Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
Osobiście bardzo się cieszę, bo to oznacza, że będę mógł u siebie zagrać w kolejną część jednej z bardziej lubianych przeze mnie serii. Poza tym, gdy pojawiła się informacja o tym, że gra wychodzi na X360 i PS3, to było tylko kwestią czasu, zanim nie pojawi się informacja o tym, że Legends też wyjdzie na komputery.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8Poziom ostrzeżeń:
20%
wiedziałem że to się stanie :P Z każdym nowym raymanem tak będzie?
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38Poziom ostrzeżeń:
0%
Pecetowcy niech się cieszą, ja sam zamierzam kupić wersję na Vitę (gdy będę takową posiadał) i jest to bodajże najbardziej rozbudowana wersja. Mi nie bardzo pasowała wersja na PC Rayman Origins, z powodu sterowania (nie miałem jak podłączyć pada od X360).
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12Poziom ostrzeżeń:
0%
Wspaniała nowina, piraci już rezerwują transfery :torll:
Jak będę kupował, to wersję na Vitę, aby móc ocenić dodatkową zawartość i możliwość wykorzystania funkcji konsoli.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja:
231Poziom ostrzeżeń:
0%
Ja bym się chętnie dowiedział, dlaczego to smutny dzień dla fanów Nintendo. :>
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179Poziom ostrzeżeń:
0%
Oczywiscie, już tłumaczę. Jest tak dlatego, że gra, która miała być wydana jedynie na WiiU, zostanie wydana na absolutnie każdą obecnie żywą platformę.dlatego to smutne, że wiuu straciło potencjalnego system-sellera
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja:
231Poziom ostrzeżeń:
0%
Dalej nie rozumiem, co to może obchodzić fanów Nintendo, którzy otrzymają grę tak jak mieli otrzymać i nic na tym nie tracą. :>
Reputacja:
179Poziom ostrzeżeń:
0%
A sukcesy, które odnosi twoja ulubiona konsola nie cieszyłyby cię? Bo jak nie, to zmienię na dziewięciu.
Reputacja:
179Poziom ostrzeżeń:
0%
28-07-2013, 00:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2013, 00:58 przez SmellySocks. )
Wygrałeś, masz rację, ten tekst o fanach był pozbawiony sensu.