To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Witam serdecznie! (trochę późno!)
Wątek zamknięty 
Witam serdecznie! (trochę późno!)
Reoyeah
Heaven City Renegade
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
01-12-2013, 11:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014, 10:48 przez Reoyeah. )
Hej! Nazywam się Przemek (Reo również mile widziane), mam 18 lat. Gry były dla mnie od początku ulubionym źródłem rozrywki, jako berbeć siedziałem już z padem męcząc Crash Bandicoot. Jestem raczej graczem konsolowym, głównie z tego względu, że zwykle wolałem wydać pieniądze raz a porządnie na jakiś sprzęt, bez konieczności rozbudowywania go później. Moją ulubioną serią gier jest Jak & Daxter, ogólnie mogę się nazwać fanboyem gier Naughty Dog. :D Oprócz gier interesuję się sportem, zwłaszcza angielskim futbolem, lubię poczytać dobrą literaturę fantasy (zwłaszcza Tolkien). Moimi ulubionymi zespołami muzycznymi są obecnie Dropkick Murphys i Blind Guardian, więc jestem dość otwarty na różne rodzaje muzyki :) Od nieco ponad roku mam nałóg w postaci Doctora Who. :D O Arhn.eu dowiedziałem się od znajomego w zeszłym roku i od tamtej pory staram się dość aktywnie śledzić materiały tworzone przez Waszą ekipę. Do dołączenia do społeczności zachęciła mnie również m.in rozmowa z Ichabodem i Gurgim. Podziwiam zaangażowanie w wszelakie akcje charytatywne. Świetna sprawa, że gracze potrafią udowodnić światu, że niekoniecznie są ogromnymi nerdami nie wychodzącymi z domu, że "gry skłaniają do brutalności i są największym złem tego świata". Byłbym dumny będąc częścią tej społeczności :)

Pozdrawiam,
Reo
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.