Witam. Wie ktoś może jak nazywa się figurka, która stoi przy telewizorze Archona w jego gaming roomie
Ta kobitka po lewej stronie
Z góry dzięki za pomoc
To figurka firmy "Nemesis Now", ale niestety nie potrafię doszukać się jej na ich stronie internetowej - prawdopodobnie już ich nie sprzedają. Mają za to dziesiątki innych jej podobnych
http://www.nemesisnow.com/
Myślałem, że ktoś stworzył figurkę w postaci neko... ;]
Tez o tym za 1 razem pomyslalem ;p
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź
Chodzi mi właśnie o to, że podoba mi się ta figurka i chciałem jej poszukać po nazwie, zobaczyć, czy może gdzieś jeszcze ją kupię.
Myslalem, ze chodzi o figure neko, wchodze na temat, juz spodnie sciagam a tu o lalkach znowu :/
...a która to jest ta Neko??
tzn figurka?
Chodzi o tę pannę:
Z tej samej serii mam jeszcze taką:
A ja myślałem, że chodzi o panienkę przywiązaną do łóżka w czasie, gdy Archon prezentował Games Room.
to moze skoro juz sie wszyscy napalili:
ARYN WRZUC FOTKE FIGURY NEKO
(26-01-2013, 23:10)Javel napisał(a): [ -> ]Jak można takie coś kupować?
Tak samo jak można kupować grę, nie ma w tym wielkiej filozofii. Są osoby które mają tego naprawdę sporo i jakoś żyją, więc Archonowi nic nie będzie.
(27-01-2013, 14:18)Wallas napisał(a): [ -> ] (26-01-2013, 23:10)Javel napisał(a): [ -> ]Jak można takie coś kupować?
Tak samo jak można kupować grę, nie ma w tym wielkiej filozofii. Są osoby które mają tego naprawdę sporo i jakoś żyją, więc Archonowi nic nie będzie.
Raczej będzie bo te figurki wywołują raka
ja widzę mój pokój jest za pusty !
spoko ale biorę przykład z Arhona