Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
![[Obrazek: zuAS3UNlI9s.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/zuAS3UNlI9s.jpg)
Miał być "special" na 70 000 subskrypcji... wyszedł special na... 72 000? 75 000? W każdym razie jest, materiał dość niestandardowy. Na wasze wyraźne życzenie: mała wycieczka po najnowszej "wersji" pokoju gracza Dark Archona.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Pokój Gracza: 2014 Edition (Dark Archon)
Archon, skąd ty masz na to kasę? Za hajs z jutuba?
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Jak przystało na jutubera żeruję na rodzicach. Głównie cudzych.
gratuluje kolekcji  i życzę szybkiego jej powiększania
Liczba postów: 99 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 263Poziom ostrzeżeń: 0%
Chciałem napisać coś sarkastycznego, ale piekące poślady mi nie pozwalają... Gratuluję kolekcji!
Liczba postów: 316 Liczba wątków: 18 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
Cell, ty za to możesz się Steamem pochwalić :torll:
A co do kolekcji - Wow, nieprawdopodobny zbiór tak naprawdę wszystkiego co jest związane z branżą gier video  Nie mam pojęcia dlaczego, ale bardzo lubię oglądać materiały tego typu, tyle ciekawego stuff'u nagromadzonego w jednym miejscu. Oby w następnym roku przybyło tyle przedmiotów byś mógł przygotować kolejną edycję pokoju gracza
Liczba postów: 134 Liczba wątków: 9 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 41Poziom ostrzeżeń: 0%
Wow! Gratuluje kolekcji. Teraz czekać na pokoje reszty ekipy
Liczba postów: 8 Liczba wątków: 3 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajny długi materiał, kolekcja też niczego sobie, jak kiedyś dowiem się gdzie mieszkasz to okradnę ciebie ze wszystkich rzeczy retro :torll: Wkurza mnie jednak fakt, że ludzie nazywają Wii u, Xbox One czy PS4 next-genami. Skoro wszystkie są dostępne w sprzedarzy, to chyba już są current-geny... Genialne było stwierdzenie "brak funduszy na automat" a niedawno kupiłeś Google Glass :torll:
(02-08-2014, 19:16)Przeciętny gracz pisze: Genialne było stwierdzenie "brak funduszy na automat" a niedawno kupiłeś Google Glass :torll:
Nie kupiłem.
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 2 Dołączył: Październik 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetny materiał  Oczywiście gratuluję kolekcji i czekam na kolejny taki materiał w 2015 roku  Może z okazji 200.000 widzów?
Archon, oglądasz Sherlocka od BBC? (bo ja też
Liczba postów: 90 Liczba wątków: 7 Dołączył: Grudzień 2013 Reputacja: 9Poziom ostrzeżeń: 0%
Pokój jak zawsze pierwsza klasa! choć... ja bym w takim nie mógł żyć preferuje minimalizm a poza tym nie stać mnie.
"Jak przystało na jutubera żeruję na rodzicach. Głównie cudzych."
Kocham takie wyszukane żarty na tym forum
Oj tam od razu chwalenie się.
Podejrzewam, że ludzie po prostu lubią oglądać takie pokoje, gdyż są często spełnieniem marzeń niejednego gracza czy kolekcjonera (w sumie jedno drugiego nie wyklucza  ).
Sam uwielbiam tego typu filmy, ostatnio zrobiłem nawet własny.
Tak czy inaczej, jestem pod wrażeniem twojej kolekcji, strasznie mi się podoba i zamierzam kiedyś Cię dogonić (a przynajmniej się postaram )
Zastanawia mnie jedno, gdzie kupujesz najwięcej "perełek" do swojej kolekcji. Stawiam na ebay, chociaż może masz gdzieś w pobliżu miejsca zamieszkania ciekawy sklep z retro sprzętem i grami?
Na koniec powiem tylko, że czekam na edycję 2015 pokoju gracza
Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
Bez tego nie mógłbym obejrzeć do końca filmu. Pogratulować kolekcji!
Liczba postów: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Naprawdę imponująca kolekcja, nie wiem czy to możliwe, ale czy byłbyś w stanie wskazać jedną, jedyną rzecz, z której posiadania jesteś najbardziej dumny ??
