To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Hej wszystkim!
Wątek zamknięty 
Hej wszystkim!
Kenter
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
Information  20-06-2014, 14:02
Hejka,

Mam na imię Kacper, ale w Internecie jestem znany pod pseudonimem Kenter.
Arhn.eu poznałem poprzez serie system error i(albo) przez pigułkę Mortal Kombat, którego jestem fanem :)

Jak wszyscy tutaj zapewne jestem osobą, która większość swojego wolnego czasu przeznacza na gry
i związane z tym tematy :) W miarę możliwości biorę udział w różnych eventach takich jak PGA czy prykon. Interesuje się również programowaniem w C++ oraz trochę mniej, grafiką komputerową. Oczywiście zdarza mi się też czasem wychodzić na dwór i pojeździć na rowerku lub postrzelać z łuku :p Co do słabych stron to mam słabość do pixelowych gierek i promocji na steamie :D

W 90% jestem graczem głównie pc'owym, ale posiadam również konsole: xbox'a 360 na którego staram się zbierać raczej gry singlowe :p Oprócz Mortal Kombata jestem fanem starszych gier takich jak Doom, wolfenstein, seria commandos czy the neverhood. Z nowszych tytułów lubuję się w indykach takich jak hotline miami, limbo czy w twórczości Edmunda McMillena :D W tygodniu staram się zawsze znaleźć czas na jeden meczyk doty 2 z kolegami :)

Jeszcze raz, witam wszystkich i mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się wzbogacić to forum :p
Milven
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
20-06-2014, 18:03
Łuk? Fajna sprawa, choć mi jako krasnoludowi z zamiłowania bardziej kusza pasuje. Jesteś członkiem jakiegoś klubu/bractwa, czy też masz własny łuk i sobie pykasz w domowym zaciszu? No i najważniejsze: łuk średniowieczny czy współczesny, sportowy?
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Kenter
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
22-06-2014, 16:42
Ja właśnie jako elf bardziej preferuję łuki :D Nie jestem członkiem żadnego klubu i strzelam we własnym towarzystwie. Raczej wolę los samotnika :) Aktualnie posiadam łuk sportowy polaris samick, ale przymierzam się do zakupu cięższej zabawki :)
Milven
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
23-06-2014, 05:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014, 05:28 przez Milven. )
Heh. Samotny los dobrze znam. Tylko pamiętaj o czymś, o czym mówię ci w największej tajemnicy...

...

Elfy to pussies :P
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.