W ofercie <strong>Biedronki</strong> - znanej sieci sklepów - co jakiś czas pojawiają się tanie gry. Już <strong>29.11.2012 r.</strong> do sprzedaży trafią następujące tytuły:
- Batman: Arkham Asylum
- Bionic Commando
- Europa Universalis III Złota Edycja (<a href="http://www.cenega.pl/pc/strategiczne/europa-universalis-iii-zlota-edycja/1412" title="Zawartość edycji" target="_blank">zawartość</a>)
- GTA - Trylogia (<a href="http://www.kolekcjaklasyki.pl/gry/gtatrylogia.html" title="Zawartość edycji" target="_blank">zawartość</a>)
- Hitman - kwadrologia (<a href="http://www.kolekcjaklasyki.pl/gry/hitmankwad.html" title="Zawartość edycji" target="_blank">zawartość</a>)
- LEGO Indiana Jones 2 - The Adventure Continues
- Legacy of Kain - Antologia
- Orcs Must Die! - Śmierć Orkom
- Resident Evil (nie podano który)
- Rig'n'roll - Tirowiec
- Risen
- Supreme Commander 2
- Street Fighter IV
- The Cursed Crusade: Krucjata Asasynów
- Tomb Raider - Anniversary
Wszystkie gry to <strong>wersje na PC</strong> w cenie <strong>19.99zł</strong> za sztukę.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Tanie gry... w Biedronce!
Duzo fajnych tytulow, czas odlozyc kase.
Biedra czasem dobre promocje robi. Kilka gier bym od nich kupił, ale nie mam jak obecnie ;/
Batman będzie w sam raz przed plusowym Arkham City. A co do Resident Evil, to zapewne będzie piąta część. Niemniej, dzięki za newsa, skorzystam w pierwszy dzień promocji
Prawdopodobnie się skuszę na trylogię GTA w ramach Mikołajek
Martwi trochę podwyżka cen-do tej pory gry w Biedronce były sprzedawane w cenie 10 zł za sztukę (dokładniej to 9.99), za dychacza taki "Lego-Jones" czy inne Orcs must die byłoby rzeczywiście rewelacyjną ofertą, a tak to dość średnio czuję "hajpa".
Jakby sprzedawali gry na Wii za 50 zeta (co jest mało możliwe), to bym kupował jak szalony
A te info o grach to już wiedziałem dawno (ze 2 tyg. ^^).
Lece jutro kupuje batka hitmana i risena
Posiadam kilka z tych wymienionych tytułów. Jeżeli się nie mylę część z tych gier są to gry z tak zwanej pomarańczowej kolekcji. Jakość opakowań gier nie jest dobra , przy samym otwieraniu batmana połamałem część pudełka. Pudełko jest oznaczone logiem Cenega i z tego powodu spodziewać się możemy 70% rabatu. Cena jest dosyć dobra, pewnie większości osobom oto chodzi. WOW biedronka sprzedaje znane tytuły tylko za 20 zł. Tak naprawdę te gry można kopić jeszcze taniej empik robi czasami promocje pomarańczowy zawsze w modzie czy coś takiego 2 w cenie 1. Nie polecam ich też dla kolekcjonerów gier, moim zdaniem wole mieć różnorodne opakowania na gry nisz jedno lity i jeszcze pomarańczowy. Jeśli nie nie obchodzi cię to to polecam. Ale ja sam może się na coś skusze . To jest moja opinia i wy możecie się z tym nie zgadzać.
I'M BATMAN. Kupuje Arkham Asylum
Moją kolekcje na pewno zasili Risen i Legacy of Kain - Antologia
No to szykują się zakupy, Lego dla Brata, EU dla kuzyna i Risen for me (wreszcie)
(28-11-2012, 19:56)kal3jdoskop napisał(a): [ -> ]Martwi trochę podwyżka cen-do tej pory gry w Biedronce były sprzedawane w cenie 10 zł za sztukę (dokładniej to 9.99), za dychacza taki "Lego-Jones" czy inne Orcs must die byłoby rzeczywiście rewelacyjną ofertą, a tak to dość średnio czuję "hajpa".
Faktycznie przez kilka lat Biedronka oferowała całkiem niezłe, wcale nie najstarsze tytuły za ,,dyszkę'', między innymi dzięki temu poznałam serię Tony Hawk's Pro Skater a jakiś czas później w ofercie pojawił się jeszcze TH American Wasteland, gdyby nie taka niska cena to pewnie nie ryzykowałabym kupna bo nie przypuszczałam, że te gry mogą mnie tak wciągnąć - więc 10 zł to była świetna okazja żeby poznać coś nowego bo można było właściwie kupić grę w ciemno
Ale ostatecznie 20 zł to też niewygórowana cena ...
Batman Arkham Asylum. Miałem kupić go na Xboxa ale te 2 dychy mnie przekonują. Risen też mnie przekonuje, a miało być tak jak z Batmanem.
Widać tam napis "Clubcard", a te karty są chyba w Tesco?
Europa Universalis 3 w Goldzie
Do Tego pewnie Risen, i Lego : IJ.
P.S - Kupił ktoś już? Jeśli tak - pisz, co z kodami Steam
http://screencast.com/t/00vYnR6E
Znalezione w pierwszej-lepszej Biedronce, wszystko się zgadza. No i jak się można domyślić zero kodów na steam, a każde z pudełek jest w wersji premierowej (Nawet Hitman czy GTA)
Kupiłem Batmana
Widziałem Resident Evil i to faktycznie piątka
Kupiłem Batmana. Warto było, premierowe wydanie za 20 zł. Polecam
Super mam akurat świąteczną stówkę na prezenciki dla mnie odłożoną więc czas na zakupy
Na pewno skuszę się na hitmana
Hitmany na półeczce. Pewnie nawet nie zainstaluję. Pudełka są niestety żałosnej jakosci, więc wymieniłem na jakiegoś wolnego boxa.
Ja tam się zastanawiam tylko nad Orcs must die! Ale zobaczę co będzie jak będę w sklepie
Ktoś kto kupił mógłby podesłac zawartość gier w środku? Czy jest instrukcja, dodatki czy sama płyta jak to bywa w biedronce... i czy gry są na Steama? Najbardziej interesuje mnie Batman I Hitman , z góry dzięki
!