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 10 Dołączył: Marzec 2014 Reputacja: 28Poziom ostrzeżeń: 0%
02-08-2014, 21:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2014, 22:02 przez Krzaku. )
Gratuluję kolekcji!!
Przyszłoroczna edycja zaliczy ekspansję do wynajmowanego magazynu :> ?
Liczba postów: 80 Liczba wątków: 3 Dołączył: Czerwiec 2013 Reputacja: 7Poziom ostrzeżeń: 0%
jeśli pokój dalej będzie ci się rozrastać w takim tempie to za ok 2 lata chyba nagrasz dom gracza a za 10. Kto wie ... Hangar Gracza
Zakochałem się jak zobaczyłem szafeczkę z pokemonami. Gdzie ty kupujesz takie perełki jak na przykład te pokemony na Gameboy advance w takim stanie ?!?!?!?
Liczba postów: 1 Dołączył: Sierpień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Panie Arkadiuszu, ile procent gier których posiadasz przeszedłeś ??
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
W przyszłym roku Qzak za kanapą? :torll:
Liczba postów: 3 Dołączył: Czerwiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Najbardziej z tego materiału podobała mi się Neko... ;-p
Gratuluję kolekcji i pasji. Trochę graciarnia i kompletnie nie z mojej bajki typ chomikowania, ale i tak robi wrażenie
Liczba postów: 56 Liczba wątków: 8 Dołączył: Kwiecień 2014 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
Za dwa lata to wyjdzie Dom Gracza,
bo w tym roku to wyszło nie Pokój Gracza tylko Dwa Pokoje Gracza.
Których i tak zazdroszcze i serdecznie gratuluje kolekcji.
Myk, myk, myk disco polo, Polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja
Będzie kiedyś recenzja League of Legends?
Liczba postów: 14 Liczba wątków: 1 Dołączył: Czerwiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Tyle gier
Liczba postów: 2 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam taki sam kubek ze SportsDirect
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Czerwiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Pokaż kiedyś jakie gadżety masz na tym strychu
Liczba postów: 42 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Kolekcja naprawdę godna podziwu, mogę tylko pogratulować.
Osobiście NIE chciałbym mieć takiej ilości gier i sprzętu
Archon ile (w procentach) z tych gier ukończyłeś?
Liczba postów: 4 Dołączył: Czerwiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
03-08-2014, 14:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2014, 14:54 przez Johnny. )
Wow !!!!
Jaka kolekcja !!!!
Czy można mieć większą ?!!!!
Kiedy będą game roomy pozostałych ?
Zrobisz przechadzkę po domu z opisem ? (Czyli to same co teraz tylko że całego domu)
Liczba postów: 19 Liczba wątków: 2 Dołączył: Maj 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon, a czemu akurat wersje PS2 i PSP Rock Band'ów stoją na półce?
Liczba postów: 54 Liczba wątków: 3 Dołączył: Kwiecień 2014 Reputacja: 10Poziom ostrzeżeń: 0%
Kolekcja spora ale widywałem u znajomych większe i to znacznie. Akurat takie kolekcjonowanie to nie jest przypływ chwili, zbiera się po trochę przez kilkadziesiąt lat i w pewnym momencie okazuje się że jest tego sporo.
Pytanie jest jakie cele obrał sobie kolekcjoner, i czy w ogóle jakiś cel założył. Bo jak to jest prostu zbieractwo to te gry cię w końcu z mieszkania/domu wyprowadzą.  Trzeba też pamiętać że im więcej rzeczy tym bardziej trzeba o kolekcje dbać, i tu pojawia się tysiące foliowych worków do zakrycia, by się nie kurzyło lub nie zżółkło.
Ja ograniczyłem się tylko do wybranych tytułów ale z różnych platform, i tak w pokoju gdzie by nie zajrzeć wystaje konsola, a nie mam tego dużo.
Także Archon życzę dalszej wytrwałości w zbieraniu.
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 5 Dołączył: Lipiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Wow! Kolekcja, jak dla mnie jest mega.
Sam kiedyś chciałbym taką mieć
Mam tylko do ciebie jedno pytanie. W którym roku zacząłeś kolekcjonowanie gier?
|