Liczba postów: 32 Liczba wątków: 11 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam, po zapoznaniu się z świetnym filmikiem nagranym przez Grema i Archona wpadłem na pewien pomysł abyście Wy (i ja) pokazali gdzie gracie / czym gracie / w co gracie. Zasady są proste : Wrzucamy kilka zdjęć lub filmik który prezentuje nasz święty kącik lub 4 ściany. Ja też wrzucę lecz muszę złapać w łapska jakiś dobry aparat ponieważ avillą dużo nie zdziałam  . Pozdrawiam i oczekuje na duży odzew forumowiczów !
Tak. Polecam.
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
07-04-2012, 19:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2012, 19:06 przez Dark Archon. )
Filmik już pewnie każdy widział, ale dorzucę żeby formalności stało się za dość.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jaIyriQpZmw[/youtube]
Przed paroma laty sfotografowałem również dużą część kolekcji i zapostowałem ją na paru forach, więc po prostu go tu przekleję.
Oczywiście są to zdjęcia bardzo stare i nieaktualne o czym chociażby świadczy niepomalowany automat
No to czas na moją kolekcję. Nie będę ukrywał, jest to kopia mojego posta z innego forum, ale jakbym miał za każdym razem robić zdjęcia, to bym chyba oszalał. :/
Fota zrobiona na szybko. Spora część mojego sprzętu, z braku miejsca nie mieszka ze mną w domu 
To co "mieszka", jest zawsze podłączone i gotowe do działania. Nie mogłem znaleźć kilku rzeczy (np. jeszcze jednej gitary  , ale nie szkodzi, bo i tak nie starczyło miejsca na zdjęciu. Nie wrzuciłem też żadnych z braku miejsca gier PC, ani większości kartów do GBC/GBA, bo są małe i ledwo je widać, a i tak brakowało mi miejsca. Pominąłem też dużą część kolekcji oldschool.
No to lecimy: AERIAL VIEW
![[Obrazek: tn_IMG_0099.JPG]](http://arhn.eu/konsole/tn_IMG_0099.JPG)
Od góry:
(Podtelewizorze: PSEye i XBox Vision Camera)
Prawo: Playstation 3, XBox 360 Elite, Wii
Środek: Perkusja
(FAQ: Perkusja do GH, czy Rock Band?
ani to ani to. to prawdziwa perkusja, ale ma przejsciowke Midi>USB wiec przy odpowiedniej konfiguracji moze dzialac z każdą grą rytmiczną)
I kolejno od lewej: Fallout 3 Bobblehead, Sacred 2, Socom Confrontation, Eye of Judgment, Falout 3 Special Edition, Pokemon SoulSilver, Platinum Special Edition Tin, Hearthgold (+Pokewalkers), Worms World Party).
Duże pudła: The Beatles Rock Band Limited Edition (Gitara (poniżej); Perkusja, mikrofon, statyw w pudłku z braku miejsca), Rock Band Drumkit + 2x gitary poniżej. (Nie na zdjęciu z braku miejsca: Rock Band Limited Edition box: perkusja, gitara, mikrofon, software wśród gier poniżej)
W prawym górnym rogu pudełka Rock Band: pudełko pełne kontrolerów do różnych konsol: widoczne: PSOne i kawałek Sega Mega Drive
Na lewo od pudełka Beatlesów: Wii Balance Board, World of Warcraft Battlechest.
Mniejsze pudełka pod Rock Band: Guitar Hero Metallica Special Edition, Resident Evil 5 Special Edition
Konsole: PS2, "Atari 2600", PSOne, SNES (+ Super Mario World), Sega Mega Drive modele 1+2, Opus (fioletowe coś) Playstation 1.
Widoczne peryferia: Buzz Buzzers, Singstar Mics, Kierownice + Classic Controller do Wii, (Pod PS1  PS3 Headset, PS3 Bluetooth Keypad.
![[Obrazek: tn_IMG_0100.JPG]](http://arhn.eu/konsole/tn_IMG_0100.JPG)
Od góry:
(Na Atari): Wszystkie Pokemony z GB+Tetris+Pokemon Emerald.
Poniżej: Pad do Atari, Nintendo DSi, PSP-2000, PSP Go, GBA (Purple), GBC Special Gold/Silver Yellow Pikachu Edition, Dreamcast VMU, Gameboy Micro.
