Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Jakie znasz gry, ktore wspolpracuja z icade?
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
Mam wrażenie że Arcadie to również klawiatura tylko komunikuje się poprzez złącze które jest na dnie tej szufladki do której się wkłada telefon.
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Na mały automat nadałby by się fajnie falki z Gameboya Colora. Będzie coś w takiego robione w ramach serii ?
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Jak zwykle dobry materiał, pomimo tego, że nie mam w planach kupowania rzeczy pokazanych w filmiku, to z chęcią obejrzałem cały
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
Kurcze jakby tak chwilę się zastanowić to iCade, raspberry pi, jakiś ekran lcd który dałoby radę połączyć z raspem i mamy miniaturowy automat. Koszt pewnie zamknąłby się w 700 zł jak nie taniej.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
@ktosiu100
Pomysł fajny tylko jak podłączysz klawiaturę bluetooth do pegaza albo PSOne ?
Ale są z tego wyjścia - możesz zrobić własną obudowę i w miejsce kontrolera dać arcade sticka pracującego z szarakiem. Lub jeżeli zależy ci na ośmiobitowcu to NES + Nes Advantage lub adapter/przekablowanie tego kontrolera aby współpracował z pegasusem.
Sam mam starego ps'a i może coś z niego kiedyś wykombinuje, jak to zrobię to możecie być pewni że się pochwale ^^
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Fajny bajer. Bym musiał sobie takie coś kupić
Poziom ostrzeżeń: 30%
Miałem coś podobnego ale Z ,,BAZARKU,, Wczepiało się kabel usb i widać było na monitorku to co robisz na tablecie dość bezużyteczne