Liczba postów: 332 Liczba wątków: 16 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 262Poziom ostrzeżeń: 0%
03-11-2017, 19:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2017, 20:43 przez Sate. )
Secret Santa 2017
Co to Secret Santa?
“Secret Santa to popularny za granicą format świątecznej "zabawy". W jej ramach użytkownicy danej społeczności wysyłają sobie wzajemnie prezenty na Święta. Takie prawdziwe. Pocztą. Jeśli bawiliście się w "mikołaja" w szkole, to na pewno wiecie o co chodzi.” ~ Dark Archon 2016 :torll:
Fajna sprawa, mogę wziąć udział?
Udział mogą wziąć aktywni użytkownicy forum (które założyły konto przed 1 Czerwca 2017). Jednak ostateczna „lista osób” będzie weryfikowana.
Zasady:
1. Zapisz się wysyłając maila na [email protected]
2. W swoim zgłoszeniu podaj:
- swój nick z forum
- adres wysyłkowy wraz z imieniem i nazwiskiem i numer telefonu dla kuriera
- informację czy zgadzasz się wysłać prezent za granicę
3. Biorąc udział w Secret Santa ZGADZASZ się na przekazanie twojego adresu i danych osobowych osobie, która cię wylosuje!
4. Zgłoszenia przyjmowane będą do 25 listopada do 23:59.
5. 26 listopada zostaną rozlosowane adresy i wysłane emaile z dalszymi informacjami.
6. Sugerowana cena prezentu ~50zł z wysyłką. Jeśli jesteś Bogaczem z Wysp™ to możesz wydać więcej.
7. Wyślij prezent przed 15 grudnia, by dotarł do odbiorcy przed świętami.
8. ZACHOWAJ PARAGON I/LUB DOWÓD WYSYŁKI jako dowód udziału na wypadek nieprzyjemności.
9. NIE ZDRADZAJ czyim jesteś "Mikołajem", niech to będzie niespodzianka!
10. Gdy otrzymasz swój prezent, zrób mu zdjęcia i podziel się wrażeniami w tym wątku!
11. Gdy twój cel otrzyma prezent i sobie tego zażyczy, możesz teraz zdradzić, że byłeś Mikołajem
Zachęcam do odwiedzenia wątek Secret Santa 2017 – Przedstaw się! w którym możesz opisać swoje zainteresowania, preferencje, etc aby pomóc nakierować swojego „Mikołaja”.
Liczba postów: 188 Liczba wątków: 3 Dołączył: Sierpień 2013 Reputacja: 28Poziom ostrzeżeń: 0%
Zaraz, a gdzie nakaz nakręcenia filmu?
Prawdopodobnie skończyłem z gierkami.
Liczba postów: 332 Liczba wątków: 16 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 262Poziom ostrzeżeń: 0%
Emaile wysłane. Jak komuś nie doszedł niech sprawdzi w Spamie. Jeśli dalej nie ma, niech pisze na [email protected]
Liczba postów: 23 Liczba wątków: 7 Dołączył: Maj 2014 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
Odbieram paczkę, myśląc, że mi zamówienie na konwent doszło, a tu [SZOK, NIEDOWIERZANIE] - za mała paczka jak na 6 kubków. Myślę se - kurczę. To może coś innego.
Okej. Otwieram. Z zaciekawieniem obserwuję co znajdę na wierzchu po otwarciu.
Nagle, po rozdarciu góry widzę... Haribosy Smilling-Ballsy. Myślę "O kuźwa." I od razu skojarzyłem, że to przeca Sikret Santa. Po chwili zorientowałem się również, że na bokach pudełka jest ślicznie wypisana informacja, iż to prezent  .
A co znalazłem w środku? Poza wspomnianymi łakociami... Więcej łakoci  Zawsze lubiłem jaja ... ... Czekoladowe ( ͡° ͜ʖ ͡°). I to jeszcze na bogatości Milkowe~. No i ten. Nie umknęło mi duże zielone pudełeczko. Te kolory może mieć tylko jedna marka. Jak łatwo się domyśleć, bądź też nie, było to coś Zeldowego. Oj taak~ Licencjonowany ten duży kubek z The Legend of Zelda.