Gry po środku:
Od góry:
PS1: FFVIII, Bloody Roar II, Metal Gear Solid, Spyro III, Destruction Derby, Evil Dead, FFVII, Worms Pinball, Worms Armageddon, Tekken (Special Edition - Mint Condition)
PSP: Mercury, EA Replay, FF Tactics, GTA LC Stories, Harvey Birdman, Lumines II, FFVII: Advent Children Special Edition, Metal Slug Anthology, Rock Band Unplugged, Shrek Smash & Go Racing, Family Guy Blu Harvest (UMD Video), Hitchiker's Guide To The Galaxy (UMD Video).
DS: Scribblenauts, The World Ends With You, Professor Layton And The Curious Village, Pokemon SoulSilver & Heart Gold, Pokemon Platinum, Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, Lock's Quest, Elite Beat Agents, Brain Training, Advance Wars: Dual Strike & Dark Conflict.
360: Bayonetta, Beautiful Katamari, CoD 4, 5, 6, Crackdown, Guitar Hero II, Eternal Sonata, Gears of War Special Edition, Halo 3, Halo Wars, Left 4 Dead, Viva Piniata, Arcade Collection, You're In The Movies.
PS3: X-Men Origins Wolverine, Valkyria Chronicles, Uncharted 2 Special Edition, Uncharted, Unreal Tournament III, UFC Undisputed 2009, Star Wars: Force Unleashed, Soul Calibur 4, Socom: Confrontation, Sacred 2, Lego Rock Band, The Beatles: Rock Band, Rock Band2, Rock Band, Resistance: Fall of Man, Prince of Persia, The Orange Box, Motorstorm, Mirror's Edge, Metal Gear Solid 4, LittleBigPlanet, Dragon Ball Z Burst Limit, Eye of Judgment, Eye Pet, Fallout 3, Final Fantasy XIII
Lewy górny róg:
PS2: Guitar Hero II, Jaws Unleashed, Smackdown vs Raw, Rock Band, GTA Vice City, Friends Quiz, Sonic Collection, Sopranos, Guitar Hero II, Guitar Hero, Singstar: Wakacyjna Impreza, Final Fantasy XII, Dragon Quest X
Sega Mega Drive: Fifa 95, Alex Kidd, Sonic, Sonic 2, *Yawn* footbal, i coś czego nie mogę się doczytać i nie chce mi się teraz doszukiwać 
N64: Zelda: Ocarina of Time
PS3: Assassin's Creed, Borderlands, Batman: Arkham Asylum, Burnout Paradise, Bioshock, Brutal Legend, Devil May Cry 4 Special Edition, Dead Space, Civilization Revolution, Buzz Quiz TV
DS: Trauma Center: Under The Knife
Od prawego górnego rogu:
Wii: Dragon Ball Z: Tenkaichi Budokai 3, Zelda, No More Heroes, Super Mario Galaxy, SSM: Brawl, Worms: A Space Oddity, Wii Fit, Mario Kart Wii, Wii Play, NSMBWii, My Sims.
Gamecube: Mortal Kombat: Deadly Alliance, Pokemon Colosseum, SSB: Melee
DS: Ace Attorney: Trials And Tribulations, Ace Attorney: Apollo Justice.
360: Stranglehold, Viva Piniata, Mass Effect, Resident Evil 5
PS3: The Simpsons Game, God of War III, Killzone 2, Singstar, Sega Mega Drive: Ultimate Collection, God of War Collection, Heavenly Sword, Infamous, Heavy Rain, Guitar Hero World Tour, Folklore, Guitar Hero Metallica, Guitar Hero Aerosmith, Gran Turismo 5 Prologue, GTA IV, Guitar Hero III Legends of Rock
Uffff. To tyle.
W moim składziku stoi jeszcze jedno cudo:
Własnoręcznie skonstruowany automat do gier. Czeka na pomalowanie.
Przyjmuje monety (vide, woreczek z drobniakami na 2 screenie) i poprzez magię MAME odtwarza praktycznie wszystkie emulowane arkadówki. Dorobiłem do niego też panel z kierownicą i trackballem oraz jest jeszcze mata do tańczenia. Po bokach zainstalowane są dodatkowe przyciski do pinballów.
Sporo rzeczy niestety się nie zmieściło, ale w przyszłości planuję zmontować jakąś ultymatywną listę na której wylądowałoby dokładnie wszystko, ze stareńkimi komputerami (Amigi i Commodore), grami PCtowymi, ściąganymi i poszukiwanymi przeze mnie bajerami włącznie.
