Liczba postów: 11 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
31-01-2012, 13:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 15:44 przez Vecti. )
Temat ma na celu skumulowanie w jednym miejscu Waszych propozycji na videorecenzje, unboxingi i inne filmowe igraszki.
Propozycje prosiłbym umieszczać w pewnym porządku przedstawionym poniżej, aby Bossowie mieli łatwy, nie wymagający użycia szarych komórek, wgląd w nasze intencje.
Kategoria: Rozpudełkowanie
Propozycja: God of War 3 Collector's Edition.
Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu:
Tytuł nie pierwszej młodości jednak uważam, że wersja kolekcjonerska jest dość fajna i zasługuje na chwilę uwagi.
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
proponuję rozpudełkowanie Neko.
Liczba postów: 379 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
31-01-2012, 15:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 15:09 przez grem. )
(31-01-2012, 13:52)Vecti pisze: Propozycja: God's of War 3 Collector's Edition.
Tytuł nie pierwszej młodości jednak uważam, że wersja kolekcjonerska jest dość fajna i zasługuje na chwilę uwagi.
te edycje? starawa juz jest... http://imgur.com/bBqVQ
also: GOD of war
(31-01-2012, 15:02)grem pisze: te edycje? starawa juz jest...
http://imgur.com/bBqVQ
also: GOD of war
Ah, literówka, sorted. Jak napisałem nie jest pierwszej młodości jednak zasługuje na poświęcenie chwili. Poza tym jej wiek nie powinien mieć znaczenia podczas gdy GoW4 jest już w drodze.
Liczba postów: 640 Liczba wątków: 51 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 216Poziom ostrzeżeń: 0%
Vecti - Grem miał na myśli, że ta edycja stoi już u niego na półce
(31-01-2012, 15:49)Dorczenzo pisze: Vecti - Grem miał na myśli, że ta edycja stoi już u niego na półce
Doh, całą moją uwagę przykuły te okulary ;>. No ok, ok przepraszam. Widać video z unboxingu musiało mi gdzieś umknąć.
Liczba postów: 379 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
31-01-2012, 19:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 19:42 przez grem. )
nic ci nie umknelo. kiedy to pudelko zawitalo w moim domu nie krecilem jeszcze materialow dla arhn.eu
jesli bardzo bedziecie chcieli zobaczyc puszke pandory i jej zawartosc z bliska to nie ma sprawy, zajme sie tym. ale po urlopie, bo w tej chwili nie mam kiedy
ps. okulary to zaden hipsterski wynalazek. zwykle, kompletnie bezuzyteczne migawkowe patarzalki 3d. odsylam do naszego materialu z gaming roomow
Liczba postów: 739 Liczba wątków: 60 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 172Poziom ostrzeżeń: 0%
(31-01-2012, 19:40)grem pisze: nic ci nie umknelo. kiedy to pudelko zawitalo w moim domu nie krecilem jeszcze materialow dla arhn.eu
jesli bardzo bedziecie chcieli zobaczyc puszke pandory i jej zawartosc z bliska to nie ma sprawy, zajme sie tym. ale po urlopie, bo w tej chwili nie mam kiedy
ps. okulary to zaden hipsterski wynalazek. zwykle, kompletnie bezuzyteczne migawkowe patarzalki 3d. odsylam do naszego materialu z gaming roomow
A może jakiś cykl ununboxingów? :P
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 260 Liczba wątków: 21 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 20%
Ja bym poprosił Mhhroczną Edycję Wiedźmina 2 na X360. Chciałbym z bliska przyjrzeć się amuletowi, jeśli ktoś z was będzie takowy unboxing robił, moim życzeniem jest przybliżenie go do kamery. Dziękuję!
Pozdrawiam: ExE221
(01-02-2012, 02:55)ExE221 pisze: Ja bym poprosił Mhhroczną Edycję Wiedźmina 2 na X360. Chciałbym z bliska przyjrzeć się amuletowi, jeśli ktoś z was będzie takowy unboxing robił, moim życzeniem jest przybliżenie go do kamery. Dziękuję!
bedzie. jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem, bedzie i tradycyjny unboxing i wysokiej jakosci zdjecia.
z jednym "ale". watpliwe jest, zebysmy wyrobili sie z tym w dzien premiery. edycje te sprzedaje tylko gram.pl, a oni nie wysylaja towaru nigdzie poza polske. musimy wiec zalatwiac to bocznymi kanalami, a to zajmie kilka dodatkowych dni
Liczba postów: 260 Liczba wątków: 21 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 20%
Fajnie by było zobaczyć RAZER Hydra, w pełnej okazałości, wraz z recenzją.
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja mam pomysł na to, aby zrobić coś typu to było coś i wspomnieć jakąś kultową grę w kilku słowach  .
