To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Konnichiwa
Wątek zamknięty 
Konnichiwa
antico
Follower of Bushido
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
10-06-2012, 00:36
Konnichiwa gozaimasu!

Hajime machte mina san. Na imię mi Michał, lat 26, trafiłem tu bo lubię niekonwencjonalne myślenie. Graczem jestem od wczesnego dzieciństwa, niestety wiek i zawód wykonywany mocno nie pasują do rysopisu, także buszuje po sieci w poszukiwaniu miejsc gdzie mogę podzielić się swoją pasją z innymi, podobnie myślącymi, ludzi. Platforma to oczywiście PC (chociaż nie jestem fanatykiem, grałem na konsolach, ale własnej niestety nie posiadam). Ulubiony gatunek to bezsprzecznie strategie ekonomiczne. Mógłbym godzinami wpatrywać się w wykresy, słupki, zestawienia i podliczenia, oraz rozplanowywać budowę kolejnego osiedla, lub połączenia handlowego. Jednak od około 8 lat jestem związany z MMO w różnych formach i wydaniach. Enough about me. Time to get serious.

antico
武士の死に様
葉隠
Dorczenzo
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
10-06-2012, 00:39
Patrz dzej, zdrajca rasy, japoniec! Tylko chiński <3

A tak serio to witaj na forum ;) Śmieję się, bo my akurat uczymy się chińskiego :D
dzej
VIP
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja: 195
10-06-2012, 01:07
Ja chciałem się uczyć japońskiego przed chińskim, ale pomińmy to milczeniem. :wololo:

A jakiś ulubiony tytył antico? Bo mam akurat ochotę na wpatrywanie się w słupki i podliczenia, to może coś polecisz ?

Witamy na forum :)RASENGAN! :troll:
Miya
Zabójca Snów
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
10-06-2012, 07:04
Witam serdecznie Towarzysza MMo. Szykuj się, będzie robota w branży ]:->.
[Obrazek: fs.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.