).

Liczę, że nie nagiąłem niczego przy pisaniu? Tutaj jeszcze ofert nie wstawiałem.
MrRokita
Atari 2600
*
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 4
Reputacja: 11
Poziom ostrzeżeń: 0%
05-05-2017, 13:22
Bierę komplet! :shutupmoney:
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.