To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Radioaktywna Skryjówka Śledzia ›
[S] PSP przeróbka, 2 gry, kartka pamieci 2gb, ładowarka, pokrowiec
Wątek zamknięty 
[S] PSP przeróbka, 2 gry, kartka pamieci 2gb, ładowarka, pokrowiec
MRówekkk
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 5
Poziom ostrzeżeń: 0%
16-09-2013, 17:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2013, 17:32 przez MRówekkk. )
Witam. Mam do sprzedania PSP ( niestety nie wiem jaka wersja, jesli powie mi ktos jak sprawdzic, to powiem. Wiem tyle że nie GO ;)) Używane, więc rzecz jasna że porysowana, soft 5.50, rysy na ekranie które widać tylko pod czasz nie używania go, gdy gramy to ich nie widać, chyba że ktoś ma sprytne oko ;) Większe rysy z tyłu, lecz gdyby komuś to przeszkadzało to zawsze można bardzo tanio walnąć sobie tapetę ;D PSP działa bardzo dobrze, wszystkie przyciski działają także ok ;) Czytnik UMD działa, gry oryginalne: Tekken Dark Resurrection oraz Gran Turismo. Przerabiałem aby móc grać w gry że tak powiem domowej roboty :) Sprzedaję ponieważ potrzebuje kasę na GTA V -.- Cena 220zł, wiem że drogo ;D Jeśli chcecie jeszcze jakieś info lub zdj to piszcie czy wgl jesteście zainteresowani ;)
Yaxes
Aspołeczniok
**
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 5
Reputacja: 3
Poziom ostrzeżeń: 30%
16-09-2013, 17:33
Czy było używane do grania w ekhm "kopie zapasowe" gier?
[Obrazek: fs_overall.png]
Mój Skype: tipooss153 (Zapraszam wszystkich, a w szczególności wydalonych z Dedli)
Piromaniaq
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
Poziom ostrzeżeń: 0%
16-09-2013, 17:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2013, 17:35 przez Piromaniaq. )
Yaxes czytaj ze zrozumieniem
";Przerabiałem aby móc grać w gry że tak powiem domowej roboty :)"
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.