Liczba postów: 81 Liczba wątków: 3 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 7Poziom ostrzeżeń: 0%
29-04-2013, 21:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013, 21:33 przez inquis1t0r. )
Nie wiem, czy dział w którym teraz piszę jest odpowiedni, ale w moim mniemaniu jest najodpowiedniejszy ze wszystkich dostępnych, a więc do rzeczy.
(Temat w tym momencie bardzo wstępny, ale naprawdę świetnie byłoby spotkać ekipę w okolicznościach, takich, które pozwolą na bliską interakcję i wcale nie mam na myśli wspólnego spożywania napojów wyskokowych...naprawdę :euro: )
Jakie są szanse na zjazd, jakie terminy mogłyby zostać zaproponowane i jak na całą tę kwestię zapatrują się "wielcy przedwieczni" ?
PS
Liczę na:
Liczba postów: 50 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 30%
29-04-2013, 21:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013, 21:33 przez darthbercik. )
Wszystkie miejsca które są Blisko PKP będą jak najbardziej okey !
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
ja jestem jak najbardziej za
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 110 Liczba wątków: 16 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 23Poziom ostrzeżeń: 0%
A kto by chciał spotkać takich buców? :torll:
Liczba postów: 517 Liczba wątków: 9 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 170Poziom ostrzeżeń: 0%
29-04-2013, 22:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013, 22:16 przez Grodek. )
Lepiej spotkać takich buców niż Shortiego :torll: (oczywiście żartuję)
On topic: Gdyby była taka możliwość to jestem jak najbardziej za.
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
30-04-2013, 06:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2013, 06:51 przez Link. )
Jestem sceptycznie nastawiony do takich zjazdów - z tego względu, że zazwyczaj nie wychodzą (zapisują się na początku wszyscy, przed spotkaniem zaczynają wykręcać)
Gdyby jednak zorganizował go ktoś z Administracji/Moderacji forum i przytrzymał wszystko na przysłowiową "mordę" może i by coś z tego wyszło. Z przyjemnością spotkałbym się z użyszkodnikami tego zacnego serwisu, idzie lato, nie ma problemu by ruszyć w Polskę  Aczkolwiek daję na wstrzymanie i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
Po za tym tak jak mówił sam Archon czyli minimum 18+ To nie sztuka zwołać w jedno miejsce stadka dzieciaków, a potem to wszystko upilnować żeby się komuś coś nie stało.
Liczba postów: 50 Liczba wątków: 2 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
18+ to absolutna podstawa, branie odpowiedzialności za ludzi niepełnoletnich to proszenie się o kłopoty, poza tym pewnie jakoś to prawnie jest obwarowane
poza tym, żeby ludzie się nie wykruszali trzeba zrobić jakieś wpisowe, wtedy każdy ma motywację żeby nie rezygnować dzień przed
PC + Vita, PS3 w fazie zakupu (odłożone na jesień), 3DS i DS Lite w planach
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 87Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 128 Liczba wątków: 10 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 135Poziom ostrzeżeń: 0%
Piszę się!! Moim zdaniem najlepszy bedzie Kraków, bo każdy ma dość dobre połączenie :torll:
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
Kraków... również było by świetnie.
Jestem za. Tylko problem będzie z miastem bo zawsze będzie komuś nie pasowało.
Ja osobiście mogę zaproponować wwa jako Optimum. Połączenia każdy jakieś tam ma.
Do zobaczenia!
Liczba postów: 188 Liczba wątków: 53 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 176Poziom ostrzeżeń: 0%
Hmm, zjazd to bardzo ciekawy pomysł i sam bym rozważył taki wyjazd, ale można też pomyśleć o jakimś spotkaniu przy okazji większej, ogólnokrajowej imprezy w stylu PGA. Albo na ten przykład wioska arhnowa na woodstocku
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 2 Dołączył: Wrzesień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Problemem zawsze będzie lokalizacja takiego spotkania, bo zawsze będzie ktoś, komu nie będzie pasowało. Ja osobiście byłbym za Krakowem/Katowicami ; )
Liczba postów: 93 Liczba wątków: 52 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 44Poziom ostrzeżeń: 0%
Też jestem za Krakowem, lub połączeniem zjazdu z jakimś większym eventem.
Death is nothing to us, since when we are, death has not come, and when death has come, we are not. - Epicurus
Liczba postów: 223 Liczba wątków: 7 Dołączył: Czerwiec 2012 Reputacja: 78Poziom ostrzeżeń: 0%
Właściwie, to jestem za, tylko bym musiał znać termin, aby wiedzieć, czy dam radę przybyć.
