Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
23-04-2014, 07:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014, 07:40 przez Mkali. )
Już od 11 lipca - 13 lipca odbędzie się Warszawski Festiwal Kultury Japońskiej "Animatsuri": Honor, Skuteczność. Ja osobiście planuję przyjechać do Warszawy z Siemiatycz, więc będę pierwszego dnia z samego rana pod szkołą zagrzewać miejsce w kolejce  Wstęp będzie płatny, lecz więcej informacji dot. rezerwacji dowiemy się wkrótce (prawdopodobnie kolejny raz rezerwacje będą przeprowadzone w turach, ale osoby które przyjadą bez rezerwacji, będą mogły zakupić wejściówkę na miejscu). W tym roku możemy się spodziewać ogólnokonwentowego LARPA, dużo atrakcji na świeżym powietrzu. Turnieje w Tekkenie, Soul Calibur, Mortal Kombat. Osobiście powiem, że planuje zorganizować 3 panele dyskusyjne (głównie o grach). Ale o tym dowiecie się trochę później. W sprawie nadchodzących informacji polecam zalajkować i dołączyć do grupy - https://www.facebook.com/events/553702241409588/?fref=ts
Do zobaczenia! 
PS. Jak ktoś wybiera się z Podlasia dokładniej z Siemiatycz proszę pisać to mogę z nim/nią się zabrać 
PS 2. Planujemy zrobić później afterparty  Ale to nie jest jeszcze pewne
I jeszcze jedno: Weźcie 3DS'y bo będziemy mogli połapać sobie streetpassy  I zdarzały się turnieje z Mario Kart więc można wspólnie pogierzyć i coś wygrać
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja jadę najprawdopodobniej w czwartek 10 ze Słupska przez Trójmiasto. Tak więc, jak ktoś będzie jechał podobną trasą, to pisać.
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja najprawdopodobniej pojade, nie wiem jeszcze jak będzie z komunikacją, ale cos wykombinuje. Jeżeli ktoś jedzie z okolic Hajnówki, niech da znać
Liczba postów: 517 Liczba wątków: 9 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 170Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja też prawdopodobnie się zjawie, zależy jeszcze jak będzie z kasą za same bilety za wstęp.
Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
W sprawie biletów poinformuje w odpowiednim czasie.
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2014 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Jadę z Siemiatycz, więc powinnam gdzieś być po południu 1 dnia konwentu, o ile wpuszczą te domniemane 1000 osób w miarę szybko i sprawnie.
Liczba postów: 55 Liczba wątków: 8 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
Prawdopodobnie będę lecz niczego nie obiecuję. Najgorzej będzie z transportem :C
Jeżeli ktoś z Łomży i okolic jedzie to niech napisze tutaj/ew. PM
Liczba postów: 104 Liczba wątków: 11 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 0%
23-04-2014, 16:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014, 16:51 przez Sapiejewski. )
Bede! Mam tylko 30km od centrum wiec do takich zajebistych ludzi mialbym nie wpasc? Phi bede na 200% nie to co mialo miejsce z pyrkonem :torll:
Liczba postów: 99 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 263Poziom ostrzeżeń: 0%
Melduję się! Zapraszam na moje mordercze wiedzówki growe (i na te jeszcze trudniejsze od Jo-Jo)
Liczba postów: 11 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
ja tak na 90% jak nic innego mi nie wyskoczy, pewnie na dzień przed lub od samego rana już na conplace
Liczba postów: 112 Liczba wątków: 5 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
Być może uda mi się przyjechać do Wa-wy na ten event. Z wielką przyjemnością będę chciał was poznać
Liczba postów: 31 Liczba wątków: 1 Dołączył: Październik 2013 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
przyjadę jak mi się będzie chciało ,__,
Liczba postów: 316 Liczba wątków: 18 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
Będę na 100%  Tyle kochanych mordek z forum, no ja bym się nie pojawił? :torll:
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja chyba wezmę namiot, będzie gdzie pić XD
Ja idę do sleep roomu  , tam będzie pewna ładna i miła osoba...
02-05-2014, 14:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2014, 14:45 przez farmaceuta. )
Mkali, ale mnie będziesz miał po animatsuri przez 2 lata w pokoju, więc daj sobie spokój ze sleep roomem :torll:
Chciałbyś  Już się z nią umówiłem, i przyjedzie
25-05-2014, 23:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2014, 23:18 przez Mkali. )
http://festiwal.animatsuri.pl/rezerwacje/dla-uczestnikow/ - pod tym linkiem możecie już złożyć rezerwację na konwencie  Bez obaw o cenę, jeżeli wyjdzie taniej część kwoty zostanie zwrócona na wasze konto. Jest również możliwość zakupienia konwentowej koszulki. Btw. częściowo działa, więc możecie poczytać o Larpie itp. Niedługo edzie również działać forum i zgłaszanie atrakcji oraz "głosowanie" na nie.
