Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Najnowszy trailer gier Pokémon X i Y potwierdza niedawne doniesienia o nowej mechanice "Mega Ewolucji".
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Mega Pokémony stały się rzeczywistością
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 5 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Jaram się jak podpalony pokemon. Kto mi kupi 3ds'a ?
Liczba postów: 517 Liczba wątków: 9 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 170Poziom ostrzeżeń: 0%
Te Mega Ewolucje wyglądają genialnie.
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
09-08-2013, 13:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2013, 13:29 przez Conquest. )
Syf straszny. Wcale mi się nie podobają takie nowości.
Mewto i tak był już fajny *.*
Z tego co pamiętam podobnie działała cała mechanika ewolucji w Digimonach (Te wspomnienia z dzieciństwa). Tam stworek przemieniał się w mocniejszą formę tylko na czas walki. Jednocześnie nie potrzebował do tego żadnych kamieni. Mechanika "Mega ewolucji" w Pokemonach z pewnością urozmaici rozgrywkę. Stawiam kosiarkę z kołami na których jest twarz Grema, że ta gra będzie najbardziej rozbudowaną i jednocześnie najbardziej innowacyjną częścią w całej historii serii
Liczba postów: 2 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 269 Liczba wątków: 6 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 64Poziom ostrzeżeń: 0%
Co tu dużo mówić:
Liczba postów: 96 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
Digimony się kłaniają, ale i tak spoko.
Liczba postów: 36 Liczba wątków: 3 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Torchica dostajemy w jaki sposób na evencie ?
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Prawdopodobnie jak w przypadku B/W/B2/W2, bezpośrednio przez Wi-Fi.
Liczba postów: 72 Liczba wątków: 5 Dołączył: Czerwiec 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 30%
Liczba postów: 269 Liczba wątków: 6 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 64Poziom ostrzeżeń: 0%
Co tu dużo mówić:
Liczba postów: 23 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Jaram się
Liczba postów: 138 Liczba wątków: 14 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 20%
świetnie, akurat kupuję 3DS'a z okazji dwóch nowych Wrightów
WiiU < 3DS
Liczba postów: 7 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Jeszcze będą mega-ewolucje Absola, Mawile'a i Ampharosa a ten ostatni po mega ewolucji będzie elektro/smok
Liczba postów: 8 Liczba wątków: 2 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
W sumie to już sam nie wiem, co o tym myśleć. Trochę nie podoba mi się coraz bardziej Digimonowe podejście, z drugiej jednak strony wszyscy wiemy, że i tak wkrótce "MegaEwolucje" staną się normalką, więc po co narzekać? Po prostu sobie poczekam i popłaczę nad faktem, że jeszcze nie udało mi się uciułać na 3DSa.
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -2Poziom ostrzeżeń: 30%
jaram się takimi pokemonami
Liczba postów: 24 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Przekombinowane. Zresztą, to nie brak silnych stworków jest problemem, ale nadmiar overpowered.
Liczba postów: 38 Liczba wątków: 5 Dołączył: Lipiec 2013 Reputacja: 21Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam fest mieszane uczucia co do tych "mega ewolucji". No ale z każda nowa generacja niosła ze sobą coś nowego, co mogło się nie spodobać, a jednak tamte zmiany zostały przetrawione, to i mega ewolucje po jakimś czasie będą  .
Liczba postów: 7 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Do wszystkich którym mega-ewolucje się nie podobają. Wdg. mnie jest to świetną rzeczą ponieważ oznacza to ze seria nie zatrzymała się tylko cały czas się rozwija. Pamiętajmy o tym że to nie gra bierze pomysł od anime czy mangi tylko na odwrót  . Dla mnie mega-ewolucje to po prostu kolejny etap w ewolucji samego gamefreak !
Liczba postów: 276 Liczba wątków: 14 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 130Poziom ostrzeżeń: 30%
Do mega ewolucji Mam bardzo mieszane odczucia (o których nie chce mi się pisać, ale bardziej dwnerwuje mnie fakt że gamefreak faworyzuje torchicka/Blazikena (Dlaczego inne startery nie mają lega ewolucji? Dlaczego akurat 3 generacja?)
Liczba postów: 8 Liczba wątków: 2 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
@facepalm: jak dla mnie, to Torchik jest tylko początkiem i pewnie doczekamy się reszty MegaEwolucji starterów III geny. Wszystko ma związek z dużym prawdopodobieństwem na remake Ruby/Sapphire.
Liczba postów: 3 Dołączył: Sierpień 2011 Poziom ostrzeżeń: 0%
kurczę teraz mam problem chciałem mieć całą drużynę nowych poków ale ten torchik co go dają kusi
Liczba postów: 149 Liczba wątków: 16 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie do końca ten ficzer mnie przekonuje.
Liczba postów: 56 Liczba wątków: 8 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
Chyba jedyna nowość która jednak mnie nie przekonuje :/ I pomimo że to jest nieobowiązkowe, to obawiam się że i tak będzie się miało z tym styczność gdyż zapewne inni trenerzy będą tego używać. Zatem ktoś, kto tego nie lubi to i tak jest skazany na oglądanie tego. Tak w ogóle to Blaziken już jest jednym z najlepszych Poków a co dopiero po tej Mega Ewolucji
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Mi jakoś tak dziwnie się skojarzyło to z Dragon Ballem i SSJ, szczególnie jak się spojrzy na Mega Ewolucję Blazikena.
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 3 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon słyszałeś że będziecie mogli zagrać w X/Y na Gamescom?
Liczba postów: 25 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja jestem bardzo na tak. Tego oczekuje od następnej generacji - nowych pomysłów na gameplay. Czekam jeszcze na szczegóły, ale liczę na spore zmiany w taktyce.
Liczba postów: 3 Dołączył: Sierpień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetne i taki zajefajny Blaziken
Liczba postów: 41 Liczba wątków: 6 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
(09-08-2013, 13:22)Conquest pisze: Syf straszny. Wcale mi się nie podobają takie nowości.
Witaj Conquest, jaki ten świat mały heh.
Mega ewolucje to pomysł kontrowersyjny. Tak jako sama idea oraz jak o funkcjonalność idzie. Nowych formy mogą tchnąć użyteczność w zapomniane poki (Mawile) ale jednocześnie sprawiają wrażenie wepchanych nieco na siłę. Mnie najbardziej interesuje, rozwiązanie kwestii zastosowania tych form w walkach WiFi (zresztą cały aspekt rywalizacji sieciowej mnie zastanawia, kierunek obrany podczas 5 generacji jest lekko niepokojący-brak autolvlowania na 100 itp).
Liczba postów: 1 Liczba wątków: 1 Dołączył: Sierpień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Czemu jestem biednym polakiem ;-; musze zbierać kase
|