Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam wrażenie, jakby po totalnej porażce jaką była - przynajmniej dla mnie - konferencja Microsoftu, Sony przeprowadzało marketingową ofensywę. Najpierw ogłoszenie o możliwości grania za pomocą Vity, teraz obietnicę darmowych tytułów. I to według zapowiedzi - nie byle jakich, z wykorzystaniem kojarzonych marek. Na chwilę obecną trzeba przyznać, że Playstation 4 wydaję się o wiele bardziej obiecujące i o wiele bardziej ciekawe od Xboxa One. Sony o wiele sprawniej nakręca ludzi na swój sprzęt niż rywale.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
+ Blacklight retribution i warframe
07-06-2013, 21:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2013, 21:11 przez xBlady. )
Planetside 2 to bardzo dobra produkcja. Spora ilość graczy i to, że cały czas gdzieś toczy się wojna. Niestety musiałem zrezygnować z gry ponieważ przy większych bitwach gra się zacinała, oby na PS4 nie było tego problemu. Na pewno kiedyś do niej powrócę.
Planetside 2 to bardzo dobra produkcja. Spora ilość graczy i to, że cały czas gdzieś toczy się wojna. Niestety musiałem zrezygnować z gry ponieważ przy większych bitwach gra się zacinała, oby na PS4 nie było tego problemu. Na pewno kiedyś do niej powrócę.