To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Witold <-- Trochu o sobie
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:★★★★★ (1 głosów - średnia: 5)
Witold <-- Trochu o sobie
Witold
I'M BAMAN
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja: 64
Poziom ostrzeżeń: 50%
18-04-2012, 19:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2012, 20:03 przez Witold. )
Jako, że jestem z tych pierwszych wypowiadających się w temacie, mogę Wam służyć jako jakiś szablonik. Na imię mam Kuba, wiosen liczę sobie 16 i mieszkam w Koszalinie.

Pierwsze spotkanie z konsolą miałem w wieku 2-3 lat, kiedy to wujek przyniósł do nas swojego PSX'a. Do 12stki moje przygody z grami były tak samo biedne, jak stan finansowy moich rodziców, póki nie dostałem swojego PS2 Slim, swojej pierwszej własnej konsoli. W międzyczasie zaopatrzyłem się w trochę hajsu, i wybrałem się w odpowiednie miejsca, aby nabyć początki swojej kolekcji. Zaczęło się od Sega MegaDrive za 2zł, póki co zakończyło się na Dreamcas'cie za 10. Kolekcja wciąż rośnie, i nie ma zamiaru się zatrzymywać.

O sobie: Jestem bardzo wyluzowany, cenie sobie eleganckie garnitury, samochody oraz zegarki (Rolex i te sprawy :P). Moim (niestety już wygasłym) zainteresowaniem jest zbieranie wszystkich konsol znanych, jak i nieznanych marek takich jak Sony, Nintendo, Sega... Moim aktualnym zajęciem jest handel różnościami elektronicznymi, co bardzo lubię robić :) Interesuję się elektrotechniką, bardzo lubię naprawiać uszkodzone konsole.

Plany na forumową przyszłość? Myślę, że po zaliczeniu testów, ocen, uzyskania miejsca w liceum, oraz ogarnięciu czasu między graniem, codziennymi czynnościami oraz spędzania czasu z najbliższymi zrobię parę poradników dla forum, oraz myślę o nakręceniu paru gejmplejów czy innych dupereli na jutuba.

Gry, w które ostatnio grywam można obczaić na moim gametagu w podpisie, a w wersji PC można mnie spotkać w grze Combat Arms pod nickiem WitoldPL.

Pozdro ;)

o, a to ja, chudzina, za jakiś czas aktualne foto :P

[Obrazek: 397512_268433569886070_100001582868589_784437_89433085_n.jpg]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.