Liczba postów: 30 Liczba wątków: 8 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Hej, omyłkowo zamieściłem 5 recenzji Daemonici - może ktoś usunąć pierwsze cztery ? Po prostu strona mi "muliła" i myslałem że nie działa a jednak działała i tak weszło 5 tekstów. Przepraszam za kłopot,
Pozdrawiam
Iselor
Liczba postów: 14 Dołączył: Lipiec 2013 Reputacja: 7Poziom ostrzeżeń: 0%
Taka dosyć śmieszna sprawa: Gdy wszedłem na główną stronę arhn.eu nie mogłem znaleźć linka do forum... Nawet przeglądarkowa szukajka nie znalazła frazy "forum"...
W końcu forum znalazłem po szybkim przejrzeniu źródła, ale moim zdaniem ta mała ikonka jest trochę myląca.
Liczba postów: 31 Liczba wątków: 2 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 12Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajne by było dodanie w Moich tekstach datę edytowania tekstu/szkicu. Przestraszyłem się, że nie udało się zapisać szkicu, bo data się nie zmieniła, ale całe szczęście myliłem się xD
Liczba postów: 98 Liczba wątków: 18 Dołączył: Listopad 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Dobry wieczór. Nie mogę przyznać punktów reputacji użytkownikom serwisu. Gdy najadę myszką na "  rzyznaj reputację" kursor zmienia się w łapkę i wielokrotne kliknięcia nie przenoszą mnie dalej. Sprawdzałem na kilku randomowych użytkownikach. Dziękuje
War. War Never Changes
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
15-09-2014, 19:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2014, 19:57 przez Kropcia. )
Mam podobnie, tez nie mogę rozdać puntów reputacji przez kliknięcie w profilu użytkownika. Mogę jedynie dodać "na piechotę".
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Serdeczne dzięki za informację. Udało mi się odnaleźć źródło problemu i załatać lukę.
Liczba postów: 218 Liczba wątków: 16 Dołączył: Grudzień 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Na telefonie nie mogę wejść na forum przez Tapatalk, występuje problem, który już przez niektórych był opisywany. Gdy był poprzedni wygląd stronki, to jeszcze dało się z telefonowej przeglądarki wejść na forum, teraz niestety już takiej możliwości nie mam. Najwyraźniej telefon już nie wyrabia :/
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon, pracujesz nad paskiem? Pytam, bo mi się rozwija zakładka, ale nic tam nie ma.
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
2 małe problemy w Bazie gier.
Chciałem dodać grę, jaką? Tąb Rajder! Ale nie mogę zaznaczyć pola z PS1:
Druga to brak możliwości zmiany komentarza na temat swojej kolekcji - wcześniej była, ale po edycji i zapisaniu i tak nic się nie zmieniało.
Archon pomusz...
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Poprawione.
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Coś nawala panel boczny.
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 2 Dołączył: Wrzesień 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam
Mam mały problem z giveaway'em - nie mogę się do niego zgłośić będąc zalogowanym
ponowne zalogowanie się nie pomogło
Liczba postów: 55 Liczba wątków: 10 Dołączył: Kwiecień 2014 Reputacja: 7Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja za to z Chromium (wersja 39.0.2140.0) nie potrafię się zalogować ani na stronę, ani na forum. Pokazuje mi się komunikat o zalogowaniu, ale jak zniknie, to mam tylko dwie opcje: Zaloguj się, Zarejestruj się.
Tylko na Chromium, ten post piszę na Operze, i jakoś działa.
Liczba postów: 37 Liczba wątków: 8 Dołączył: Czerwiec 2013 Reputacja: 16Poziom ostrzeżeń: 0%
Parę problemów, które wyłapałem podczas użytkowania strony:
- jak widać na załączonym poniżej obrazku nie wyświetlają się aczi i chyba styl się trochę sypie
- w niektórych kolekcjach robi mi się wielka przerwa od topki do samego wyświetlania listy gier, pomniejszyłem stronę, bo nic nie byłoby widać
- dodatkowo na stronie głównej polskie znaki wyświetlane są czcionką Times New Roman, reszta jest ok, muszę ściągnąć jakąś czcionkę czy coś? W przeglądarce mobilnej polskich znaków nie mam w ogóle
Na zakończenie dodam, że używam Firefox'a 32.03, systemu Windows 8.1 i mam ustawioną rozdzielczość ekranu na 1600x900
Liczba postów: 98 Liczba wątków: 18 Dołączył: Listopad 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Z tego co pamiętam, jeszcze przed zmianą wyglądu arhn.eu był możliwy do uzyskania acziwment (Roczek) za okrągły jeden rok na forum. Zarejestrowałem się 4/11/2013. Sprawdzałem swój profil nie otrzymałem go. Czy ten aczik jest nadal aktalny? Serdecznie pozdrawiam
War. War Never Changes
Liczba postów: 1 Dołączył: Grudzień 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam
Zarejestrowałem się dzisiaj na stronie i chciałem na profilu dodać kilka informacji, ale gdy chciałem już zapisać wszystkie nowe dane wyskoczył mi błąd: "Wybierz właściwe ustawienia prywatności dotyczące daty urodzin". Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, że nie mam możliwości wyboru tej prywatności. Dołączam screena tej sytuacji w załączniku. Z góry przepraszam gdy okaże się, że to moja głupota ;]
Liczba postów: 122 Liczba wątków: 15 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Hej Archon!
