Witajcie compadres
Moja licznie powiększająca się grupo, już w piątek 25.04 o godz. 21.00 znowu oficjalnie gramy w GTA Online - nie może być

Tym razem może odpuścimy mieszkańcom miasta i udamy się na pustynię? Może w las? Tam też można siać postrach i zamęt w czym też jesteśmy chyba najlepsi. Proszę o mobilizację podczas robienia zdjęć, ponieważ muszę coś wrzucić do mini relacji
Attenzione!
Pamiętajcie, że oficjalne gruniopiątki z GTA Online będą odbywać się raz w miesiącu lub więcej i zawsze są ogłaszane odpowiednim tematem (nieoficjalnie, bez pisania tematu, gramy co tydzień - w każdy piątek wieczorem

) Tak czy inaczej serdecznie zapraszam do wpisywania się w tym temacie i wzięcia udziału podczas kolejnego spotkania - starych wyjadaczy jak i tych nowych, którzy bardzo szybko łapią klimaty rodzinnej atmosfery
Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na
REGULAMIN.
Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie.
Takie widoki czekają na nas już za kilka dni (fot. by Zyga - znowu

)
![[Obrazek: 0_0.jpg]](http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/9324/rxP734sglky2JVD6B6NNdA/0_0.jpg)
Pozdrawiam

Link.
Będę na pewno. Fajnie się z wami gra, więc teraz nie mogę odpuścić sobie takiej okazji

.
PSNID: kaczmar456
Je jeszcze nie wiem co będę robił w piątek wieczorem, więc wstępnie zgłaszam swój udział

Masz moją czapkę Mikołaja

W końcu dorwałem się do mojej Pleyki

a że za tydzień matura to chętnie wbiję, o ile po zakończeniu roku nie przesadzę z "zabawą"

Z mojego "helikoptra" którego ukradłem (te wspomnienia)
masz moją helke

Dziękuję za wczoraj

Było świetnie, czułem się jak podczas naszych pierwszych spotkań - zapewne dlatego, że pojawiło się sporo ludzi, którzy są z nami od samego początku. Dodatkowo powstała elitarna grupa na facebooku -
https://www.facebook.com/groups/639579626129731/ do której zaproszone będą osoby biorące udział podczas naszych spotkań - dzięki temu szybciej i łatwiej będziemy mogli się komunikować.
Damn, przecież mówiłem, że to nie ja leciałem tym samolotem!

Ten samolot był mój

. Nawet na jednym zdjęciu widać mnie w kabinie pilota :P
A... :link: to sorka. Tak czy inaczej wrażenie niesamowite, zapewne taki magmus rozsmarowałby mnie śmigłem

kurdeee :/ mrugnąłem na pierwszy zdjęciu

dobrze ze załapałem się na fotkę
a za tydzień gramy panowie ?
A czemu by nie Snaki? Za tydzień będę znowu

. Fantastycznie mi się w piątek z wami grało.
Chłopaki mówili ze w weekend majowy gdzieś jadą wiec nie wiem