![[Obrazek: diablo3.jpg]](http://dl.arhn.eu/headers/new/diablo3.jpg)
Rozpakowanie długo oczekiwanej edycji kolekcjonerskiej Diablo III!
Zawartość edycji za gram.pl:
<ul>
<li>pełna wersja gry Diablo 3 na PC</li>
<li>album z grafikami koncepcyjnymi - 208 stron</li>
<li>ścieżka dźwiękowa zawierająca 24 utwory z Diablo III</li>
<li>płyty z materiałami zza kulis produkcji</li>
<li>podstawka w kształcie czaszki Diablo i pendrive 4GB w kształcie Kamienia Dusz z pełną wersją Diablo II i Diablo II: Lord of Destruction</li>
<li>ozdobne artefakty do Diablo 3 - rozłóż unikalne skrzydła Tyraela, rozwiń sztandar i nadaj im barwę za pomocą Chmury w Butelce i Dymu w Butelce</li>
<li>towarzysz Szaman Fetyszów do World of Warcraft</li>
<li>awatary Battle.net dla postaci w Starcraft II</li>
</ul>
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Diablo III: Edycja Kolekcjonerska [PC]
Fajny Unboxing
Fajny Unboxing
No, fajny, fajny. Jeden z moich kolegów rzucił takie pytanie - czy ten pendrive świeci się jakoś będąc i nie będąc podpiętym pod USB?
Niestety nie. Ten z Starcrafta miał lampkę, ten z Diabełka nie ma nic.
Edit: Mój musi być najwyraźniej uszkodzony. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mój działa bez problemu, ale nie zapala się żadna lampka

Gremowy świeci jak choinka.
Ciekawa edycja, jakbym miał kasę to bym biegł nawet na kolanach do sklepu ale mam za słabą karte graficzną.
Otrzymałem dwie różne odpowiedzi, ale Grem swoją udokumentował zdjęciem. Dzięki za rozwiązanie tej kwestii

Mój musi być najwyraźniej uszkodzony. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mój działa bez problemu, ale nie zapala się żadna lampka

\"tego roku\" tego pięcio lecia ja idę na nocną przed sprzedaż w empiku :P
Nie wiem jak to jest z wami Archon, ale ja osobiście wolę i myślę, że reszta też żebyście robili unboxingi na spontanie ;[
Dlaczego ten pendrive jest podłączony do pralki!?
bo grem nawet na pralce potrafi wymusić odtwarzanie płyt i innych mediów.
Ta pralka me wejście do słuchawek, czyli podczas prania można słuchać dupstepa *WUBWUBUWUB*!!
Wirowanie ponad dźwiękowe?
Też chce diablo 3 ale podobno głupie nw

dodawany jest jeszcze item ktorego uzycie powoduje pojawienie sie anielskich skrzydel na plecach postaci