Otwieram pudełko i... Więcej cukierków  . Lubię duże kubki. Ale. Kuźwa jak to nie można myć w zmywarce ;-;... Jakoś przeżyję. Liczę, że można w nim pić herbatę? Bo po zalaniu coś jakby chrupło, że aż się bałem, że coś się stanie... Ale nic się nie stało i suprajs mi się podoba
Oczywiście taki kubek zasługuje na herbatę Na Bogatości :testo:
 /
Liczba postów: 291 Liczba wątków: 15 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 187Poziom ostrzeżeń: 0%
Doszła paka w ślicznej kopercie:
(fajnie jakby był faktycznie znaczek z narysowanym Gruńkiem xD )
No a w środku:
Białą czekolada od Wedla (  ), słono-słodka czekolada tyż od Wedla i tyż biała (zawsze chciałem słonych słodkości spróbować) no i gierka - Luigi's Mansion 2 na 3DSa (nówka w folii). Luigi najlepszy jak wiadomo no i przyznam, że zawsze chciałem w to zagrać tylko nie miałem okazji, więc ogólnie - prezenty jak najbardziej udane i dobrze trafione!
Liczba postów: 95 Liczba wątków: 15 Dołączył: Czerwiec 2014 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 20%
Liczba postów: 174 Liczba wątków: 18 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 17Poziom ostrzeżeń: 0%
Wracam do domu po imprezie firmowej a tu czeka na mnie wielka paczka, otwieram a w niej słodycze, koperta i mniejsza paczka, otwieram a w niej jeszcze mniejsza paczka, a w środku słodziuteńki kubek z eevee-rodzinką  + podstawka  Idealne na korpo-kawkę
Dziękuję mojemu Sekret Satanowi za życzenia
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
OMG OMG OMG! Wiem że mój Santos chciał nagranie rozpakowania, ale mam taki kołowrotek w pracy i wracam tak późno, że musiałabym z rozpakowaniem czekać do nowego roku!!!
Dziękuje mój Santosie! Jeszcze nigdy w życiu nie spędziłam takiej ilości czasu z pudełkiem XD z każdej strony jakaś ukryta wiadomość, dawno się tak nie uśmiałam
A prezenty idealne  (PS jednej czekolady już nie ma....) ss.jpg (230242 bytes, 94 downloads)
ss.jpg (230242 bytes, 94 downloads)
Liczba postów: 174 Liczba wątków: 4 Dołączył: Czerwiec 2012 Reputacja: 230Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam i pozdrawiam
Dzięki Sekretny szatanie za dary z niebios.
Fajny bootlegowy kubeczek na którym jest napis K I C E K, ale to chyba od:
K - Kurwa jebać tę grę, kto wymyślił LANES
I - Izi FC
C - Cholera znowu altstrumming
E - Easy FC
K - Konsola scrashowała przy ostatniej nutce
A i słodycze
Na zdjęciu jeszcze są Kappa
Liczba postów: 98 Liczba wątków: 18 Dołączył: Listopad 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Dzisiaj dotarła do mnie paczka od Secret Santa™. Podczas otwierania pudełko zaczęło mi wibrować. Zdziwiony i lekko przestraszony kontynuowałem rozpudling™. Na samym wierzchu znalazłem list
[attachment=722]
Po zdjęciu folii bąbelkowej wydobyłem
[attachment=723]
oraz
[attachment=724]
Już znalazłem miejsce dla niego w pokoju
[attachment=725]
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować mojemu Secret Santa za wspaniałą paczkę. Jestem niesamowicie zadowolony z tych prezentów. Jeszcze raz dziękuję  IMG.jpg (433348 bytes, 30 downloads)
IMG.jpg (433348 bytes, 30 downloads)
War. War Never Changes
Liczba postów: 194 Liczba wątków: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 69Poziom ostrzeżeń: 0%
Doszedł i mój SS
Dostałem sporo promo gierkowego stuffu, więc
-figureczki z Destiny oraz z WW2 (Ten żołnierz jest świetnym stojakiem na telefon)
-steelbooki z GhostRecon i For Honor
-trochę animu Ghost in the Shell na DVD
-opaska z Fifki, która o dziwo jest też pendrajwem
oraz trochę słodkiego mlemu.
