To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Good Morning. : D
Wątek zamknięty 
Good Morning. : D
Shauma
Konto Nieaktywne
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Big Grin  27-09-2015, 13:15
Siemano. : D. Można?
Moje prawdziwe imię raczej nie musi być ujawniane. Mam 20 wiosen na karku.
Małą dzieciną będąc
już miałam styczność z grami. Wiadomo jak wiele osób - legendarny szaraczek. Spyraki, Crashe , Raymany i Croc'i : D. Z wiekiem pchałam się w poważniejsze tytuły. Moją ukochaną serią gier jest Metal Gear. Pewnie mało orginalne ale co mi tam. : D. Serwis Arhn poznałam przypadkiem rok temu przez timewarp wspomnianego wcześniej szaraczka.
Poza grami gustuję również w anime. Nie jestem żadną tru otaku ale mam za sobą około 50 tytułów i lista ciągle się powiększa.
Pozatym to gitara, dobre żarcie, motory (motocykle kmiocie! xD), asg i ostatnio rysunek.
Grunio moim nałogiem. <3
Jeśli ktoś chętny do popisania to ja... bardzo chętna. Może by się jakiś chętny znalazł. ( ͡° ͜ʖ ͡°).
dzej
VIP
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja: 195
27-09-2015, 13:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2015, 13:52 przez dzej. )
Metal Gear? :dzej:

Witamy serdecznie w naszej bogatej społeczności, zapraszam do dyskusji na temat metal giru na shoutboxie, temat ciągle gorrący po premierze phantom pain :ok:
romekb
twój stary
**
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 1
Reputacja: 59
27-09-2015, 14:24
Nowa użytkowniczka? Witaj na forum.
Oczywiście, że można.

Ewidentnie, jako, że to forum o grach, znajdziesz tutaj sporo osób chętnych do rozmowy o retro, w tym PSX.
Luźne dyskusje najczęściej toczą się na forumowym shoutboksie, na który zapraszam w swoim imieniu.
Ostatnio dużo też tam rozmów na temat najnowszej części serii Metal Gear. Pozdrawiam.

:creepy:
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
27-09-2015, 15:31
Witaj bardzo serdecznie.
Widzę, że lubisz Metaru Giru, to dobrze, im więcej osób do dyskusji, tym lepiej :dzej:
Najwięcej ludzi chętnych do pogawędki znajdziesz na shoutboxie, to tam prowadzone są najczęściej rozmowy na wszelkie tematy.
Może się kiedyś lepiej poznamy :creepy:
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.