To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Witam!
Wątek zamknięty 
Witam!
Shorty
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wink  07-11-2012, 22:03
Witajcie!
Na imię mi Adrian, nie posiadam raczej żadnych pseudonimów, bliższym znajomym pozwalam skracać po prostu do Adi. :) Wy za to możecie mówić (pisać?) mi po forumowym nicku, Shorty. Jest ładne, krótkie i łatwe w wymowie, więc dlaczegóżby nie? :approved: Uczę się aktualnie na profilu informatycznym w ZSŁ Gdańsk, ale przyszłość wiążę raczej z dziennikarstwem.
Moim konikiem są filmy, choć w życiu nie napisałem recenzji. Lubię za to prowadzić o nich dyskusje, analizować fragmenty, doszukiwać się drugiego dna albo po prostu błędów. Zamiast opisywać jakie filmy lubię, a jakie nie (zajęłoby to wieki), po prostu wręczam Wam link do mojego konta na FilmWeb - http://www.filmweb.pl/user/huiggi. :D
To, że uwielbiam filmy, nie przekreśla od razu faktu, że posiadam inne zainteresowania. Wśród nich mogę wyróżnić grafikę komputerową, piłkę nożną, muzykę (mniej więcej wygląda to podobnie jak z filmami) oraz gry PC i Android. W dużym skrócie: pracuję w GIMPie od 4 lat, w piłkę pogrywam od czasu do czasu (ulubione zespoły - FC Barcelona i Chelsea), słucham niemal wszystkich gatunków muzycznych (ostatnio rock'n'roll, soul i muzyka klasyczna), a moje ulubione gry/serie to Deus Ex, Fallout (jestem mega ultra hiper fanem serii i być może wrzucę kiedyś zdjęcia mojego małego ołtarzyka poświęconego właśnie Falloutom), Diablo, Assassin's Creed, BioShock, Planescape: Torment, Lionheart, Batman, S.T.A.L.K.E.R., Mass Effect i masa gier niezależnych (na czele z Gemini Rue, Lone Survivor i Machinarium). Profil Steam - http://steamcommunity.com/id/huiggi.
No więc mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej oraz...
[Video: http://www.youtube.com/watch?v=DbHkjfIhUS8]
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
SmellySocks
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
***** Redakcja
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
07-11-2012, 22:12
O. W której klasie?
[Obrazek: fs_overall.png]

Shorty
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
07-11-2012, 22:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2012, 22:17 przez Shorty. )
W pierwszej. :okay: Ale szybko się uczę. :)
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
SmellySocks
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
***** Redakcja
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
07-11-2012, 22:18
okej. Adrian, pierwsza klasa, profil informatyczny. Sprawdzę twoje oceny na Librusie przy okazji wizyty u cioci.
[Obrazek: fs_overall.png]

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.