Żadnej z tych rzeczy jeszcze nie posiadałem, więc trafione idealnie
Dziękuję bardzo mojemu Sekretnemu Szatanowi!
Liczba postów: 36 Liczba wątków: 3 Dołączył: Czerwiec 2015 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
>Ten moment kiedy nagrałeś odpudełcznik, ale nie możesz go wrzucić bo wessało ci kabel od aparatu a twój komputer nie ma czytnika kart pamięci
Tak czy owak fajna paczuszka, strasznym herbaciarzem nie jestem, ale też dobrej herbatce nie powiem nie. A kubeczki i słodkości to przyjmę w każdej ilości
Dziękuję Pan Tajny Mikołaj!
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
Po wielu przebojach dotarła i moja paczka:
Bardzo ładnie zapakowane pudełko:
Liścik z Gunoooo:
Jeśli zaraz polecą hejty, że mój ss się przyznał, powiem tyle- przez przypadek sama się dowiedziałam zanim jeszcze paczka do mnie przyszła
Stałam się posiadaczką jedynego w swoim rodzaju LootGamingu:
A w nim prezenty z cyklu "a dupa rośnie", ale nie narzekam, bo lubię  Do tego herbatki owocowe  , lootgamingowy plakat z TLoZ BoW, notesik (choć się zdublował to się przyda) i magnesy na lodówkę z Dizzym i z czegoś, o czym nie mam bladego pojęcia
Znalazło się tez coś dla Benia, który w tym miejscu pragnie bardzo podziękować i któremu chyba szczęka opadła z wrażenia, bo jedyne, co mi napisał jako reakcję, było "o kurwa"
Dziękujemy oboje
Aha, GLS ssie
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
Ktoś idealnie trafił w mój gust. Dziękuję sekretny mikołaju, paczka 10/10.
Poniżej low quality unboxing
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 9Poziom ostrzeżeń: 0%
15-12-2017, 18:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2017, 18:10 przez UzbrojonyStefan. )
:elo:
Mój SS się postarał i nie tylko trafił w moje gusta ale także postarał się poszerzyć moje horyzonty.
A więc dostałem rysunek/plakat mojej waifu z Overwatcha na wall of fap:
Dostałem także kolorowanki (chyba jakieś arabskie bo od lewej strony są rysowane), które chętnie poczytam jako, że interesuję się komiksem, a nigdy nie czytałem mangi arabskich bajek i ciekawy album muzyczny, który także chętnie sprawdzę bo lubię eksplorować różne niepopularne gatunki:
Oraz kupę słodyczy i miłych życzeń od mojego SS:
(Propsy za żelka w kształcie burgerka, pewnie Archon teraz mi zazdrości)
Dostałem również drugi list zapakowany w SUPER SECRET kopertę gdzie została ujawniona możliwa tożsamość naszego SS, ale dla jego bezpieczeństwa i (jego rodziny) nie pokażę jej tutaj. Będziecie musieli niestety poczekać aż sekretny agent sam się odtajni.
PS. w tym poście jest ukryta jego tożsamość znajdź ją!!!
[img=688x100]https://i.imgur.com/cOwnK6r.png[/img]
Liczba postów: 34 Liczba wątków: 4 Dołączył: Listopad 2013 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
https://imgur.com/a/eRMGA
Nobody expects Secret Santa inquisition!