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jestem za. Mój Gigantyczny Młot Bojowy +6 Zabijania Nieumarłych również.
Byle by było piwo dla pełoletnich
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 87Poziom ostrzeżeń: 0%
A nie lepiej gdzieś w centrum Polski? Wielu forumowiczów jest z północy.
Liczba postów: 223 Liczba wątków: 7 Dołączył: Czerwiec 2012 Reputacja: 78Poziom ostrzeżeń: 0%
Właściwie, najwięcej jest ze Śląska, to kiedy w Katowicach zlot? :torll:
Liczba postów: 1 Dołączył: Czerwiec 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jestem za  Ciekawe jak się rozwinie ten pomysł
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -2Poziom ostrzeżeń: 30%
03-05-2013, 17:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2013, 17:19 przez aspazar. )
Jetem za a nawet przeciw.Tylko kiedy i gdzie?
Liczba postów: 19 Liczba wątków: 7 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Chociaż nie przyjadę ze względu na wiek, to pomysł i tak bardzo dobry, może jak wyjdzie dobrze to przyjadę na 2 albo 3 edycję
Liczba postów: 128 Liczba wątków: 10 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 10Poziom ostrzeżeń: 0%
U mnie to zależnie od terminu, jeśli tylko byłbym w "  olandzie" to chętnie bym się wybrał. I również najbardziej odpowiada mi Kraków.  Ale ja z ogłaszaniem obecności wstrzymam się do konkretnego terminu.
Liczba postów: 22 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 30%
Chyba najrozsądniej zrobić taki zjazd przy okazji PGA na który pewnie większość z nas się wybiera jak i również ekipa arhn.eu . W ten sposób można by upiec dwie pieczenie na jednym ogniu bez większych kosztów. Oczywiście podstawą takiego zjazdu jest granica wieku +18.
Liczba postów: 81 Liczba wątków: 3 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 7Poziom ostrzeżeń: 0%
Idea spotkania się na PGA jest dobra, jak na pierwszy raz. Dopiero w następnych latach można będzie się rozkręcać i organizować jakąś konkretną miejscówkę.
Liczba postów: 4 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
06-05-2013, 21:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2013, 21:54 przez bleub. )
za okolice Krakowa
[adn]Użytkownik otrzymał ostrzeżenie o wartości 30% za stats.
~bleub[/adn]
Liczba postów: 77 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 36Poziom ostrzeżeń: 0%
Także tego, temat i pomysł chyba umarł, żeby coś takiego wyszlo muszą być chętni i organizator, nam chyba narazie obydwu tych składników brakuje  Pozostaje informowanie o wybywaniu na jakieś eventy, koncerty , cokolwiek i tam organizowanie mini zlotów
Dlatego jak na razie jedyną sensowną szansą na zlot wydaje się PGA. Z racji, że brakuje nam głównego składnika na miejscu - Archona nie liczyłbym na inną szansę. Oczywiście może się zdarzyć tak, że i PGA G będzie, ale na pewno większa szansa niż organizowanie "zjazdowej" imprezy jako standalone event.
Liczba postów: 640 Liczba wątków: 51 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 216Poziom ostrzeżeń: 0%
Jest sprawa - wujo444 zaproponował mi spotkanie "na piwo" w Katowicach, więc pomyślałem sobie, że może więcej osób z okolic chciałoby wpaść  Nie mówię tutaj o żadnym oficjalnym zlocie, tylko o małym, wieczornym spotkaniu. Fajnie by było zobaczyć ile jest pełnoletnich chętnych w Katowicach i okolicach, łatwiej będzie myśleć o pełnoprawnym zlocie  To co, byliby jacyś chętni?
Liczba postów: 24 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
brzmi, jakbyśmy się na randkę umawiali
Liczba postów: 294 Liczba wątków: 8 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 120Poziom ostrzeżeń: 0%
Gdybym mieszkał w Katowicach to czemu nie. Niestety mieszkam w Poznaniu
Jak będzie wiadomo coś więcej, to napiszcie tutaj - może posłannictwo krakowskie się tam zjawi.
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Czerwiec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Odkopuję stary temat, bo sama za pomysłem zjazdu jestem jak najbardziej za, naprawdę super sprawa, możecie spróbować uderzyć też w jakiś konwent (ta wiem, nie każdy gracz to mangowiec, ale dość spora ilość na konwenty jeździ pomimo, że mangowcami nie jest), ja ze swojej skromnej strony jak najbardziej jestem za także na wyjściem na przysłowiowe 'piwo' w Gdańsku/okolicach Trójmiasta
Derp~~
|