Liczba postów: 107
Liczba wątków: 100
Poziom ostrzeżeń: 0%
30-06-2016, 18:42
Jako że gra była za frajer rozdawana przez jakiś czas (podczas trwania E3 2016)
To skorzystałem i pierwszy raz mnie tak bijatyka pochłonęła. Przy okazji mogłem trochę potrenować przed Tekkenem 7!!.
Tutaj taka mała recenzja

. No i Serwery dalej działają i nie ma z nimi problemów więc szacun!!. Miło jest pograć w coś grywalnego po takim nieudanym eksperymencie jakim był Tekken 6.
Ogólnie sama gra mocno na plus, przypomniał się stary dobry tekken, szczególnie trójka, trochę mało trybów Online ale przejdzie.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 8
05-07-2016, 21:10
Bardzo porządna recenzja. Nie wdrążasz się we szczegóły co nie nuży odbiorcy. W dodatku, dobrze napisany i przeczytany tekst. Wszystko było spójne i dobre w odbiorze. Miło się ciebie słuchało i liczę na kolejne recki
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 100
(05-07-2016, 21:10)RayBloody pisze: Bardzo porządna recenzja. Nie wdrążasz się we szczegóły co nie nuży odbiorcy. W dodatku, dobrze napisany i przeczytany tekst. Wszystko było spójne i dobre w odbiorze. Miło się ciebie słuchało i liczę na kolejne recki
A dziękuję, jednym się podoba innym nie

, ale w sumie ja to robię dla siebie a nie dla jakiejś tam pseudo" sławy" mnie zależy na ludziach a nie na $$$.
Recenzować jest co tak więc nie powinno być źle.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 8
(08-07-2016, 11:50)Fox460 pisze: (05-07-2016, 21:10)RayBloody pisze: Bardzo porządna recenzja. Nie wdrążasz się we szczegóły co nie nuży odbiorcy. W dodatku, dobrze napisany i przeczytany tekst. Wszystko było spójne i dobre w odbiorze. Miło się ciebie słuchało i liczę na kolejne recki
A dziękuję, jednym się podoba innym nie
, ale w sumie ja to robię dla siebie a nie dla jakiejś tam pseudo" sławy" mnie zależy na ludziach a nie na $$$.
Recenzować jest co tak więc nie powinno być źle.
Mi się podobała. Trzymaj poziom, a będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam.