To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
No ten tego.. witam :3
Wątek zamknięty 
No ten tego.. witam :3
NesManiac
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Brick  22-01-2013, 20:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2013, 20:59 przez NesManiac. )
Wypadałoby w pierwszym poście się przedstawić, tak więc..

Jestem Nes, rocznik 96 i będę grau w grę :3
Moja przygoda z komputerem rozpoczęła się gdy miałem 4 lata i przez ten czas zawsze towarzyszyły mi gry mniej lub bardziej znane, a to za sprawą tego, iż musiałem się męczyć z poczciwym PC posiadającym GeForce'a 2 MX (później zmienionym na 4), procka z taktowaniem 800 Mhz oraz 384MB RAM (256 dokupione do 128) przez 9 lat (do 2009 roku). Obecnie nie pogram np. w FC3 na wysokich detalach, ale gry w które lubię grać chodzą płynnie, a przecież o to chodzi ;)
W międzyczasie pojawił się jeszcze NES, a właściwie jego klon jakże sławny w Polsce - Pegasus. Kasetek nie miałem zbyt wiele, ale kolegów za to już tak :Creepy: Znalazło się tam 168in1, które zgubiło obudowę (a teraz zgubiła się zawartość X|), kilka innych składanek posiadających SMB czy Tank1990. Ogólnie posiadałem to, co można było znaleźć na rynku, ponieważ tam je kupywałem za bodajże 5zł. Teraz mój pegazłomek ledwo zipie i zastanawiam się nad kupnem nowego.
Innych konsol niestety nie posiadałem i nie posiadam, a chciałbym jakąś mieć :Unhappy:

Ulubionego rodzaju gier nie mam, za to najmniej lubię gry point'n'click. Najbardziej chyba odpowiadają mi gry multiplayer, w kupie zawsze raźniej :klocuch:

Na kanał arhn.eu trafiłem przypadkiem, w powiązanych był filmik z okazji 1000 widzów, gdzie archon się ogolił :euro: Od tamtego czasu minął już chyba z rok i wtedy zasubskrybowałem wasz kanał (i przez rok czasu się nie domyśliłem żeby tu wpaść X|). O stronie przypomniał mi niestety (a może i stety) film o giveaway'ach dostępnych na stronie, gdzie między innymi była koszulka, którą chciałem zdobyć ^_^

I tak oto jestem, chwała tym co wytrwali do końca :cthulhu:
[Obrazek: 76561198036803371.png]
craces
Banned
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 6
Poziom ostrzeżeń: 90%
22-01-2013, 21:02
Tylko dla Ðinarów!
[Obrazek: 30jjiba.png]
NesManiac
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
22-01-2013, 21:05
Ahhh, myślałem że się nikt nie dowie :solved:
[Obrazek: 76561198036803371.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.