To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy ›
Prezentacja z użytkowania Xbox One
Wątek zamknięty 
Prezentacja z użytkowania Xbox One
Insajd
Rycerz Nintendo <3
**
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 53
Reputacja: 176
Poziom ostrzeżeń: 0%
08-11-2013, 17:54
Na youtube'owym kanale Xboxa pojawiło się wideo, przedstawiające jak w akcji zachowywać mają się różnorodne funkcje konsoli. Zainteresowani nowym sprzętem Microsoftu na pewno znajdą tu coś dla siebie.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Prezentacja z użytkowania Xbox One
Dark Archon
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
08-11-2013, 18:25
Ej, przyznam, że zaczynam się jarać. Funckjonalność logowania Kinectem wygląda w akcji naprawdę porządnie i jeśli faktycznie będzie potrafiło logować wielu użytkowników na raz, to jestem "kupiony".

Bardzo podobają mi się też możliwości związane z montażem filmów z gier z Picture-in-Picture z Kinecta.

Oficjalnie zaczynam się tym jarać.
UzeQ
Orange Lightning! ZA ZA ZING!
**
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 6
Reputacja: 14
08-11-2013, 19:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2013, 20:00 przez UzeQ. )
Ty Archon możesz się jarać - my w Polsce nie mamy się czym podniecać. Ani konsoli nie będzie dane nam kupić, ani żadna z tych rewelacji nie będzie u nas działać :) Mało tego, jestem na 100% pewien, że nawet jak Microsoft łaskawie zacznie sprzedawać u nas to urządzenie to i tak żadna z tych funkcji nie będzie działać :)

Co nie zmienia faktu, że fajnie byłoby pomarzyć, żeby Xbox mi pokazywał co leci na TVP czy TVN czy pozwolił obejrzeć najnowszy serial na ipli :) Ehh marzenie ściętej głowy :)
[Obrazek: 595118.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.