To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Dzień dobry
Wątek zamknięty 
Dzień dobry
C7_4K
Pong
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
17-05-2014, 16:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2014, 16:47 przez C7_4K. )
Mam na imię Marcin jestem z Poznania urodzony w 1984r.
Od czasu do czasu Stremuje na moim kanale na twitchu.
Jak ktoś ma jakieś pytania to pytać bo nie mam pomysłów co tu wpisać
posiadam swoją stronę internetową gdyż chciałem iść w ślady rocka,graby,soushibo i zostać streamerem.

Moje przygody z graniem zaczęły się za czasów Hexena ,Doom, Wolfenstaina.
[Obrazek: logo_phpBB.gif]
Chmurowaty
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
17-05-2014, 16:51
Cześć! Miło nam Cię poznać i witamy zarazem na forum. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, obowiązkowo zajrzyj do FAQ oraz regulaminu. Jakie gry są Tobie najbliższe? Dlaczego chcesz być akurat streamerem? :)
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
C7_4K
Pong
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
17-05-2014, 17:01
(17-05-2014, 16:51)Chmurowaty pisze: Cześć! Miło nam Cię poznać i witamy zarazem na forum. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, obowiązkowo zajrzyj do FAQ oraz regulaminu. Jakie gry są Tobie najbliższe? Dlaczego chcesz być akurat streamerem? :)

najbliższa gra jak dla mnie to Quake 2 przy której Pierwszy raz Spędziłem bardzo dużo czasu wtedy nie było jeszcze internetu jak kiedyś to pierw przechodziłem singla a później grałem z botami.
A dla czego Streamerem ?,może między innymi dla tego że nie lubię się bawić w programach do obróbki wideo.
ponieważ na YT można Eksportować bezpośrednio z Twitcha. Zapomniał bym że nie umiem tworzyć takich rzeczy jak intra itp. nie mam pojęcia jak się za to zabrać.
[Obrazek: logo_phpBB.gif]
PanRobal
pąg
*
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 5
Reputacja: 1
18-05-2014, 06:50
Witam oraz życzę szczęścia :)
WIELKI GRUNIO PATRZY™

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.