Liczba postów: 310
Liczba wątków: 37
Reputacja:
66Poziom ostrzeżeń:
30%
mam już SNESa, NESa i Gameboye, ale dla tej konsoli Segi to chętnie, + możliwości jak z emulatora fajne

.
FC 3DS: 2836-0396-6993
(Dodałeś mnie? wyślij FC ze swoim ^^)
Liczba postów: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Również najpewniej kupię, ale ten pad mnie straszy
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742Poziom ostrzeżeń:
0%
Chmiel, konsola obsługuje też pady z oryginalnych konsol - nie musisz grać tym bezprzewodowym.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170Poziom ostrzeżeń:
0%
Wygląda obiecująco, na pewno za jakiś czas sprawię sobie tę konsolę.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
Na pewno ma moją uwagę. Poczekam na recenzje Archona bo pewnie taka się pojawi i zobaczymy co o o tym myśleć.
Swojego NESa wygrałem na aukcji za grosze i jak idiota za grosze sprzedałem (niestety potrzebowałem desperacko gotówki) i jak teraz patrze że NES z okablowaniem, padem i jakąś słabą grą schodzi po 100 zł to aż się za głowę łapie... To ja już wolę trochę dopłacić i kupić Retron'a albo Famicoma.
Liczba wątków: 1
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Szat ap ant tejk maj mani.
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja:
39Poziom ostrzeżeń:
60%
Wygląda obiecująco ta konsola. Jak będą fundusze z pewnością kupię. Co do pada, to się zgadzam z chmielem. Wygląda strasznie i z tego co widać nie będzie się na nim komfortowo/wygodnie grać. Albo wydadzą jakiś inny, albo wyjdzie jakiś nie oficjalny.
Mój FC: 4914-4899-3675
Hyperkin na swojej stronie ma kontrolery odpowiednio do konsol SNES, NES, Segi i innych, jednak są one bardzo drogie w stosunku do tych używanych dostępnych chociażby na allegro. Osobiście zaopatrzę się w te klasyczne kontrolery, które są i wygodne i stylowe
Archon, ja sobie z tego w pełni zdaję sprawę, kwestia tego, że mimo wszystko pad dodawany do zestawu wygląda.....bardzo nieergonomicznie
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77Poziom ostrzeżeń:
0%
Czekam na fotki prototypu, bo konsolka zapowiada się na prawdę bardzo fajnie.
Plus za to ,że wszystkie gry można odpalać legalnie a nie jak na jakimś słabym emulatorze.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17Poziom ostrzeżeń:
0%
@HackBoyPL, fotki już dawno są w internecie, z resztą podczas E3 była nawet możliwość zagrania na konsoli.
Liczba postów: 4
Dzięki siłom wyższym za ten nadmiar padów do oldschool'owych konsol na allegro ^^
Super kupię na 100%.Podoba mi się wyjście HDMI i obsługa takiej ilości systemów ze wszystkich regionów.
09-09-2013, 23:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2013, 23:42 przez mastafafik. )
Liczba postów: 2
Desing troche kanciasty jak w starych konsolach ale kupie