...to ja się zabieram za sprzątanie tego całego syfu
Edit: Ostatnia gitara się znalazła  Jest na przedostatnim zdjęciu za automatem, ups!
Oprócz tego, na 1 i 2 zdjęciu widać stolik z szachami, pod szachami znajduje się własnoręcznie zmontowany blat do Eye of Judgement. Wrzucę zdjęcie jak znajdę/zrobię.
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
OK, zarzucę swoim GR, posłużę się postami napisanymi na innym forum, żeby zachować chronologię
Mój post napisany 9 stycznia 2011:
"Od dwóch miesięcy mam swój własny, niezamieszkiwany przez nikogo prócz mnie pokój. Z racji tego wszystko jeszcze mam w rozsypce, ale to co najważniejsze już jest podłączone i można grać
Mój TV to Sony Bravia KDL-32BX300 HD Ready (32 cale, większy niestety by nie wszedł, i nie miał bym zachowanej odpowiedniej odległości siedzenia od tv mając 42 cale - aczkolwiek kiedyś sprawię sobie coś większego )
Po lewej stoi GameCube, pykam na nim w Mario i Zeldę Po prawej jak widać stoi sobie PS2, w środku zaś to co najlepsze
Powyżej kolekcja padów Od lewej ten od GameCube, Potem PS3, w środku wysłużony, ale cały czas w świetnej formie pad od PS one, na końcu PS2 W tle jak widać, zapuszczony Uncharted (muza w menu - jak i w całej grze jest extra !)
Wyżej moja "slimka" 320 GB pilot od tv też się załapał (pilotem mogę sterować telewizorem jak i konsolą
Na koniec kolekcja gier (będzie się rozrastać, konsolę mam dopiero od 2 miesięcy )
Informacje jakie wiszą przed wejściem do mojego player room'u :
Zawieszka na drzwi :
(Aktualnie wisi inna - nie przeszkadzać, nakurwiam smoki)
Klawa do pisania wiadomości i wszystkiego innego na PS3 (pisanie na padzie to masakra) małych rozmiarów - 2 X mniejsza niż standardowa :
No i kalendarz gracza :
Nie miejcie mi za złe tego, że połowa gadżetów jest z CD Action, ale tylko w nim są dodawane jakieś takie pierdołki Nie jestem pececiarzem, całe życie towarzyszą mi konsole Sony i Nintendo - jestem urodzony z padem w ręku
To by było na tyle."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minął roczek - aktualka napisana 4 grudnia 2011  ( Dziś już i tak się trochę pozmieniało  )
"Ostatnio były 4 tytuły, teraz jest ich trochę więcej - a dopiero mam 9 splatynowanych gier :
Moja kolekcja God of War (brakuje mi tylko edycji z PS 2, ale kiedyś kupię do mega kolekcji) :
Z kolekcji Uncharted też jestem dumny, lecz mam 2 części w platynie i tak ładnie się nie komponują.
No i mini aktualka pokoju gracza :
Dużo się nie zmieniło, schowałem GC i PS 2 do szafy, zastępując je płytkami z muzą (niedawno zacząłem zbierać, mam zamiar nimi zapełnić 2 komory)
Jestem też podwójnym graczem, bo gram na PS 3 i gitarce.
I jak ?"
Liczba postów: 35 Liczba wątków: 4 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 19Poziom ostrzeżeń: 0%
10-09-2012, 09:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 09:40 przez Dark Archon. )
Liczba postów: 32 Liczba wątków: 11 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam, w końcu dorwałem coś co robi zdjęcia i mogę przedstawić wam moje (?) stanowisko pracy, na które codziennie patrze  Tak więc zaczynamy (wklejam zdjęcia jako linki ponieważ są w dużej rozdzielczości)
Stanowisko
Gry leżące na półeczce
Plakaty u góry :P
Prawa część mojego stanowiska : medale, plakacik, słuchawki i jakieś pierdoły
Oto 2 kieszonsolki które aktualnie posiadam, gba jest pożyczone
Mała kolekcja kart MTG
Tak. Polecam.
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
O! Ma i Magica i
10/10
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 20%
Oczywiście książki nie ważne, tylko plakat z BF3 nad nimi  . Nie no, fajne stanowisko. Jak dorwę coś co nie robi zdjęć w rozdzielczości 320x240 to też coś wrzucę.