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
(16-02-2012, 19:54)p4key pisze: Ja mam pomysł na to, aby zrobić coś typu to było coś i wspomnieć jakąś kultową grę w kilku słowach .
Mam jeszcze fajniejszy pomysł! Wezmę na przykład Mortal Kombat i zrobię z tego całą serię! To byłoby dopiero coś. :torll:
Liczba postów: 29 Liczba wątków: 9 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon chodziło mi o coś nie jak w pigułce, a coś bardziej jak recenzja jakiejś starej gry, niekoniecznie tak popularnej jak Mortal Kombat, tylko takiej np. której została wydana nowsza wersja lub tzw. dwójka
Liczba postów: 35 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
19-02-2012, 17:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2012, 17:32 przez Haruka. )
Kategoria: Recenzja
Propozycja: Pullblox
Krótkie uzasadnienie/Opis tytułu: Recenzję tego tytułu przeczytałam w PSX Extreme i bardzo mnie zainteresowało. Po obejrzeniu gameplay'u zaczęłam się zastanawiać nad kupnem. Recenzja tego tytułu utwierdziła by mnie w decyzji.
Liczba postów: 25 Liczba wątków: 2 Dołączył: Luty 2012 Poziom ostrzeżeń: 60%
Jeżeli znajdziesz się w dziurze, nie kop dalej.
Liczba postów: 30 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Kategoria: W pigułce
Propozycja: Namco
Krótkie uzasadnienie/Opis tytułu: Przybliżenie historii oraz najważniejsze tytuły w historii tej firmy na przestrzeni lat.
A ja chciałbym ujrzeć CE Terrari! - Wraz z pokazaniem cyfrowej zawartości
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Kategoria: unboxing
Propozycja:Skylanders Spyro's Giants
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że poprzez użycie realnych figurek w grze jest warto poświęcenia uwagi.Ta część wyjdzie podobno jeszcze w tym roku
Liczba postów: 24 Liczba wątków: 2 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Kategoria: unboxing
Propozycja: Assassin's Creed III Freedom Edition
Uzasadnienie: Nie mam uzasadnienia, znalazłem w necie i napisałem
Ogarnięty człowiek potrafi wszystko...
![[Obrazek: Maanta.png]](http://steamcard.com/do/modern/Maanta.png)
Liczba postów: 1 Dołączył: Luty 2012 Poziom ostrzeżeń: 20%
29-03-2012, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2012, 18:51 przez marius150. )
Kategoria: Zrób to Sam
Propozycja: Zrób to Sam: Automat do Gier (dokoñczenie)
Uzasadnienie: Ponieważ chciałbym zbudować kiedyś swój własny automat (może nie tylko ja) a nie jest napisane jak zbudować i itp. ;D
Nic mi w życiu nie wychodzi jak FATALITY w Mortal Kombat
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Poziom ostrzeżeń: 20%
Ja chętnie zobaczę unboxing Gran Turismo 5 XL Edition.
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 13 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 15Poziom ostrzeżeń: 0%
Kategoria: Gameplay
Propozycja: Odcinek z widzami
Chodzi o to żeby nakręcić video przedstawiające jakąś fajną grę typowo co-op lub multi-player (np. left4dead, Brink itd... )
Liczba postów: 1 Dołączył: Czerwiec 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja bym zobaczył unboxing repliki Doomhammer'a, który Bli$$ard pokazał na swojej stronie. Pewnie za drogie ale strasznie mnie ciekawi z czego jest zrobiony i jak duży.
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Czerwiec 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja chętnie zobaczę videorecenzje RESIDENT EVIL REVELATIONS na 3DS'a
Liczba postów: 1 Dołączył: Wrzesień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Wybaczcie, że odkopie, ale przeglądałem sobie Wasz kanał Youtubowy i zauważyłem, że znikneła uwielbiana przezemnie seria - Weekly, bardzo ucieszyłbym się gdyby ona wróciła. Dziękuje :]
Liczba postów: 10 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo chciał bym zobaczyć recenzje Theme hospital/corsixth
Unboxing Puszki Pandory !
Liczba postów: 128 Liczba wątków: 10 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 10Poziom ostrzeżeń: 0%
Podpinam się do ExE221. Chciałbym wiedzieć co w niej jest, a nei chcę otwierać swojej!
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Ale ja też nie chcę otwierać swojej
Liczba postów: 640 Liczba wątków: 51 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 216Poziom ostrzeżeń: 0%
Nikt nie chce otwierać swojej
Poza tym tam nic szczególnego nie ma, trzeba było poprosić na PGA o pokazanie zawartości  x2
Liczba postów: 128 Liczba wątków: 10 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 10Poziom ostrzeżeń: 0%
Knopers kupił, i chyba rozpakował. Czekamy na Unboxing!
