To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Ustawki ›
Europa Universalis IV
Wątek zamknięty 
Europa Universalis IV
AnjinMiuraPL
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
20-11-2016, 18:00
No siema. Przypomniałem se że przecież tutaj moge poszukać także.

Bym chciał znaleźć chętnych do jakiejś rozgrywki w Europę Universalis IV. Rozgrywki na pełnym lajcie - nie mam ani nerwów ani czasu na poważne profesjonalne kampanie :D Ale wieczorami, na pełnym luzie, najlepiej jakimiś śmiechowymi custom nationsami bym pograł :D

Ale chętnych na mojej liście znajomych brak, więc przybywam tutaj :(

Mam wszystkie DLC poza Mare Nostrum (błee) i jako że ino host musi mieć DLC to wystarczy że ja mam je. Byśmy se zagrali na aktualnej becie 1.19, chyba że Johan w tym tygodniu zrobi już pełną wersję.

Nie wiem niby bardzo sporo ludzi gra w EU4 ale nie wydaje mi sie żeby było łatwo znaleźć fanów gry którą idzie w skrócie nazwać symulatorem excela + ruchomego atlasu w każdym razie jakby jakiś porąbaniec taki jak ja chętny się trafił to piszcie, się na Steamie znajdziemy i pewnie coś pogramy.

Zapraszaam.
Alfabet
Wicemistrz Polski Juniorów
*
Liczba postów: 21
Reputacja: 8
Poziom ostrzeżeń: 0%
20-11-2016, 18:49
Ja tam bardzo chętnie pogram. Tu masz mojego steam'a http://steamcommunity.com/id/inhumanreaction612/ :)
[Obrazek: JkWEg6e.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.