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
Archont zainspirował mnie do aktualizacji swojego małego gaming room'u. Stare zdjęcia są wyżej, dorzucam to, jak wygląda aktualnie
Stanowisko komputerowe, standard, szału nie ma
Kolekcja gier PC:
Stanowisko konsolowe  Udało się dozbierać płyt z muzyką, reszta jest poupychana w innych kątach
Kolekcja Gier na PS 3, i na końcu gry na PC, nie mieszczące się na poprzedniej półce:
Rzut na całą ścianę, tak, mam swoje zdjęcie na niej :P bardzo mnie motywuje do dalszej nauki gry na gitarce:
Tak to wygląda na dzień obecny, mam zamiar w dalszym ciągu kolekcjonować gry  Wrzucajcie swoje pokoje !
16-01-2013, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2013, 11:55 przez Dark Archon. )
Super pokój Linku, cieszę się, że jak na stałego widza arhn.eu przystało masz na półce Prince of Persia.
Korzystając z okazji, dla potomności, wkleję tutaj odnośnik do naszego najnowszego materiału o Gamer Roomach:
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
16-01-2013, 12:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2013, 12:24 przez Wielkimati. )
Skoro wszyscy wstawiają, więc czemu nie...
Oto moje skromne stanowisko pracy, czyli laptop, drukarka, psp oraz to co człowiekowi do życia potrzebne.
A nieopodal mojego miejsca z laptopem, a dokładniej na przeciwko posiadam skromny regalik z wybranymi grami jak na przykład na xboxa i ps2 :
Oraz z tymi na komputer:
Chociaż niestety większość gier nie mam na widoku, a większość z gier na psp trzymam poza domem. :C
A tutaj jest już mój xbox 360 oraz stary komputer, który dostałem chyba w 2 klasie podstawówki. Dobrze mi służył, nawet pierwszego Wiedźmina uruchomił
I na koniec pokaże moje plakaty, które zdobią ścianę obok laptopa
Cóż, to cały mój skromny pokoik. Może kiedyś pokaże miejsce, w którym trzymam większość gier.
Mati, jak ty żyjesz w takiej mgle cały czas?
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
Mgle? To po prostu wina mojego aparatu w telefonie.
No i jak zwykle trzęsły mi się dłonie, więc rozmazało
(16-01-2013, 11:54)Dark Archon pisze: Super pokój Linku, cieszę się, że jak na stałego widza arhn.eu przystało masz na półce Prince of Persia.
Dzięki  Hahaha, jasna sprawa Prince of Persia w wersji na PC i PS 3 - musi być !
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Chociaż jestem na forum nowy, to dodam też coś od siebie :
Posiadałem jeszcze Gb advance SP oraz micro ale musiałem się niestety ich pozbyć ze względów finansowych.
Pokemon White również opchnąłem ;[
Liczba postów: 399 Liczba wątków: 25 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 163Poziom ostrzeżeń: 0%
@oFi - Fajna stopa :torll:
Happy to be on the food chain at all.
![[Obrazek: Chmurowaty.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Chmurowaty.png)
Liczba postów: 183 Liczba wątków: 7 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 55Poziom ostrzeżeń: 0%
Chmuro, chciałeś napisać: fajny laciek :torll:
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
neko pozamiatała nawet samego Archona, osobiście, nie mam więcej pytań,.
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
widzę, że monitor posiada funkcje Full high upiekę sobie głowę definition z opcją 4D bez okularów. Sprytne.
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
i w dodatku wcale nie był taki drogi!
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 1 Dołączył: Wrzesień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
A ja tyle czasu szukam i nie mogę znaleźć takiego :c
to wszystko zapewne przez to, że w sklepach z jakiegoś dziwnego powodu te zarąbiste monitory są w zupełnie innym miejscu niż cała reszta! Trzeba iść aż na sprzęty kuchenne!
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 1 Dołączył: Wrzesień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Okej. Dzięki, teraz na pewno coś znajdę !
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 6 Dołączył: Listopad 2012 Poziom ostrzeżeń: 90%
NEKO, a ten pad to licencjonowany czy podróba...?
oczywiście wszystko oryginalne!
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 6 Dołączył: Listopad 2012 Poziom ostrzeżeń: 90%
Dostepny w PL czy tylko w UK? BO w Polsce nigdzie nie moge go dostac
Wiesz, trzeba wiedzieć gdzie szukać. Jak odpowiednio zapytasz to każdy cygan wyciągnie Ci spod lady
Musze poszukać na bazarku
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
Jak będę miał czas to nakręcę aktualny stan pokoju. Na razie musicie zadowolić się tym.