Wczoraj zobaczyłem, że coś się zepsuło z linkami do tematów po kliknięciu "  okaż nowe posty"
Tutaj wrzucam screen z pokazanym problemem
http://m.imgur.com/iRGYXkb
PS. Używam Lumii 820, Windows Phone 8.1, mobilny Internet Explorer.
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 5 Dołączył: Październik 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Jeżeli sprawdzasz newsy to nie możesz wrócić na stronę główną Arhn.eu,ani na forum.
Dobry wieczór. Gdy zalogowałem się dziś na forum moim oczom ukazał się taki oto layout. A gdy się wylogowałem wszystko było tak jak normalnie. Powtórzyłem logowanie i dalej mam ten stary layout. "Archą pomusz"
War. War Never Changes
Archą pomogłem.
Liczba postów: 363 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 63Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie mogę zalogować się na forum przez Tapatalka ani inną przeglądarkę/tę samą na innym komputerze. Loguję się przez FB i gdy próbuję to zrobić, otrzymuję komunikat o błędzie.
Hej, udało mi się naprawić Tapatalka, który z nieznanych mi przyczyn się wykrzaczył. Facebook również powinien działać do końca dnia. Dzięki za czujność.
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
04-01-2015, 09:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2015, 09:09 przez KannoxPL. )
Jak długo jeszcze mogą potrwać prace konserwacyjne związane z bazą danych? Trwa to już od ponad tygodnia i nie wiele wiemy o tym co zaszło.
Nie żeby ktoś naciskał albo pośpieszał kogokolwiek, tylko chodzi o informację kiedy wszytko wróci do normy.
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
Na razie są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Ja za dwa miesiące będzie baza działać to i tak dobrze. Cierpliwości.
Liczba postów: 56 Liczba wątków: 8 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
Gdy klikam na stronie głównej w mój nick, albo w kolekcję, moim oczom ukazuje się biały ekran. Jest to problem związany z awarią bazy danych, czy to ja mam coś nie tak?
blabla
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 1 Dołączył: Grudzień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
(06-01-2015, 16:54)Yren pisze: Gdy klikam na stronie głównej w mój nick, albo w kolekcję, moim oczom ukazuje się biały ekran. Jest to problem związany z awarią bazy danych, czy to ja mam coś nie tak?
Problem z bazą danych, też tak mam.
A komu to potrzebne? A dlaczego?
Liczba postów: 24 Liczba wątków: 1 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam problem z pisaniem na shoucie, gdy coś napisze to wyświetla mi się komunikat zabezpieczenia przed floodem. Dzieje się tak także na innych przeglądarkach oraz na telefonie.
(04-01-2015, 09:09)KannoxPL pisze: Jak długo jeszcze mogą potrwać prace konserwacyjne związane z bazą danych? Trwa to już od ponad tygodnia i nie wiele wiemy o tym co zaszło.
Nie żeby ktoś naciskał albo pośpieszał kogokolwiek, tylko chodzi o informację kiedy wszytko wróci do normy.
Musisz uzbroić się w cierpliwość. Powoli wszystko wróci do normy. Potwierdzone info z Patreona
War. War Never Changes
Liczba postów: 332 Liczba wątków: 16 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 262Poziom ostrzeżeń: 0%
(04-01-2015, 09:09)KannoxPL pisze: Jak długo jeszcze mogą potrwać prace konserwacyjne związane z bazą danych? Trwa to już od ponad tygodnia i nie wiele wiemy o tym co zaszło.
Archon jest jedyną osobą która wszystko naprawia. Daj mu trochę czasu na ogarnięcie wszystkiego.
Pozdro
Liczba postów: 61 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 87Poziom ostrzeżeń: 0%
Z poziomu komputera (nie sprawdzałem jak sprawa wygląda na telefonie), gdy próbuje się otworzyć link do profilu użytkownika, to URL zamiast normalnie http://forum.arhn.eu/Uzytkownik-tipsfedora zmienia się w http://forum.arhn.eu/shoutbox/Uzytkownik-tipsfedora i wyświetla informację o braku wątku.
10-02-2015, 16:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2015, 12:28 przez JohnAbruzzi87. )
Nie mogę przyznać punktu reputacji. Próbuję klikać na "Oceń użytkownika" - zero reakcji. Po kliknięciu napis jest podświetlony na żółto i nie wyświetla się okienko do przyznawania reputacji. Próbowałem też na tablecie - efekt ten sam. Dziękuję
Edit: Wylogowałem się z konta i zalogowałem ponownie problem nadal nie rozwiązany. Miłego dnia
War. War Never Changes
Liczba postów: 310 Liczba wątków: 37 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 66Poziom ostrzeżeń: 30%
Hej, dotyczy to w sumie forum, mam nadzieje że wpasuje się to w ten temat
Jak wiecie na forum jest glitch że po zapisaniu szkicu tematu pojawia się jego duch po prawej stronie w "aktualnościach".