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 13 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 15Poziom ostrzeżeń: 0%
04-11-2012, 15:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2012, 17:55 przez knopers. )
Knopers I  U
Dzięki panie Knopersie  +2
Liczba postów: 34 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Myslę zę moglibyście troche więcej czasu poświęcać bijatykom.
Liczba postów: 23 Liczba wątków: 1 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Bzdura, bierzcie się za strategie i RPGi.
Liczba postów: 10 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
w pełni popieram Tremirenes
Liczba postów: 2 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Chetnie wzialbym udzial w livestreamie z Silent Hill Downpour np  Uwazam ze gra jest bardzo obecnie niedoceniona, mimo ze jest b.dobrym tytulem. Tymbardziej ze bugi z frameratem sa juz dawno usuniete
Liczba postów: 22 Liczba wątków: 1 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Byłaby szansa, aby w filmach o starych grach ujrzeć Tzar: Ciężar Korony :P?
Liczba postów: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Kategoria: livestream/videorecenzja
Propozycja: Pokemon3D
Jakiś czas temu trafiłem przypadkiem na stronę projektu o którym już co prawda słyszałem, ale jeszcze wtedy go nie testowałem i pomyślałem, że mógłby to być całkiem ciekawy pomysł na któryś z livestreamów, Chodzi mi mianowicie o niezależny projekt Pokemon3D (http://www.indiedb.com/games/pokmon-3d), czyli remake Pokemon Gold/Silver przenoszący gracza w trójwymiarowy świat pokemonów. Na temat samej gry się nie wypowiem, bo uważam, że grałem w nią póki co zbyt krótko. Na pewno jest bardzo ciekawym pomysłem no i na tym etapie jest już jak najbardziej grywalna. No i po ostatnich streamach widać, że zainteresowanie Pokemonami, szczególnie starszymi, jest
Próbowałem się zorientować czy o grze coś na arhn.eu już było, ale niczego się nie doszukałem.
Pozdrawiam
Karakan
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 7 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja bym chciał zobaczyć jak Grem,Archon i Dorian śpiewają utwory the bettles.
Pozdrawiam Troczki.
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 9 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
(28-03-2012, 12:09)Korpeczka231 pisze: Kategoria: unboxing
Propozycja: Assassin's Creed III Freedom Edition
Uzasadnienie: Nie mam uzasadnienia, znalazłem w necie i napisałem
Było, zdaje mi się że było
Liczba postów: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Z chęcią obejrzałbym jakiś materiał dotyczący serii Legacy of Kain.
Liczba postów: 7 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Może na tegoroczne "Gramytatywnie" Każdy z redakcji przygotuje jakieś swoje "Topy" ? Może da się z niektórych filmików i live'ów coś wywnioskować, ale jednak do końca nic nie wiadomo
Liczba postów: 69 Liczba wątków: 9 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Pozwolę sobie odkopać - jakieś szanse na retrorecenzje - Nightmare creatures?
Liczba postów: 1 Dołączył: Sierpień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
01-08-2013, 12:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2013, 12:29 przez ManiaEcology. )
Witam was Arhn.eu . Pisze tę wiadomość na temat recenzj Gry "Live For Speed". Proszę o przeczytanie. Na polskiej scenie Youtube nie ma polskiej recenzj tego symulatora gra w jest darmowa na Demo czyli 3 pojazdy jedna trasa i multiplayer.lecz nie chodzi mi o grafike i inne takie nie ważne rzeczy grywalna realistyka pojazdu tejże gry. gram wtą grę od 2 lat i nie wiem jak ona mnie wciągnęła. dlatego sądzę aby grupa Arhn.eu zrobiła recenzje profesjonalną jak każdą bo gra ta nie jest znana bo "jest stara i grafika jest nie ładna" zgodzę się gra jest z 2004 jak się nie mylę lecz jest ciągle jest aktualizowana niedawno wyszła część 0.6e wcześniejsza to 0.6b gdzie dodali masę poprawek np opon bo robienie auta jest piękne. zapraszam cię do zobaczenia tej gry na youtube jak wygląda. bym zapomniał gra jest też barzo mała jak na rozwój pojazdów jak można np skrzynie biegów zmodyfikować na 3.001 z 2.031 to bardzo dobrze gra jest najlepszym dotąd symulatorem do jazdy/Driftingu jaka chyba jedyna gra można skręcać myszką. to tylko kilka zalet tej gry. a jest ich masa w grze tylko jest 1 bug. jaki znalazłem który będzie niedługo szlifowany przez autora są to kolizje. jak walniemy w auto 2 osoby lub ścianę możemy kilka metrów dalej wylądować.
Pozdrawiam ManiaEco.
Ps: to mój pierwszy post na tej stronie
Liczba postów: 69 Liczba wątków: 9 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
W Retro bym chętnie zobaczył:
-Nightmare Creatures
-Seria Gex Gecko
-Dino Crisis
W pigułce:
-Resident Evil
|