Liczba postów: 110 Liczba wątków: 16 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 23Poziom ostrzeżeń: 0%
06-04-2013, 11:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2013, 11:05 przez Shorty. )
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
Ponownie wracam z nowym filmem.
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 294 Liczba wątków: 8 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 120Poziom ostrzeżeń: 0%
Moja Maszynka
Cały mój zbiór gier. Może nie jest jakaś okazała, ale jest. Ważne że sukcesywnie się rozrasta:torll:
Może nie mam wile gier, ale nadrabiam tym  tm)
Liczba postów: 166 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
15-05-2013, 20:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2013, 19:37 przez UzeQ. )
Chcecie, to macie  Oto moja kolekcja.
Na co dzień gram w tym miejscu. Do niedawna miałem tu jeszcze podłączone PS2 i PS One, ale się kurzyły - więc je przeniosłem i schowałem. Na razie jest tu tylko PS3 i Xbox360 + handelhdy  Wszystko podłączone do 37'' LCD Sharpa Full HD. Odziedziczyłem też po rodzicach stary zestaw kina domowego Sony, ale ono niestety zaczyna szwankować.
Nad telewizorem mam małą kolekcję obrazków z komiksów i gier (tak wiem, że są krzywo powieszone, nie chce mi się tłumaczyć czemu tak jest:P)
![[Obrazek: MArvel.jpg]](https://dl.dropboxusercontent.com/u/5369550/MArvel.jpg)
Obok arty z Bioshocka 2, Dragon Age i Crisis Core Final Fantasy VII
Mam też dużą kolekcję gazet - Neo Plus i PSX Extreme.
Gry mam w dwóch szafkach. Dwie mam pożyczone bratu - MicroMachines V3 na PS One i Uncharted 2  Dodatkowo Halo 4, Sly Cooper Złodzieje w Czasie, God of War Wstąpienie oraz Bioshock Infinite są przy konsolach, bo aktualnie w te gry gram
Teraz przejdźmy do kolekcjonerek  Tutaj mam na półkach kilka pudełek, w tym moją największą chlubę - Kolekcjonerkę pierwszego Metal Gear Solid na pierwsze PlayStation - pudełko jest za Far Cry'ami
Tutaj reszta pudełek, położone na starym TV, który na razie do niczego nie służy
No i ostatnia rzecz - różne figurki z kolekcjonerek mam w specjalnej witrynie
No i na koniec macie różne kontrolery i inne bajery
No i mój ostatni nabytek
Liczba postów: 379 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
fajna sterta gratow, sam kiedys bede musial w koncu zainwestowac w gabloty.
ps. czy my sie nie spotkalismy przypadkiem na pyrkonie?
Liczba postów: 166 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
(15-05-2013, 22:52)grem pisze: fajna sterta gratow, sam kiedys bede musial w koncu zainwestowac w gabloty.
ps. czy my sie nie spotkalismy przypadkiem na pyrkonie?
Owszem  Na "dyskusji" o Mass Effect
Liczba postów: 703 Liczba wątków: 387 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 179Poziom ostrzeżeń: 0%
02-06-2013, 00:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2013, 00:28 przez SmellySocks. )
Jak na licbusa przystało jestem biedny i nie mam dużo pinionszków. Z tego braku pinionszków powstała taka kolekcja reprezentacyjna:
W zbliżeniu wygląda to tak:
I tak:
Muzyka + trochę innego badziewia:
Stanowisko gry, pracy, masturbacji i innych:
tak tu było 2 miesiące temu:
i 9 miesięcy temu. Wtedy było najlepsze :torll:
Kontrolery, Joystick, headset, to, co aktualnie czytam, kawałek klawiatury i praca domowa z angielskiego:
Moje Kochane  3333333
Gdy jedna konsola jest pod biurkiem, to druga niestety musi leżeć i odpoczywać w ustronnym miejscu, na przykład na stoliku:
Reszta sprzętu do RB, Kierownica, uszkodzone pedały
Pudełka od kolekcjonerek, w tle leży sobie N64 i Kinect:
Kolekcja kartonów i bajzel:
Gdy jakaś gra nie nadaje sie do prezentacji na mojej półce chwały, poniewać ma uszkodzone pudełko, jest niekompletna, zepsuta, brzydka, albo baaaaaardzo słaba, to ląduje w mojej szufladzie niebytu:
Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
26-07-2013, 10:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2013, 10:52 przez Mkali. )
Liczba postów: 62 Liczba wątków: 11 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Jak ktoś ma 7 min to zapraszam do zerknięcia na połowę mojego pokoju gier
http://www.youtube.com/watch?v=j9_aGxB6Ses
W drugiej części trochę mniej popularne sprzęty, handheldy i kartony.
