Liczba postów: 24
Liczba wątków: 7
Poziom ostrzeżeń: 0%
A ja chciałbym poprosić o dodanie ważnego, lecz nieco zapomnianego systemu JAVA.
Ponieważ gdy chciałem edytować Wolfenstein RPG i dodać że działa na javie, nie było jej na liście
__________________________________________________________________________________
Nudzisz się? wejdź na mój blog o retro grach www.oldtimegame.blogspot.com
(29-12-2013, 12:08)Wojtex28 pisze: Witaj,
Jeżeli znajdziesz grę której (po dokładnym sprawdzeniu) nie ma w bazie danych, to sam możesz ją zgłosić na tej stronie. Baza gier Arhn.eu jest zsynchronizowana własnie z tym portalem i jeżeli tam dodasz brakujący tytuł to z pewnością powinien znaleźć on się również na Arhn.eu
Pozdrawiam!
Wszystko cacy, tylko że trzeba płacić. Nie ma jakiegoś innego rozwiązania aby coś dodać?
__________________________________________________________________________________
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja:
13Poziom ostrzeżeń:
0%
Założenie konta jest darmowe, po prostu trzeba wybrać opcję Basic zamiast Monthly.. wtedy na stronie pojawiają się reklamy, a zarejestrowany użytkownik nie otrzymuje jakiegoś badziewnego eksluzywnego contentu, który i tak nikogo nie obchodzi™.
Ok. Trafiłem. Zalogowałem się. Jakoś tak nieogara najwyraźniej mam i zupełnie nie wiem jak jakąś grę dodać.

Gdyby ktoś raczył pomóc...
Liczba postów: 27
Ja chciałbym zgłosić trochę inny błąd. W grze Crazy Frog Racer nie ma ustawionej platformy GBA, mimo że w Giant Bomb jest wpisana.