Update: A jednak nie, cena jest w porządku gdyż I i II tura rezerwacji z tańszymi biletami właśnie dobiegła końca. W III obecnej narazie turze będziemy musieli zapłacić 50 zł :/
Liczba postów: 11 Liczba wątków: 1 Dołączył: Październik 2013 Reputacja: 15Poziom ostrzeżeń: 0%
Spoczko, będę chyba na pewno. Na chińskie bajki zawsze. Nie to co Stryj...
Spory UDPATE!
Dowiedzieliśmy się bardzo dużo informacji na temat Wydarzeń/Paneli/Konkursów.
Po pierwsze informacje bardziej organizacyjne:
To już oficjalne, bo Konwent będzie odbywał się w dwóch szkołach. Jedna szkoła będzie przeznaczona głównie do noclegu/sleepów, a w drugiej będzie całe wydarzenie, panele, konkursy itd.
Następnie chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do konkursu Cosplayowego Więcej info. TUTAJ.
Program imprezy został zaktualizowany i można poczytać o zbliżających się atrakcjach. Smaczkami dla nas graczy będą zapewne konkursy w bijatykach t.j. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 lub Ultra Street Fighter IV i na pewno będzie ich więcej, gier muzycznych - DDR, 2 turnieje w Rock Band! i Ultrastar. Będzie również miejsce z grami planszowymi, poważnymi oraz mniej  A z samych atrakcji wiadomo o Biegu w Kaftanie, Karaoke, Cat Fight  , Rzut Moherem, "O serii Yakuza słów kilka" - panel o serii Yakuza na Sege, nauki Języka Japońskiego i wiele wiele więcej! Odbędzie się także LARP związany z Yakuzą, oraz inną Mafią.
01-07-2014, 10:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2014, 11:40 przez Mkali. )
Kolejny Update, znamy całą masę paneli/konkursów itp. http://festiwal.animatsuri.pl/aktualizacja-atrakcji-dzialu-larp-owego-informacje-dotyczace-noclegow-i-inne/
Między innymi panele growe Jo-Ja(Screenówka, Jaka To Melodia) ,znamy resztę turniejów (dochodzą Mortal Kombat, Soul Calibur V, Tekken Tag Tournament 2) Turniej RockBand rozszerza się do 4 konkurencji  , Bedzie panel dyskusyjny o Wii U oraz Xbox One PS4. Do tego masa różnych atrakcji (Whose line is it anyway  ) i wydarzeń. W sprawie noclegów nastąpiła spora zmiana, gdyż zamiast Drugiej szkoły, będziemy mieć do tego hale sportową (Seriously?), a czs akredytacji teraz może być o wiele szybszy pobierając swój unikatowy Kod QR. Wydrukujemy, bądź wrzucimy na telefon i kolejka od razu mniejsza
A tu taka małą lista osób, którę będą 100% na Animatsuri : Mkali, Grodek, farmaceuta, AsieQ, yamny, Cell767, Eljon.
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja się z Wami chętnie spotkam w sobotę, ale nie będę na samym Animatsuri
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 2 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Ogłaszam, że się pojawię i najprawdopodobniej zostanę do końca. Do zobaczenia.
Liczba postów: 112 Liczba wątków: 5 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
Oficjalnie mogę powiedzieć, że na Animatsuri się pojawię, ale tylko w sobotę. Lepsze to, niż nic, więc z jeszcze większą chęcią będę chciał was poznać  .
http://festiwal.animatsuri.pl/plan-atrakcji-test-na-czlonka-rodziny-ostatni-filmik-promocyjny-i-kilka-innych-informacji/
Ostatnie informacje przed eventem. Każda osoba nie pełnoletnia powinna zabrać ze sobą wypełnioną kartę konwentowicza, można pobrać swoje kody QR, aby kolejkon trwał znacznie krócej. Jeżeli ktoś lubi spać pod własnym namiotem może go zabrać, bo będzie dużo miejsca oprócz sleepów. Znamy także cały plan atrakcji który możemy pobrać i zobaczyć co nas interesuje  Będe już od 12-13 w piątek pod szkołą, więc znajdziecie mnie z smyczką Arhn.eu  Do zobaczenia na konwencie!
Liczba postów: 99 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 263Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajnie było poznać czy ponownie zobaczyć niektórych. Szkoda, ze kilka deklaracji które tu padło średnio miały się do stanu faktycznego. Mkali miał być 12-13, był tuż przed 14... A próbę przekupstwa przez Sapieja przemilczę
Obiad jadłem  to się spóźniłem xD
Liczba postów: 517 Liczba wątków: 9 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 170Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajnie było na Animatsuri. Miło było cię poznać Cellu, świetny z ciebie koleś. No i ogólnie przyjemnie spędzałem z wami czas.
|