Pozdrawiam Retro Maniaków!
Po pierwsze i (dla mnie) najważniejsze, bardzo fajna kolekcja gier na NES-a, Atari i Nintendo 64. Zazdroszczę i mam nadzieję, że kiedyś również moja kolekcja osiągnie taki poziom zarąbistości.
Liczba postów: 62 Liczba wątków: 11 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Dzięki, o tyle o ile na NES brakuje pojedynczych tytułów, które podczas filmiku były w obrocie to na N64 mam jeszcze gołe karty w kartonie, niestety. Długo myślałem czy da się je jakoś eksponować, ale gołe karty N64 czy SNES - PAL dobrze na półkach nie wyglądają...
Ja mam nadzieje, że za jakiś czas osiągnę zajebistość filmików jak na waszym serwisie [wyjadanie:z:dzióbków]
Liczba postów: 102 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 55Poziom ostrzeżeń: 0%
czuć ten oldskulowy kurz (którego nota bene oczywiście brak) kolekcja zacna zaiste, wszystko pięknie poukładane jak znaczki w klaserze, chcę tam być.
Godziny odwiedzin w tygodniu od 19 do 22 na śląsku  Dzięki za miłe słowa.
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
A więc robie aktualizacje, swojego gaming roomu, już po remoncie
Moje biurko
Mój burżujski pecet
"Moja skromna kolekcja pudełek część pierwsza"
"Moja skromna kolekcja pudełek część druga"
Konsola którą ma każdy (w tle podkładka z shepardem)
Kolekcja pism
Lapek
Rzeczy które mają więcej moich odcisków palców niż żadne inne
Gadżecik do platformówek
Kolekcja komiksów
No to by było na tyle, mam nadzieję że się podobało
Liczba postów: 21 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Dwa miesiące po przeprowadzce w końcu zebrałem się na odwagę i posprzątałem mój burd...pokój. Uwieczniłem to co warto uwiecznić przed planowaną na przyszłość zmianą mebli, a tego czego nie chciało mi się sprzątać po prostu nie fotografowałem :torll:
Na początek w miarę skromne stanowisko konsolowe, które ostatnimi czasy nie jest nawet podłączone do prądu, bo listwa przepięciowa potrzebna była mi do innego sprzętu. Pomijając całkowicie fakt, że nie mam czasu na granie i obecnie stoi bardzo skutecznie zbierając kurz z całego domu, to nie służy do niczego.
Zaraz obok znajduje się regał z rzeczami mniej gamingowymi. Jakieś kosmetyki, na dolnej półce sprzęt sportowy, książki do szkoły itd. Znalazło się nawet miejsce na czarnulę i szaraka.
Stanowisko dowodzenia. Ogólnie nic specjalnego jak na dzisiejsze czasy, ale da się pograć. Chciał bym jakiegoś skromnego, nowego PC bez zbędnych dla mnie wodotrysków w przyzwoitej cenie do 600€, ale na razie nie mam na to ani czasu ani pieniędzy. Może kiedyś stanie tutaj pełnoprawny PC
Tutaj skromna kolekcja gier na PC, którą planuję jeszcze powiększyć o parę tytułów, które uciągnie mój laptok. Uprzedzając pytanie o dwie sztuki SimCity. Jedno jest moje, jedno mojego ojca
Parę tytułów na PSX`a..."
Równie skromna kolekcja gier na Xboxa, PS2 i PSP
No i półeczka w całej swej okazałości.
Liczba postów: 22 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Na pokój przyjdzie jeszcze czas, na razie łapcie gamingowy parapet
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 21 Dołączył: Marzec 2014 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
30-04-2014, 10:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2014, 10:45 przez grem. )
(06-04-2013, 11:04)Shorty pisze: mój gejming rum (lubię tandetne plakaciki i naklejki):
![[Obrazek: VHUKxm5.jpg]](../../../ext-images/2ebf748eb83f3d06.jpg)
Ja mam Penumbra: Antologia z autografem Przemcia z Recenzji Horrorów :torll:
Posiadam: PC, Playstation 2, GameBoy, GameBoy Color, Gamecube, X360, PSP i PS1.
|