Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™

Pełna wersja: Destiny First Look Alpha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
<strong>Dorczenzo:</strong> Do Destiny nastawiony byłem początkowo dość sceptycznie. Seria Halo nigdy nie była moją ulubioną, a kosmiczne podróże odbiegają nieco od moich zainteresowań. Włączając grę, zostałem przeprowadzony przez prosty kreator postaci, a następnie wrzucony w wir rozgrywki. Moim oczom ukazał się interfejs typowy dla pierwszoosobowych strzelanek i nie byłem z tego powodu szczególnie zadowolony. Wiedziałem, jak wyglądają alfy i bety tego typu gier, więc spodziewałem się kilku przeciętnych meczy, nie reprezentujących właściwie nic ciekawego. Przed odłożeniem pada powstrzymała mnie przepiękna grafika wylewająca się z monitora. Pomyślałem, że jeśli wczesna wersja gry wygląda tak dobrze, to chyba warto dać jej szansę.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Destiny First Look Alpha
Mnie też zaprosili, a nie jestem gwiazdą pokroju Archon i Dorczenzo Smiling
postrzelaliśmy, ale było mi przykro, że nie chcieliście ze mną rozmawiać Childish
na początku myślałem że destiny to jakaś multiplayerowa strzelanka głównie dlatego że nie czytałem newsów ale jak bardzo się myliłem czekam na premierę z niecierpliwością Grinning