To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy ›
Data premiery Fable Anniversary
Wątek zamknięty 
Data premiery Fable Anniversary
SmellySocks
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
***** Redakcja
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
Poziom ostrzeżeń: 0%
12-12-2013, 20:26
[Obrazek: 2EhswZYju0s.jpg]
Lionhead zdradziło, że reedycja pierwszej części gry Fable, o podtytule "Anniversary", zadebiutuje w Północnej Ameryce 4.02, 6.02 w Australii oraz dzień później w Europie. Czego możemy się spodziewać w tej edycji?

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Data premiery Fable Anniversary
Newfolder
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
12-12-2013, 22:24
Ten pierwszy Fable nawet ujdzie... ale nie wiem czy dzisiaj bym przebolał tę strukturę "korytarzową" gry, i co chwila wczytywanie - eRPeG powinien mieć otwarty świat i tyle.
Szczak
Addicted to Steam!!!
*
Liczba postów: 2
Reputacja: 7
13-12-2013, 12:58
Mam nadzieje ze twórcy pójdą z duchem czasu i rzeczywiscie jakos zredukują czasy ładowania miedzy lokacjami, bo do czasu 3 fable nie zostało to rozwiązane. Ukończyłem wszytkie części + dlc do 1 czesci. Mam nadzieje, że remake nie zawiedzie.
Preacher
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
16-12-2013, 19:37
Co jak co, ale jedynka była najlepsza z całej trylogii, ale jak koledzy powiedzieli ładowanie między obszarami było jednym z większych problemów tej gry. Miejmy nadzieję że będzie to teraz poprawione i zamiast czekać na załadowanie mapy będziemy mogli cieszyć się grą :)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.