A więc ten, paczka zawierała następujące itemy:
-Książkę "Spowiedź Hitlera" +15 do wiedzy wojennej
-Grę PC Sky Defender +10 do lotnictwa
-Notes z motywem Star Wars, który odblokowuje możliwość zapisywania questów
-Zestaw zielarza składający się z 3 puszeczek z herbatą
-Różne itemy regenerujące zdrowie
Powiem,że paczka trafiła dobrze w moje gusta  Książkę od razu daję na pierwsze miejsce w backlogu, a herbatki wypiję szybciej niż zdążycie umrzeć w Dark Soulsach :torll:
Dziękuję Pan SS!  (przy tej książce brzmi to dziwnie :torll: )
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 4 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
AAAAA! Zajebiste  Dziękuję
Liczba postów: 158 Liczba wątków: 2 Dołączył: Lipiec 2015 Reputacja: 25Poziom ostrzeżeń: 0%
![[Obrazek: 5Nf4Qsz.jpg]](../../../ext-images/43ab8dc3285e11e9.jpg) SS trafił całkiem w moje gusta, cóż tu dużo mówić - jest kaseta, jest coś związanego z wyścigami i jest gra na drewniane PCty
Liczba postów: 39 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 10Poziom ostrzeżeń: 0%
Dotarł i mój Sekretny Szatan i totalnie zrobił mi dzień
- Dishonored 2 (ale będzie grane)
- wiedźmiński medalion (prawdziwy! wibruje jeśli w pobliżu jest mlem)
- 2 czekoladowe mlemy (mlem!)
Wielkie dzięki dla Sekretnego Szatana za przezajebisty prezent
Liczba postów: 276 Liczba wątków: 14 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 130Poziom ostrzeżeń: 30%
Aż ciężko mi znaleźć słowa
Genialny dobór słodyczy, baton zniknął w ciągu minuty od otwarcia paczki(resztę mimo wszystko postaram się zachować do gwiazdki, choć wiem że to niemożliwe) do tego nowiutka gierka - podobno jeden z najlepszych tytułów na deesa, wielkim fanem Star Treka Firefly nie jestem ale lubię vintage rzeczy, a ten Jar jar jest piękny.
Do tego wpadł taki o to liścik
Nikt jeszcze nie dał mi w prezencie eroge  ale skoro jest od Mikołaja to musi być świetny, już sama stylistyka nawiązuje do klasyków jak Higurashi czy Clannad. https://www.jastusa.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/712x450/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/P/0/P005_screenshot_1_4.jpg
Na prawdę nie wiem co powiedzieć, strasznie się cieszę z ciekawej paczki, dziękuję
Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
21-12-2017, 13:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2017, 13:31 przez Dark Archon. )
Dziękuję mój szatanie z północy polski za wspaniałe prezenty. Manga i gra - 100% trafione w mój gust
Liczba postów: 21 Dołączył: Maj 2016 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
Mój Mikołaj idealnie trafił z prezentem  nie wiem skąd wiedział, że zbieram modele samochodów ^^ i te przepiękne Ferrari!!! Kocham
https://imgur.com/a/DYx3B
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
22-12-2017, 22:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2017, 22:28 przez Wielkimati. )
Damnnnn, takiej super giery to ja się nie spodziewałem. Prezent mi przypadł strasznie do gustu i jestem zachwycony, że mój sekretny mikołaj mi nie wysłał generic shitu jakim są kubki.
Dzięki wielkie mikołaju! Gierę na pewno ogram po raz już 3 chyba, tym razem w odświeżonej edycji. Akurat tym bardziej spoko, że chciałem sobie kupić kiedyś tego remastera.
A to ciacho mi się chłodzi w lodówce póki co.
Liczba postów: 7 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2017 Reputacja: 5Poziom ostrzeżeń: 0%
27-12-2017, 12:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2017, 12:44 przez Dark Archon. )
Dziś doszła do mnie paczka od mojego SS. Trafiona idealnie! Zapas muliny zawsze się przyda odkąd pamiętam chciałam mieć szopa, ale rodzice nie chcą się zgodzić na psa a co dopiero na takie zwierze Do tego ten kubek z autografem Qzaka Dziekuje ci mój Mikołaju
|