To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Lekko spóźnione powitanie
Wątek zamknięty 
Lekko spóźnione powitanie
Nasyr
The King of Kings
*
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 20
Poziom ostrzeżeń: 0%
20-11-2013, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-11-2013, 12:51 przez Nasyr. )
Witam, nazywam się Nasyr ale na prawdę nazywam się Kacper. Mój nick wziął się z serialu ,,Ja Kapeli" a konkretnie z odcinka ,,Weasels vs. Mini Weasels";(można obejrzeć na stronie Baje.pl). Nie jest to mój pierwszy post, dlatego jest to lekko spóźnione powitanie, ale lepiej późno niż wcale(a zwłaszcza że po tym poście będę mógł pisać w shoutboxie). Posiadam dwie konsole, PS2 i Xbox'a 360. Jestem wielkim fanem Amerykańskiego wrestlingu, a głównie organizacji WWE(wcześniej WWF). Będąc fanem zarówno gier jak i wrestlingu nie trwało to długo nim zacząłem grać w gry WWE. Postawiłem sobie za cel napisanie opisu każdej gry WWE/WWF w bazie danych na tym forum w jaką tylko zagram, jak na razie opisałem tylko dwie, ale z czasem opiszę więcej.
[Obrazek: fs_overall.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.