To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy ›
Nowe Uncharted, DLC do The Last of Us i wiele innych
Wątek zamknięty 
Nowe Uncharted, DLC do The Last of Us i wiele innych
SmellySocks
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
***** Redakcja
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
Poziom ostrzeżeń: 0%
15-11-2013, 08:51
[Obrazek: f6V0HNNHQK4.jpg]
Dziś ma miejsce amerykańska premiera najnowszej konsoli Sony. Z tej okazji Spike TV zorganizowało imprezę w jednym z nowojorskich hoteli, na której ujawniono kilka nowości związanych z konsolami PlayStation.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Nowe Uncharted, DLC do The Last of Us i wiele innych
Yaros
The Claymaker™
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja: 16
15-11-2013, 10:59
Przede wszystkim na tej konferencji liczyłem na Naughty Dog i... się nie zawiodłem. Wreszcie doczekaliśmy się DLC do The Last of Us i liczę na to, że twórcy wyjaśnią w nim kilka rzeczy.Miałem nadzieję, że z nadejściem nowej generacji konsol amerykanie rozpoczną nową serię, a dostaliśmy kolejne Uncharted i mam wątpliwości, czy nie będzie to odgrzewany kotlet. Jaram się za to coraz bardziej nowym InFamous- szczególnie wykorzystaniem mocy w walce i przemierzaniu miasta. Sam trailer konsoli wydał mi się średni, ale mignął mi parę razy trzeci Wiedźmin, miły akcent.
Noctis
Tojo Clan
**
Liczba postów: 96
Reputacja: 4
15-11-2013, 15:37
Liczyłem że Kojima jednak zaskoczy czymś niesamowitym. Z dużej chmury mały deszcz. Co innego Naughty Dog i w końcu dostałem to co chciałem.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.