Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
Panie i panowie, dla wszystkich fanów już dziś do pobrania figurki do 'zrob to sam' z bohaterami naszego forum
Śmiało sugerujcie kto ma być kolejną ofiarą papercrafta ^^
Za jakiś czas dodam kolejne, a na tą chwile, czekam na zdjęcia waszych gotowych tworów  )
1,2,3 do dzieła!
Leeroyek---> http://dl.arhn.eu/neko/Leeroy01.jpg
Stivi---> http://dl.arhn.eu/neko/Stivi.jpg
Tak mniej więcej powinien Leeroyek wyglądać po złożeniu: http://dl.arhn.eu/neko/hoto.JPG
Miłej zabawy  )
Liczba postów: 399 Liczba wątków: 25 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 163Poziom ostrzeżeń: 0%
Łał, ja bym był ogólnie za całą administracją. No i dla takich newfag'ów jak ja w tym temacie, mógłby ktoś napisać mini-tutorial jakby to poskładać etc. To z chęcią bym to sobie gdzieś na biurku czy komodzie poustawiał. Anyway dobry pomysł i czekam na więcej
Happy to be on the food chain at all.
![[Obrazek: Chmurowaty.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Chmurowaty.png)
Liczba postów: 739 Liczba wątków: 60 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 172Poziom ostrzeżeń: 0%
06-05-2012, 18:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2012, 18:11 przez Stivi. )
Następny to Dorian w żółtych rurkach
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 104 Liczba wątków: 11 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 0%
Hah zrobie i dam zdjecie
Liczba postów: 125 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 95Poziom ostrzeżeń: 0%
Awesome
Liczba postów: 416 Liczba wątków: 27 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 195Poziom ostrzeżeń: 0%
Piękne. Lerła, koniecznie musi stanąć na honorowym miejscu.
Liczba postów: 739 Liczba wątków: 60 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 172Poziom ostrzeżeń: 0%
Pzu brakuje jednego zgiecia pod pyskiem
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
jak znajdziecie jeszcze jakieś niedociągnięcia to dawajcie znać-poprawie i wrzuce nowe wersje
Liczba postów: 35 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie mam drukarki...plany poszły w cholere :P
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
U mnie też słabo z drukarką. Pomysł zarąbisty.
Liczba postów: 416 Liczba wątków: 27 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 195Poziom ostrzeżeń: 0%
Starczy wydrukować na najcieńszym ksero ? Innego nie mam  Trzeba zakupy poczynić.
Najlepiej wychodzą na papierze do zdjęć-mają wtedy ładny połysk i są sztywniejsze, ale ze zwyklutkiego papieru też da się poskładać- ten przykładowy Leerła jest ze zwyklego niesztywnego papieru poskładany ^^
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 20%
Liczba postów: 35 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Dołączam sie do pytania Celiona.
Jak najbardziej, z tym ze musicie pozwolic na troche wiecej czasu-zrobienie designu troche trwa a dobrze byloby tez przetestowac czy po poskladaniu wszystko wyglada tak jak powinno przed wypuszczeniem tego w siec 
Jakies specjalne zyczenia co do wygladu? koszulki? Jakies dodatki?
grem z koszulka "List of games I like: "
Ale Archona ( i Lerła) powinna być wersja opitolona i nie!
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 20%
Archona poproszę z bluzą Barbie.
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon z manboobsami i fałdami na brzuchu.
Panowie i pany, dziś do kolekcji kanciaty grem!
Enjoy!
http://dl.arhn.eu/neko/grem01.jpg
Liczba postów: 640 Liczba wątków: 51 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 216Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 260 Liczba wątków: 21 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 20%
A gdzie grem z koszulką "List of games I like:"?
Liczba postów: 183 Liczba wątków: 7 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 55Poziom ostrzeżeń: 0%
Bravo neko, masz + ode mnie.
ok, znowu kąsek ekipy-mam problem z Dorczenzo bo nie chce ustać na rurkach -.-
Archon--> http://dl.arhn.eu/neko/archon.jpg
Meow meow meow! ---> http://dl.arhn.eu/neko/neko.jpg
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 6 Dołączył: Listopad 2012 Poziom ostrzeżeń: 90%
Ja chce Dorczenza!
Gdzie grem w wersji różowy irokez ? :torll:
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
I jeszcze Antonio Banderas.
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Tu macie coś odnośnie Injustice  pozwoliłem sobie wykorzystać szablon zrobiony przez neco. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.
click to see
Liczba postów: 11 Liczba wątków: 2 Dołączył: Październik 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon nie przypomina Archona :L
Liczba postów: 43 Liczba wątków: 13 Dołączył: Listopad 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Cześć Neko! Naprawdę fajne figurki, mają naprawdę ciekawy koncept i masz naprawdę wielki talent plastyczny. Ale niestety widzę błędy ortograficzne w tytule tematu. Po pierwsze powinnaś użyć przecinka zamiast myślnika przed wyrazem "czyli". Po drugie zwrot "zrób se sam" jest nieliteracki. Powinno to brzmieć w następująco "Arhn.eu "  apercraft", czyli wykonaj samodzielnie". Wiem droga Neko, że wyjdę na sztywniaka ale podpięte tematy powinny mieć "jakiś poziom" i powinny być tworzone zgodnie z prawami, jakimi rządzi się nasza mowa ojczysta. Naprawdę mam do wszystkich szacunek, gdyż nikt mi nic na tym forum nie zrobił, więc nie mam prawa nikogo obrażać i nawet tego nie chcę. Powiedziałem to w pełnym szacunku do Ciebie i nie chcę, żebyś poczuła się źle z tego powodu. Jest nawet przysłowie "płacz kobiety jest największą porażką prawdziwego mężczyzny".
Pozdrawiam cię Neko.
Dawid.
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
21-03-2015, 08:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2015, 14:16 przez Kropcia. )
Dawidzie,
gdzieś ktoś kiedyś napisał coś o drzazdze i belce w oku. Wytykasz Neko błędy, a sam ich w tym poście kilka popełniłeś.
Jeśli chciałeś pisać to w formie "listu", po Neko powinieneś dać przecinek i zacząć myśl od nowego akapitu. Po drugie powtórzenia i braki w przecinkach. Po trzecie zakończenie. Znów po Neko należało dać przecinek, a po swoim imieniu nie wstawiać kropki.
Mała wredna Kropcia
P.S. Wybaczcie offtop, ale musiałam  A ze swojej strony zaproponuję zrobienie Dżeja
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 43 Liczba wątków: 13 Dołączył: Listopad 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jestem wyrozumiały. Każdemu może się zdarzyć błąd ale nie zmienia to faktu, że przyklejony temat powinien być sprawdzony pod kątem ortografii i gramatyki i poprawności polonistycznej. Temat przypięty powinien, być prestiżowym pod każdym względem. Pozdrawiam.
(21-03-2015, 21:35)nicityle pisze: Jestem wyrozumiały. Każdemu może się zdarzyć błąd ale nie zmienia to faktu, że przyklejony temat powinien być sprawdzony pod kątem ortografii i gramatyki i poprawności polonistycznej. Temat przypięty powinien, być prestiżowym pod każdym względem. Pozdrawiam.
Spoko. Jak znajdziesz ochotnika, który zajmie się dla nas za darmo korektą, to daj znać. Ty niestety odpadasz z uwagi na problemy z interpunkcją.
Przepraszam za tę sytuację. Na stare lata stałem się strasznie marudny. Skończyłem w piątek 15 lat i wszyscy mówią, że tak marudnego człowieka, jak ja nie ma.
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 4 Dołączył: Maj 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
A co z gruniem?
|