Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™

Pełna wersja: System Error Prime: Grand Theft Auto V
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W dzisiejszym System Error zajmujemy się jedną z ulubionych gier autora materiału. Ponad 10 minut z GTAV podczas których przypomnimy najciekawsze Easter Eggi tego tytułu, ale również zajrzymy dużo głębiej odkopując ciekawostki, o których prawdopodobnie nie słyszeliście nigdy wcześniej!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: System Error Prime: Grand Theft Auto V
System Error! I to w dodatku Prime! :3
Jak będę w domu to od razu siadam przed monitor i biorę przekąski. Smiling
Mocno się zawiodłam, bo prawie wszystko widziałam już u williextreme, ale sytem error to system error :P
Czyżby na końcu zapowiedź GTA w pigułce? Grinning
Czyżby wreszcie Archon dostał zgodę na wejście do studia Rockstar Games?
świetny system error jak zawsze - chociaż najlepszy był pierwszy System Error Prime o Pokemonach co miał 21 minut Grinning
Grand Theft Auto w pigułce wyczuwam :P
Świetny odcinek System Error, trzeba będzie sobie GTA V odświeżyć Winking
Już bez oglądania stwierdzam, że to mój ulubiony odcinek. Dzięki Archon Smiling
Kawał dobrej roboty Smiling Czekam na więcej Smiling Mam nadzieje GTA w pigułce Grinning
Trochę wstyd się przyznać, ale sam w GTA V nie grałem dłużej niż pół godziny >.< Myślę, że premiera odświeżonej wersji będzie dobrym pretekstem do zabrania się za tę pozycję :3

Trochę wstyd się przyznać, ale sam w GTA V nie grałem dłużej niż pół godziny >.< Myślę, że premiera odświeżonej wersji będzie dobrym pretekstem do zabrania się za tę pozycję :3
To już koniec drugiego sezonu? Wow! Gimme moar!

Materiał klasa, szkoda jednak, że trwa tylko 10 minut Winking.
Bardzo dobry odcinek popełniłeś Archon. Tak się szczęśliwie złożyło że wróciłem do GTA 5 które stało na mojej półce i się kurzyło. Dzięki "System Error Prime" mam jeszcze większą ochotę zagłębić się w świat stworzony przez Rockstar...co z pewnością zrobię.

Za ciekawostki odnośnie Szkocji masz ode mnie Archon piwo (w przyszłości będą to Dinary - obiecuję Smiling). Kawał dobrej roboty.
Można co prawda ponarzekać na długość materiału ale ja zawsze wychodzę z założenia że jakość jest ważniejsza - tak trzymać.

Na koniec mam pytanie. Jako osoba która nigdy nie była w Szkocji (podróżnik ze mnie marny Laughing) chciałbym się dowiedzieć czy istniej choć cień szansy by powstał cykl materiałów o Szkocji? (lub chociażby o Edynburgu?). Ciekawi mnie jak się Wam żyje na wyspach i na co zwracacie uwagę.

To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam