To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! ›
Wita was luki n
Wątek zamknięty 
Wita was luki n
luki n
Psychiczny forever alone
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
06-06-2014, 10:49
Witam, jestem stałym oglądaczem filmików Archona i kolekcjonerem starego sprzętu. Posiadam sprawne Commodore 64, sprawną amigę 500+ (niestety z padniętą stacją dyskietek, których mam z karton :( ), Playstation one z kilkoma oryginalnymi grami(niestety pękł zaczep silniczka, może ktoś posiada?) oraz oczywiście Pegazusa ze skrzynią kadridży. Mam także akcesoria od tego sprzętu więc jak się nudzę... to pogrywam :D Lubię grać w dobre stare gry na PC, te w których to nie grafika jest najważniejsza. Grywam w gry muzyczne, logiczne i zręcznościowe. W FPS'y rzadziej, jedynie nieliczne wyjątki. Z mojej strony to tyle. O.o rozpisałem się...
LukegaX
↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A
Liczba postów: 1 595
Liczba wątków: 35
Reputacja: 86
06-06-2014, 10:55
Witaj na forum,
mam nadzieję że ci się tu spodoba i spędzisz tu trochę czasu - zapoznaj się z regulaminem i jeśli chcesz to uczęszczaj w chatowych rozmowach bo zdarza się masa interesujących rozmów :D
no i Commodore C64 - fajna rzecz :D
[Obrazek: 8bit-nintendo.gif]
Wojtex28
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
06-06-2014, 10:56
Bardzo miło powitać Cię na forum ^^ Oczywiście jak zawsze zalecam, byś skonfrontował się z Oficjalnym FAQ i Regulaminem byś wiedział wszystko na temat obcowania ze społecznością na forum ;)

Oprócz tego możesz dorzucić jeszcze informacje o swoich ulubionych oldskulowych tytułach, może jakieś ulubione gierki na najnowszą generację konsol lub wspomniane FPS-y :D

Życzę Ci miłego pobytu na forum :P
[Obrazek: 581915.png]
luki n
Psychiczny forever alone
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
07-06-2014, 12:28
Oczywiście regulamin to pierwsza rzecz którą czytam na forum :) Informacje o grach niedługo dodam na moim profilu, ale chwilowo mam z nim problem bo dodałem niechcący kod innego użytkownika i zasypało mi ponad 100 gier ze steama. Pozdrawiam, a dla ciebie Wojtex28- Brohoof :D
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.