Potem, jak otworzy się ten szkic i otworzy zapisany wcześniej temat to znowu się ten duch pojawia (link popsuty tylko w aktualnościach) - syfi się w ten sposób aktualności dwukrotnie i dostaje się ostrzeżenie.
Proszę o rozpatrzenie poprawienia tego (w sumie to ma mały priorytet, raz na kilka lat używam szkiców na forach, musiałem iść spać wcześniej :torll: ).
Ewentualnie można usunąć szkice zupełnie.
FC 3DS: 2836-0396-6993
(Dodałeś mnie? wyślij FC ze swoim ^^)
Liczba postów: 43 Liczba wątków: 13 Dołączył: Listopad 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Kiedy będą dostępne giveawaye? Nie mogę podłączyć steamid.
Liczba postów: 111 Liczba wątków: 21 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam problem z kolekcją gier, kiedy wejdę w tą zakładkę wyskakuje mi napis "  rzepraszamy ale nie znaleźliśmy profilu tego użytkownika". Czy prace nad bazą danych wciąż trwają ?
Liczba postów: 43 Liczba wątków: 13 Dołączył: Listopad 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 2 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Witajcie!
Zauważyłem kilka błędów na stronie.
Przeglądając dział "System Error" (o ironio!) wyłapałem błąd. Chcąc obejrzeć 12 odcinek zjeżdżam na dół strony gdzie skrypt paginacji pokazuje je w liczbie 3. Nic tylko klikać. ale nie jest to takie proste jak się okazuje, po przejściu na drugą stronę następny odcinek jaki się ukazuje (domyślnie powinien to być 12) to odcinek 10, a sam skrypt paginacji nie pokazuje już 3 stron, a jedynie dwie.
Kolejnym błędem jest skrypt logowania na stronie głównej. Pomimo wpisania prawidłowych danych skrypt ze strony głównej portalu (arhn.eu) jedynie przenosi mnie na stronę główną forum (dorum.arhn.eu). Nie byłoby w tym nic dziwnego jeśli wyskoczyłby jakiś komunikat o błędnych danych (tak, te również próbowałem), ale skrypt ani nie loguje, ani nie uświadamia użytkownika o tym, ze dane są błędne czy poprawne.
Pozdrawiam
Hej, Kaczy! Dzięki za informację. Przanalizuję zgłoszenie i spróbuję znaleźć źródło problemów. Pozdrawiam!
Liczba postów: 27 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2015 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
Siema, od miesiąca mam problem z czatem na forum bo co parę dni wpadałem popatrzeć jak dyskutujecie na różne tematy. W ogóle mi go nie pokazuje, myślałem że to może jakieś problemy techniczne i sprawdzam dzisiaj i nadal go nie ma. Jak to naprawić :I ? Bo Adblocka mam wyłączonego na tej stronie i myślałem że tutaj tkwi problem ale nadal nie działa :/.
(09-09-2015, 19:56)Darkness pisze: Siema, od miesiąca mam problem z czatem na forum bo co parę dni wpadałem popatrzeć jak dyskutujecie na różne tematy. W ogóle mi go nie pokazuje, myślałem że to może jakieś problemy techniczne i sprawdzam dzisiaj i nadal go nie ma. Jak to naprawić :I ? Bo Adblocka mam wyłączonego na tej stronie i myślałem że tutaj tkwi problem ale nadal nie działa :/.
Z jakiej korzystasz przeglądarki? Wykorzystujemy Websockets które wymagają zaktualizowanej wersji współczesnych przeglądarek.
Liczba postów: 27 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2015 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
Z Google Chrome korzystam.
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Firefox Developer Edition i Shoutbox chyba się nie lubią http://screenshooter.net/4914943/vyohjwc
Liczba postów: 17 Liczba wątków: 1 Dołączył: Maj 2014 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Szukajka na forum źle działa: pole do wpisywania i guzik szukaj działają tylko wtedy, kiedy najedzie się na ich krawędzie - po kliknięciu w środek nic się nie dzieje. Problem występuje u mnie na wszystkich przeglądarkach (IE, Opera, Fx).
I tak wszyscy umrzemy.
Liczba postów: 188 Liczba wątków: 3 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 28Poziom ostrzeżeń: 0%
(09-04-2016, 16:45)XTamaPotter pisze: Szukajka na forum źle działa: pole do wpisywania i guzik szukaj działają tylko wtedy, kiedy najedzie się na ich krawędzie - po kliknięciu w środek nic się nie dzieje. Problem występuje u mnie na wszystkich przeglądarkach (IE, Opera, Fx).
http://screenshot.sh/mMbByxqntMpjl Chyba przez te odnośniki szukajka nie działa tak, jak powinna.
Prawdopodobnie skończyłem z gierkami.
|