To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Siemanko ! Witajcie w moim... Temacie ?
Wątek zamknięty 
Siemanko ! Witajcie w moim... Temacie ?
MaseJoy
Pi ?
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
21-04-2014, 16:49
Cześć wszystkim !

Mam na imię Marcin. Mieszkam nad morzem (Szczecin :euro: )
Trafiłem na ten portal jak i na kanał YouTube przypadkowo, szukając materiałów z Pokemonów. Materiały czytam od dawna lecz nie miałem jakoś czasu zakładać konta ;) Interesuje się głównie starszymi tytułami z którymi mam miłe wspomnienia oraz grami online. Nie jestem jakimś pro graczem, głównie gram aby się zrelaksować w sobotnie wieczory.

Interesuję się również różnymi sportami zimowymi (gównie snowboard) oraz bieganiem. W przyszłości mam zamiar pracować w służbach mundurowych (3 rok liceum wojskowego). Kocham czytać książki, na swoim koncie mam ich tysiące i w dalszym ciągu czytam je całymi dniami w każdej wolnej chwili. Filmami za bardzo się nie interesuję, oglądam je bardzo sporadycznie.

Nie chcę się tu za bardzo rozpisywać. Mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym portalu. Pozdrawiam :happy:
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.